Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Galeria Multimèdia arrow Recull d'activitats arrow Escola
Imprimir a/e
imagen5.png
Recull d'activitats curs 21-22


Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
ACTIVITATS D'ESCOLA
 Una fusió de poesia, veu, art i llengua
si_puc_gabriel_ferrater.jpg Per Sant Jordi us volem fer a mans un present eclèctic: una fusió de poesia, veu, art i llengua.

Gabriel Ferrater va ser un escriptor molt prolífic i entre els seus poemes en trobem un de molt especial que ens parla, potser, del procés d’escriptura i de la memòria que conserva finalment el text.

Que cadascú l’interpreti a la seva manera, tal com han fet artísticament el nostre alumnat, acompanyats de les veus de professors, professores i altres companys en diferents llengües.

Per un Sant Jordi ple de llibres i roses! 🌹📚

#vergesalut #virsa💚ambtu #santjordi2022 #lletres #literatura #ESO #batxillerat.

Cliqueu sobre la imatge
Feliç Diada de Sant Jordi 21-22 ESO-Batxillerat
sant_jordi_batxillerat_21-22.jpg Al llarg de la setmana a l'escola hem celebrat la setmana literària. Entre activitats plàstiques 🎨 i de llengua 📖, entre llibres 📚 i roses 🌹 i amb l'entrega de premis del concurs literari de Sant Jordi hem anat escalfant motors per la celebració d'aquest dia tan especial.

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI A TOTHOM!

#vergesalut #virsa💚ambtu #santjordi2022 #lletres #literatura #llengua #setmanaliterària #ESO #batxillerat

Cliqueu sobre la imatge
Feliç Diada de Sant Jordi 21-22 Primària
screenshot_2022-04-23_at_22-09-50_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Entre flors de paper, roses de veritat, lliurament de premis dels jocs florals i lectura a la fresca hem passat un bonic dia de “Sant Jordi” avançat. Ens agraden aquest dies diferents… FELIÇ DIADA DE SANT JORDI A TOTHOM!.

#virsa💚ambtu #vergesalut


Cliqueu sobre la imatge
Trobades FEAC: La tercera del curs 2021-2022
screenshot_2022-04-23_at_21-56-10_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png3a trobada FEAC d’Infantil i Secundària amb medalles incloses per a les famílies que inviten a altres a venir a les trobades FEAC.

 El repte segueix per a la propera trobada que tindrà lloc el proper dimarts 3 de maig (grup de primària) i dijous 5 de maig (grup d’infantil i secundària). Moltes gràcies, famílies, per la vostra col·laboració i animeu-vos a participar-hi!

#vergesalut #FEAC_vergesalut #virsa💚ambtu

Cliqueu sobre la imatge
La setmana literaria al voltant de Sant Jordi
screenshot_2022-04-23_at_21-52-16_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Iniciem de nou l'activitat lectiva, passada la setmana santa, i ho fem amb la setmana literària 🌹📖

#virsa💚ambtu #vergesalut #ESO #santjordi2022 #setmanaliterària

Cliqueu sobre la imatge
 Dia mundial de la conscienciació de l'autisme
screenshot_2022-04-23_at_21-00-19_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Avui dia 2 d’abril es celebra el Dia mundial de la conscienciació de l’autisme.

Nosaltres el vam celebrar ahir amb diferents activitats i vestint l’escola de color blau perquè el VIRSA és un col·legi compromès amb la diversitat, un col·legi per a tothom!

#diversitat #autisme #unaescolaperatothom

Cliqueu sobre la imatge
 Oxford Test of English for Schools
screenshot_2022-02-10_at_20-33-04_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Treballem l'anglès amb rigor i qualitat.
➡️ Som centre examinador.
L'Oxford text of English s'adapta al vostre nivell d'anglès.

T'animes a fer-lo?

