Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Galeria Multimèdia arrow Recull d'activitats arrow ESO
Imprimir a/e
imagen2.png
Recull d'activitats curs 21-22

Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
Recull d'activitats 4t d'ESO: Viatge final de curs a Mallorca, Preparacions microscòpiques, Escriptors i escriptores,  Fris literari, Laboratori FyQ, Llatí, ...
screenshot_2022-05-03_at_19-23-43_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L'alumnat de 4t ESO vam arribar ahir (2 de maig) a Mallorca (viatge final d'etapa) i ja hem gaudit de la platja🌊, de la piscina, d'Alcúdia, de passejades i del temps que, per sort, encara ens somriu ☀️. Demà estem preparats per un matí d'activitats d'aventura! 🧗‍♀️

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #ESO4 #viatgefinaletapa #Mallorca


Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-11-16_at_22-45-35_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Per acabar el primer bloc de Literatura📖, l'alumnat de 4t ESO s'ha convertit en escriptors i en escriptores de l'època✍️.

Quan han acabat de treballar autors rellevants com Tomás de Iriarte amb les seves faules o José Cadalso amb les Cartas Marruecas han fet unes creacions orientades a promoure valors que consideren imprescindibles en aquesta societat


Han sortit escrits tan especials com els que compartim!

#virsa💚ambtu #vergesalut #lengua #literatura #ESO

Cliqueu sobre la imatge
captura_de_pantalla_2021-10-26_173410.png Abans de començar amb la literatura neoclàssica, a castellà l'alumnat de 4t ESO ha fet un fris literari de totes les etapes literàries anteriors. D'aquesta manera han pogut fer un breu recorregut per recordar les principals característiques i obres i autors anteriors al neoclassicisme.

Ara ja recordem autors tan importants com Miguel de Cervantes o hem pogut rellegir poemes tan bonics com el Soneto V de Garcilaso de la Vega. 📖

#vergesalut #virsa💚ambtu #literatura #castellano #ESO


Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-10-19_at_21-14-52_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A Física i Química de 4t ESO hem anat al laboratori a identificar la glucosa. 🧪

#virsa💚ambtu #vergesalut #ESO #ciència #físicaiquímica


Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-10-29_at_20-11-27_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Aquesta setmana amb l'alumnat de Llatí hem celebrat Tots Sants 👻 d’una manera diferent.

Després d’aprendre algunes qüestions culturals entorn de la mort a l’antiga Roma 🏛 (com les Lemuràlia, alguns rituals apotropaics i funeraris i com era el més enllà), ens hem enfrontat a la interpretació i traducció 🔎 d’unes esteles funeràries originals que es conserven al MAN de Madrid! Hem pogut esbrinar què signifiquen les sigles DMS, quina era l’edat mitjana a l’antiguitat i també hem fet de filòlegs!

Tot un repte superat! 🙌 Manes exite paterni! 🤞


#vergesalut #virsa💚ambtu #llatí #ESO #BAT

Cliqueu sobre la imatge

 
screenshot_2021-10-15_at_01-52-08_escola_verge_de_la_salut_en_instagram.png 👋 Que hem marxat de viatge! ✈ Així és, els i les estudiants de Llatí de 4t ESO ens han acompanyat a recórrer el món de forma digital.

Han realitzat una activitat que consistia a crear un mapa interactiu amb Google My Maps amb les seves deu ciutats preferides del món🌍. Ara bé, havien d’escriure una breu ressenya en llatí de cadascuna d’aquestes ciutats i no ha anat tan malament, tenint en compte que és el seu primer contacte amb aquesta llengua! 💪 Podeu fixar-vos en l’exemple de la publicació! De quina ciutat es tracta? 🤔

Cliqueu sobre la imatge
 
 1r cicle de l'ESO Egipte, Lapbook, Hominització, Treballem les matemàtiques, ...

screenshot_2022-03-11_at_12-12-25_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png "Benvinguts a Egipte!"
L'alumnat de 1r ESO ha treballat la civilització egípcia. Per fer-ho s'ha endinsat en aquest món a través d'un taller d'escriptura jeroglífica.

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #tallerescripturaegícia #papirs

 

Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2022-01-13_at_22-38-36_escola_verge_de_la_salut_en_instagram_1r_eso_cultura_egipcia.png A 1r ESO hem retornat amb moltes ganes. Ens hem endinsat en la 𝖈𝖚𝖑𝖙𝖚𝖗𝖆 𝖊𝖌í𝖕𝖈𝖎𝖆 𓀀 i ho hem fet elaborant els nostres propis 𝖕𝖆𝖕𝖎𝖗𝖘 amb il·lustracions de l'època. Quins artistes!

#virsa💚ambtu #vergesalut #ESO1 #ciènciessocials #Egipte

Cliqueu sobre la imatge
mesopotania_1r_eso.png A Ciències Socials de 1r ESO hem fet un lapbook per aprendre i entendre com era la societat mesopotàmica i en quines classes socials es dividia.

Aprendre així és més engrescador!

#virsa💚ambtu #vergesalut #ESO1 #ciènciessocials

Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-12-03_at_23-25-57_escola_verge_de_la_salut_en_instagram.png A Ciències Socials de 1r d’ESO hem treballat el procés d’hominització i l'alumnat ha cercat els descobriments o els canvis que s’han donat en aquest procés. Han fet una gran feina! 👏👏

#virsa💚ambtu #vergesalut #ESO #ciènciessocials


Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-10-05_at_17-34-12_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png 👉 A 1r cicle de l'ESO treballem les matemàtiques fomentant l'autonomia i l'aprenentatge significatiu.

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #matesmolen

Cliqueu sobre la imatge
 L'alumnat d'ESO gaudeix fent esport
screenshot_2021-10-09_at_00-35-24_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L'alumnat d'ESO gaudeix fent esport a les pistes d'atletisme de la ciutat. 🤾‍♀️🏃‍♂️

Agafem consciència de:
 
➡️ La importància de moure'ns.
➡️ Seguir una bona alimentació.
➡️ Descansar correctament.
➡️ ...

 
Promovem hàbits saludables!


#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #esport #salut

Cliqueu sobre la imatge 
Recull d'activitats 3r d'ESO: Motor elèctric, Taller de ciència ...
motor_electric_3r_eso.png L'alumnat de 3r ESO ha aconseguit muntar un motor elèctric. ➡️ Sabeu quants objectes que utilitzem diàriament tenen un motor elèctric?

💡Us donem alguna pista: tots els aparells elèctrics que tenen moviment en porten un! (p. ex.: una rentadora)

Comparteix la teva resposta!

#virsa💚ambtu #vergesalut #motor #electricitat #ciènciaitecnologia #ESO

Cliqueu sobre la imatge 

screenshot_2021-12-03_at_23-32-55_escola_verge_de_la_salut_en_instagram.png Sabeu què es veu a la imatge?. Son cèl·lules de l'epidermis de la ceba tintades amb blau de metilè 🧅. L'alumnat de 3r d'ESO està aprenent a fer prepararacions microscòpiques i, un cop més, ha gaudit aprenent ciències.

#vergesalut #virsa💚ambtu #ciència #science #laciènciamola #ESO

Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-09-23_at_13-51-36_escola_verge_de_la_salut.png Al taller de ciència de 3r ESO apliquem el mètode científic per descobrir de què depèn el període d'oscil·lació d'un pèndol

#vergesalut #virsa💚ambtu #laboratori #experimentem #3ESO

Cliqueu sobre la imatge
 
 Recull d'activitats 2n d'ESO: Let's talk!
captura_de_pantalla_2021-10-24_131852.png We practise and improve our English speaking skills! 😊 💬

A 2n ESO practiquem l'anglès oral. Let's talk!

#virsa💚ambtu #vergesalut #ESO #ESO2 #englishlearning #anglès


Cliqueu sobre la imatge
 

imagen2.png
Recull d'activitats curs 20-21

Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/

Recull d'activitats a 4t d'ESO: Activitats final de curs, rescatodores de palabras, laboratori Física i Química, exposició sobre Immigració (Servei comunitari)

screenshot_2021-06-20_at_20-15-42_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A 4t d'ESO, tot i la xafogor d'aquests dies, hem fet zumba, hem cantat i ballat, hem fet esport, hem jugat a jocs de taula i fins i tot hem fet el trenet...que no es digui que no fem res.

I avui… hem pujat a la Santa Creu d'Olorda !!!👏👏👏

#vergesalut #virsa💚ambtu #4tESO



Cliqueu sobre la imatge









screenshot_2021-04-30_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram9.pngL’alumnat de 4t ESO ha entrevistat els seus avis i les seves àvies per recuperar expressions que estan en desús.

Ara les tenen exposades al costat de classe i així tots podem aprendre.

Sentim a prop els més grans i ens adonem que el llenguatge forma part de la cultura que han viscut persones molt importants per a nosaltres.

#vergesalut #virsa💚ambtu #4tESO #castellà #castellano

Cliqueu sobre la imatge





screenshot_2021-04-26_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram9.png A Física i química de 4t d'ESO hem fet una pràctica de laboratori per comprovar la llei dels gasos ideals i, de passada, la llei de Lavoisier.