#vergesalut #virsa💚ambtu #testofenglish #oxford #oxfordtestofenglish #oxforduniversity #english


No creieu que seria genial poder acreditar el nivell A2, B1 i B2 d’anglès en només 2h? 🇬🇧 Amb l’Oxford Test of English for Schools, els exàmens oficials d’Oxford University, els vostres fills, les vostres filles o, fins i tot, les famílies podeu obtenir un títol fent un examen en línia al col·legi.

Viatge final d'etapa per a 2n de Batxillerat a Madrid i Toledo
screenshot_2022-03-12_at_20-15-28_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L'alumnat de 2n de Batxillerat ha gaudit d'uns dies plens d'activitats lúdiques i culturals per Madrid i Toledo.

El Prado, el barri de les lletres, la Madrid dels Àustria, el Retiro, el Reina Sofía, Toledo, el musical del Rey León... Un viatge per recordar.

Esperem que hagin agafat forces per encarar aquest final de 2n de Batxillerat!

#vergesalut #virsa💚ambtu #viatgefinaletapa #2nbatxillerat #madrid


Cliqueu sobre la imatge
Aprenentatge de l'Office a 4t de Primària i diferents activitats a Infantil
screenshot_2022-03-11_at_12-37-00_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Els nens i nenes de 4t de primària continuen amb l’aprenentatge de l’office des de les diferents matèries. I els d’infantil aprenem nous conceptes mentre utilitzem la tecnologia.

#vergesalut #virsa💚ambtu


Cliqueu sobre la imatge
L'hora de robòtica
screenshot_2022-03-11_at_12-29-43_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Ens agrada molt l’hora de robòtica. Ens agrada superar els reptes proposats i veure al final el resultat obtingut.

#vergesalut #virsa💚ambtu #robòtica

Cliqueu sobre la imatge
Projecte emprenedor CuEmE
screenshot_2022-03-11_at_12-17-38_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Les regidores Mireia Aldana i Loren Rider han fet entrega als alumnes del nostre centre de la placa de reconeixement als sis anys de participació en el projecte emprenedor CuEmE.
Gràcies @ajsantfeliu @dibacat!

#vergesalut #virsa💚ambtu #escolaconcertada #triaescola #ajuntamentsantfeliudellobregat #emprenedoria #viueducació


Cliqueu sobre la imatge
 1 origami = 1 € (euro): Hem batut la nostra millor marca
screenshot_2021-12-11_at_22-32-00_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Hem assolit el nostre repte.
Hem superat els 10000 origamis arribant als 15377. L'any 2019 vàrem fer 11375 origamis i el 2021 hem superat aquesta marca. Gràcies a les famílies, gràcies als alumnes i gràcies al professorat.


Recordeu que és un projecte de la Fundació Mútua General de Catalunya, 1 origami 1 euro. La Fundació Mútua General de Catalunya per cada grua virtual que rebi (mitjançant fotografies o vídeos) donarà a la Marató de TV3 (dedicada enguany a la salut mental), 1 euro per cada origami recollit.

Cliqueu sobre la imatge
Celebració del Dia del Pare Carles 2021
screenshot_2021-12-04_at_00-06-16_escola_verge_de_la_salut.png Avui, 3 de desembre, al Verge de la Salut hem estat de festa. Hem celebrat el dia del Pare Carles, el nostre fundador.

Al llarg del dia els valors que volia transmetre el Pare Carles han estat ben presents♥️🙏💒.

#vergesalut #virsa💚ambtu

Cliqueu sobre la imatge
 
Celebrem Santa Cecília
screenshot_2021-11-23_at_02-10-25_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Avui 22 de novembre, petits i grans, hem interpretat uns temes musicals per celebrar el dia de Santa Cecília, patrona dels músics.