Experimentant i treballant en equip, la física i química mola més! 🧪

#virsa💚ambtu #vergesalut #quimicamola #eso #ciències #qualitat



Cliqueu sobre la imatge





screenshot_2021-04-16_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.pngAl llarg d’aquesta setmana els nois i noies de l’escola han pogut assistir a una exposició sobre la immigració organitzada per un grup d’alumnat de Servei Comunitari de 4t ESO i gràcies a l’entitat Migra Studium.

A través de nombroses imatges colpidores hem pogut veure com moltes persones han hagut de viure a flor de pell la necessitat de travessar fronteres exposant-se a tota mena de riscos per aconseguir una vida millor.

#vergesalut #virsa💚ambtu #serveicomunitari #4tESO #migrastudium

 Cliqueu sobre la imatge
 
Recull d'activitats a 3r d'ESO: Fem d'emprenedors, diferents religions, qualitat dels aliments, construint molècules, Treball de síntesi (el modernisme), aprenem al laboratori i cultura clàssica
screenshot_2021-06-13_at_22-43-03_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Fem d’emprenedors!

Des de la materia de Socials de 3r ESO hem fet d’emprenedors i hem ideat una empresa per treballar el sector secundari, pensant quina font d’energia utilitzariem, el tipus de treballadors, la seva ubicació...

Han sortit molt bones idees! 💡💡

#vergesalut #virsa💚ambtu #socialsmola #3rESO
 


Cliqueu sobre la imatge



screenshot_2021-06-01_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngA 3r ESO hem investigat sobre les diferents religions que existeixen al món. Treballant en equips hem après i hem compartit els coneixements amb els companys de classe.

#vergesalut #virsa💚ambtu #religió #3rESO 



Cliqueu sobre la imatge







screenshot_2021-05-07_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.pngL’alumnat de 3r d’ESO hem comprovat experimentalment la qualitat de diferents aliments d'origen animal.

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #3r #ciències #físicaiquímica #science #somelquemengem


Cliqueu sobre la imatge







screenshot_2021-04-13_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngA Física i Química 👨🏼‍🔬👩🏻‍🔬🧑🏽‍🔬 hem estat capaços de construir models de molècules per nosaltres mateixos.

Ha estat meravellós adonar-nos que tot el que hem après aquest curs ens permet descobrir un altre món: el nivell molecular.

Hem aplicat el coneixement sobre la configuració electrònica, la regla de l'octet, l'enllaç covalent, la repulsió dels electrons no enllaçants per poder deduir fins i tot la geometria de les partícules que formen l'univers. I és que... la Física i Química mola molt! 🧪🔬🧬🧫



#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #físicaiquímica #3r #ciències #science


Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-04-10_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngTreballant el Modernisme, al Treball de síntesi de 3r ESO hem construït un hiperboloide!

✅Sabíeu que a Sant Feliu podem apreciar clarament molts elements modernistes en alguns edificis? Integració d'elements decoratius, utilització de la ceràmica i del color com a elements decoratius, motius naturals, utilització de ferro forjat... 🌿🌱🍃

➡️Amb aquest treball de síntesi hem pogut sentir i reviure un moment important de la història!


#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #treballdesintesi


Cliqueu sobre la imatge


screenshot_2021-03-17_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngA 3r d'ESO ens encanta la ciència i aprenem practicant al laboratori🔬

Des de l’àmbit científic, hem sintetitzat un dels medicaments més utilitzats del món, l'àcid acetilsalicílic, conegut amb el nom d'aspirina. L'estem deixant eixugar per calcular el rendiment del procés🦠🧪

#virsaambtu #esovirsa #ciènciesvirsa #qualitat #lacienciamola #science




Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-03-08_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png A Cultura Clàssica 🏛 ens acostem als mites grecs des d’una perspectiva moderna, perquè sabem que els mites, al llarg de la història de l’ésser humà, ens han ofert la possibilitat de repensar el món i repensar-nos, gràcies a la seva atemporalitat.
 

El mite d’Odisseu (Ulisses segons els romans) i les sirenes, poetitzat bellament ara fa ja prop de 2.800 anys per Homer, és un dels més coneguts i ens ha permès parlar sobre el camí que és la vida i sobre els obstacles que tots ens hi trobem.

Konstandinos P. Kavafis, a la Grècia moderna, i després Carles Riba i Lluís Llach, a casa nostra, també n’eren conscients i per això Ítaca, la pàtria d’Odisseu, va ser per a ells el pretext per a les seves creacions poètiques i musicals: “Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí sigui llarg”.⛵️🧜🏼‍♀️

Quines són les vostres pors, les vostres sirenes?