#vergesalut #virsa💚ambtu


Cliqueu sobre la imatge
video_santa_cecilia_2n_eso_21-22_2021-11-23_230508.png Aprofitant que ahir va ser Santa Cecília 🎶, us compartim el vídeo d'una cançó que l'alumnat de 2n ESO està treballant a música 🎸

#virsa💚ambtu #vergesalut #música #music #2ESO #artistes #àmbitartístic

Cliqueu sobre la imatge 
 
Equip de mediació
mediacio_2021.png L'equip de mediació, format per l'alumnat delegat de 3r i 4t ESO, ja hem començat a treballar amb l'objectiu 🎯 de prevenir l’aparició de conductes i conflictes que no afavoreixen la bona convivència. A més, també ens formen com a mediadors i mediadores escolars.
.
#virsa💚ambtu #vergesalut #mediació #prevenció #resoluciódeconflictes

Cliqueu sobre la imatge
 
Projecte de digitalització
screenshot_2021-09-30_at_22-06-14_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Engeguem el projecte de digitalització 👏👏


Aquests dies l'alumnat de de primària, de primària, 1r ESO i 2n ESO ja han rebut el seu dispositiu 💻 i han fet les sessions inicials sobre digitalització.

#virsa💚ambtu #virsa #5è #6è #1rESO #2nESO #digitalització


Cliqueu sobre la imatge



Tota la informació sobre el projecte (enllaç)

Projecte Socialització de llibres i bonus per a l'adquisició del dispositiu informàtic (enllaç) 

 
La Garsa visita Infantil i Cicle inicial
screenshot_2021-10-03_at_00-32-28_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Aquesta tarda hem rebut una visita molt especial a Infantil i Cicle Inicial!!

Ha vingut la Garsa a la nostra escola!!!. Hem gaudit moltíssim tornant-la a veure un any més!

Moltes gràcies Garsa per respondre les nostres preguntes!!!

💛🖤
@lagarsasantfeliu #vergesalut #virsa💚ambtu #festesdetardor #garsa #infantil #cicleinicial

Cliqueu sobre la imatge
 
Virsa Solidari: enviem llibres de narrativa castellana a Hondures
screenshot_2021-09-07_at_21-45-01_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png 🔹ViRSA SOLiDARi🔹

Comença el curs i enviem llibres de narrativa castellana a Honduras amb l’associació ACOES on una exalumna ha estat fent un voluntariat de llarga durada✨

@acoes_ong @acoes_cat

#virsa💚ambtu #vergesalut #solidaritat

Cliqueu sobre la imatge
 
Engeguem el curs 2021-2022
screenshot_2021-09-06_at_20-41-33_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png ENGEGUEM EL CURS 2021-2022

El personal docent i no docent de l’escola ja està en marxa preparant el nou curs!!

#virsa💚ambtu #vergesalut #curs21-22

Cliqueu sobre la imatge
 

imagen5.png
Recull d'activitats curs 20-21


Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/

ACTIVITATS D'ESCOLA
Projecte Patis: calidoscopi, un nou espai per gaudir del pati.

screenshot_2021-06-20_at_20-02-40_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Hem instal·lat un nou espai per gaudir del pati de Primària i Secundària. Forma part del “Projecte Patis” que es du a terme conjuntament amb l’AMPA😉

Equal saree, entitat amb la qual hem estat treballant el projecte Pati ESO ha regalat al centre un calidoscopi. Està situat al pati entre les taules de ping-pong.

@ampavergesalut

#vergesalut #virsa💚ambtu

 Cliqueu sobre la imatge
 
Dia del medi ambient a Infantil i Primària
screenshot_2021-06-09_at_19-52-22_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Avui a l'escola, a Infantil i a Primària, celebrem i parlem del dia del medi ambient💚

Els delegats verds ens animen! ♻️

#vergesalut #virsa💚ambtu #mediambient #delegatsverds

Cliqueu sobre la imatge



screenshot_2021-06-13_at_22-37-58_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png

Ahir vam celebrar el dia mundial del medi ambient💚
Hem vist un vídeo per promoure la consciència ambiental i hem generat debat.

També, els delegats verds ens han preparat un vídeo i fotos d’alguna de les activitats que fan quan es troben. Dins del treball dels plàstics d’aquest curs han plantat matèria orgànica en un pot i en un altre plàstic. Ha estat interessant per veure el compostatge i la degradació i també per valorar la tasca dels delegats verds al centre.

Entre tots i totes fem l’escola verda i sostenible♻️

#vergesalut #virsa💚ambtu #mediambient #delegatsverds #escolaverda

Cliqueu sobre la imatge
 
L'AUTISME ÉS PART D'AQUEST MÓN, NO ÉS UN MÓN A PART"
screenshot_2021-04-08_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png Avui, 8 d'abril de 2021, a Infantil i Primària, ha estat un dia molt especial a la nostra l'escola 💙 dedicat a la inclusió, la diversitat funcional i en especial, al Transtorn de l'Espectre Autista.
 
✅Afavorim la consienciació i sensibilització vers aquest col·lectiu a través de diferents activitats: hem visionat videos que ens ajuden a posar-nos a la pell dels altres, hem fet bafarades amb les reflexions i dibuixos per tal de creure en un món amb igualtat d'oportunitats per a tots i totes, i entre tot l'alumnat, hem elaborat un puzzle molt significatiu amb el lema "L'AUTISME ÉS PART D'AQUEST MÓN, NO ÉS UN MÓN A PART".

#vergesalut #virsa💙ambtu #diversitat #inclusió #TEA

Cliqueu sobre la imatge







jornada_sensibilitzacio_autisme.png Podeu veure un recull de totes les activitats que es van realitzar a infantil i primària al llarg de la jornada de sensibilització de l’Autisme

💙 entre tots fem una escola amb cor💙

#vergesalut #virsa💙ambtu #autisme


Cliqueu sobre la imatge
 
 
 Servei de menjador: "L'American Day"
screenshot_2021-03-25_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram5.png Avui el servei de menjador ha estat ambientat amb “l’American Day”.

Hem gaudit d’una hamburguesa complerta 🍔 boníssima amb patates fregides🍟 i de postre un smoothie de fruites!🥛🍓

L’autèntica Amèrica ha arribat avui a l’escola!

#vergesalut #virsa💚ambtu #serveimenjador #cuinapròpia #americanday

Cliqueu sobre la imatge
 
 8-M: Dia Internacional de la dona
screenshot_2021-03-08_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png 8️⃣M - 💜Dia internacional de la dona💜
Des de l’escola volem visibilitzar totes les dones, les d’ahir, les d’avui i les de demà. Les dones de la nostra vida.💟

Avui és un dia per a reflexionar sobre tot el que hem aconseguit, però també per pensar en tot el que encara ens queda per canviar.

#vergesalut #virsa💜ambtu #8m #diadeladona #educacioambvalors

Cliqueu sobre la imatge
 
 Participem en la competició HP Codewars
screenshot_2021-03-06_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png screenshot_2021-03-06_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png
 
Avui (05/03/2021) dos equips de la nostra escola, un de 4t ESO i un de 2n de Batxillerat, estan participant en l'emocionant i reconeguda competició de programació HP Codewars Barcelona (edició virtual) 💻🕹💡
MOLTA SORT!

➡️A la nostra escola promovem l’excel·lència del nostre alumnat

#vergesalut #virsa💚ambtu #programació #hpcodewars #excel·lència #eso #bat #tecnologia

Cliqueu sobre la imatge
 
 

Recull d'activitats

Recull d'activitats a la nostra escola
Vols veure'ns en acció?

Descobreix un recull de les diferents activitats pedagògiques, tutorials, culturals, solidàries i lúdiques que fem a l'escola per a facilitar la formació integral del nostre alumnat.
  imagen4.png imagen2.pngimagen3.png
     Cliqueu            Cliqueu              Cliqueu
 imagen.pngimagen5.png
     Cliqueu              Cliqueu
També al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
La informació sobre les activitats es renova periòdicament. Aquesta és una mostra de les últimes publicacions. Entrant a cadascuna de les etapes trobareu agrupades les publicacions més recents de cada nivell.
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
principisvirsa_2025.png