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #culturaclàssica #clàssiquesmolen #ítaca

Cliqueu sobre la imatge 
 
Recull d'activitats 2n d'ESO: Acomiadament del curs, cloenda anglès, speaking sorpresa, treball de síntesi i educació emocional
screenshot_2021-06-20_at_20-20-48_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A 2n ESO hem gaudit d'activitats diverses a l’estadi d'atletisme!🏃🏽‍♀️🏃‍♂️🏃

Acomiadant el curs fent esport junts.

#vergesaut #virsa💚ambtu #esport #eso #ESO2


Cliqueu sobre la imatge















screenshot_2021-06-13_at_23-05-05_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngAixò s'acaba!.

Activitats de cloenda d'Anglès de 2n ESO!


#vergesalut #virsa💚ambtu #English #2ESO #Anglès


Cliqueu sobre la imatge









Avui els alumnes de 2n ESO han explicat en anglès i davant els seus
screenshot_2021-05-19_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngcompanys quines són les seves aficions, quines seran les seves properes vacances o, fins i tot, alguns s’han animat a exposar els pros i contres del “shopping online”.

Un speaking sorpresa que ens ha ajudat a gaudir de l’anglès!

#vergesalut #virsa💚ambtu #anglès #English #2nESO


Cliqueu sobre la imatge





screenshot_2021-04-10_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngUna mostra dels projectes de remodelació d'un espai públic que ha proposat l'alumnat de 2n ESO en el seu treball de síntesi! 🏞🌳🏠🌺

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #treballdesintesi

Cliqueu sobre la imatge





 
 


screenshot_2021-04-07_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngA 2n ESO, ahir vam anar a visitar alguns espais públics de Sant Feliu perquè el seu TS consisteix en remodelar un espai públic per a millorar-ne el seu ús. I avui... pluja de propostes!

#virsa💚ambtu #vergesalut #eso #treballdesíntesi



Cliqueu sobre la imatge







screenshot_2021-02-09_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngL'alumnat de 2n d'ESO aprèn i implementa eines d'educació emocional de manera vivencial a la matèria Convivència i Mediació. Ens hem centrat en les diferents percepcions i punts de vista que tenen les persones al voltant d'un mateix fet.

✅Aquest és un exemple de les accions que promouen la cultura de la pau al nostre centre.

Cliqueu sobre la imatge

Recull d'activitats 1r d'ESO: Ortografia castellà, Sant Jordi 2021, treball de síntesi, ous de pasqua i gaudim de la música
screenshot_2021-06-17_at_02-03-53_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Ni la calor ens para! ☀️

A castellà de 1r ESO continuem practicant ortografia conjuntament i a l’aire lliure.

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #eso1 #castellano #ortografia


Cliqueu sobre la imatge






screenshot_2021-04-26_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.pngL'alumnat de 1r ESO crea breus històries a partir de títols de llibres.

Quina imaginació!

#vergesalut #virsa💚ambtu #santjordiVS #ESO1


Cliqueu sobre la imatge











screenshot_2021-04-08_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngDurant aquesta setmana a 1r ESO treballem per ser conscients de la problemàtica ambiental del nostre entorn i el desenvolupament sostenible.

♻️Som motors de canvi en la gestió del medi!

#virsa💚ambtu #vergesalut #eso #treballdesíntesi


Cliqueu sobre la imatge






screenshot_2021-03-26_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngAvui els nois i les noies de 1r ESO hem guarnit ous de pasqua.

Molt bona Pasqua a tothom!

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #ouspasqua #tutoria



Cliqueu sobre la imatge








screenshot_2021-02-02_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngA 1r d’ESO gaudim de la música aprenent a tocar l’ukelele🪕

🎵A l’escola, fomentem la música🎵

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #1ESO #música #ukelele


Cliqueu sobre la imatge
 
 Activitats últims dies del curs 2020-2021
screenshot_2021-06-20_at_20-28-41_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Aquests últims dies l'alumnat de l'ESO s'ho ha passat súper bé fent activitats diverses. Hem anat a l'estadi d'atletisme a fer activitats 🏃🏽‍♀️🏃‍♂️, hem pintat samarretes 🎨, hem fet zumba🕺🏽, hem ballat, hem fet ioga🧘🏽‍♀️🧘🏻‍♂️, hem pujat a la Santa Creu d'Olorda🗻...

#virsa💚ambtu #vergesalut #eso


Cliqueu sobre la imatge
 
L’apprentissage du français par le jeu
screenshot_2021-03-22_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L’apprentissage du français par le jeu (L’aprenentatge del Francès a través del joc).

Al centre, el francès és la segona llengua estrangera. L'aprenem des de 1r cicle de l’ESO i hi ha la possibilitat de continuar fins a 2n de Batxillerat.

A més:

➡️Intercanvi lingüístic amb un centre educatiu de França.

➡️Presentació a exàmens oficials (DELF).

✅Gaudim de l’aprenentatge dels idiomes!

#vergesalut #virsa💚ambtu #idiomes #qualitat #ESO #BAT

Cliqueu sobre la imatge

 
 Promovem l'esport: minitennis
screenshot_2021-03-25_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.png Al centre promovem l'esport 🤸🏽‍♀️ i, especialment des d’Educació Física, fomentem els hàbits saludables. Aquesta setmana l’alumnat de 1r i 2n ESO ha fet minitennis🎾

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #esport #educaciófísica #hàbitssaludables #salut

Cliqueu sobre la imatge
 
Superem les nostres pors
screenshot_2021-03-15_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Superem les nostres pors!

A Secundària hem tingut un espai i un temps de reflexió per identificar les pròpies pors i inseguretats.

Per fer-ho, hem creat el riu de les pors.

Prendre consciència de quines són les nostres pors i identificar quins són els pilars en els que ens recolzem per superar-les (família, amics, il·lusió, fe, autoestima...) ens ajudarà a recórrer el camí més segurs i amb pas ferm cap als nostres somnis.

➡️Quines pors poden obstaculitzar o impedir que els seus somnis es compleixin?

➡️Quins són els pilars que t’ajuden a superar-les?

#vergesalut #virsa💚ambtu #miralatevallum #pastoral #secundàriavirsa #educacióenvalors

Cliqueu sobre la imatge
 
Tutoria ESO: Què passa amb el nostre entorn?
♻️QUÈ PASSA AL NOSTRE ENTORN?

screenshot_2021-01-23_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngEstem patint una emergència ambiental? Som responsables de saber-ho? Sabíeu que només el 40% dels residus que es generen a Sant Feliu de Llobregat es reciclen? Sabem què són els BPA i els PBS? 500 kg de plàstics s’aboquen al Mediterrani des dels rius Llobregat i Besòs al llarg d’un any...”

♻️ Aquestes preguntes i reflexions sobre el tema són les que avui l’alumnat de secundària s’ha plantejat a tutoria. Amb la intenció de fer-los partícips dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que la ONU s’ha proposat pel 2030, des de l’escola volem conscienciar de l’emergència mediambiental que estem patint.

➡️Fem-nos propòsits d’acció i participem amb el canvi!

#vergesalut #virsa💚ambtu #escolaverda #tutoria #ESO #dràsticsambelsplàstics #reduir #reutilitzar

Cliqueu sobre la imatge
 
Quin pati volem?. Transformació d'aquest espai
QUIN PATI VOLEM?🤔💭
screenshot_2021-01-26_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Des del centre, volem que el nostre alumnat participi activament en la transformació d’aquest espai. Per això, des del curs passat i amb l’acompanya-ment d’arquitectes d’Equal Saree, l’alumnat de l’ESO ha participat en un procés col·lectiu i de reflexió sobre igualtat de gènere, cooperació i valors inclusius.

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #projectepatis #participacio #arquitectura #coeducacio #elpatiquevolem #EqualSaree

Cliqueu sobre la imatge
 
Equip de mediació: Delegats i delegades mediadors en acció
screenshot_2021-02-21_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.png L'equip de delegats i delegades mediadors fa observació de les estones de pati de 1r i 2n ESO.

L'objectiu és detectar possibles casos d'assetjament a l'escola i vetllar per la correcta socialització de l’alumnat.

Cliqueu sobre la imatge

 
 

Recull d'activitats

Recull d'activitats a la nostra escola
Vols veure'ns en acció?

Descobreix un recull de les diferents activitats pedagògiques, tutorials, culturals, solidàries i lúdiques que fem a l'escola per a facilitar la formació integral del nostre alumnat.
  imagen4.png imagen2.pngimagen3.png
     Cliqueu            Cliqueu              Cliqueu
 imagen.pngimagen5.png
     Cliqueu              Cliqueu
També al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
La informació sobre les activitats es renova periòdicament. Aquesta és una mostra de les últimes publicacions. Entrant a cadascuna de les etapes trobareu agrupades les publicacions més recents de cada nivell.
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
principisvirsa_2025.png