Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow DOMUND arrow DOMUND 2019
DOMUND 2019 Imprimir a/e

El 20 d'octubre es celebra el Diumenge Mundial de les Missions (DOMUND) amb  el lema "BATEJATS I ENVIATS".


Com cada any, l’Església celebra a tot el món de forma simultània un dia dedicat a pregar per la missió de l’Església i a ajudar els missioners. És la Jornada Mundial de les Missions - més coneguda a Espanya com Domund. El Domund és una Jornada universal que es celebra cada any a tot el món per donar suport als missioners en la seva tasca evangelitzadora, en el països de missió.


Lema

Aquest any, el Domund es celebra en el marc del Mes Missioner Extraordinari, convocat pel Papa Francesc per a octubre de 2019, amb el lema “Batejats i enviats, l’Església de Crist en missió en el món”.


El lema del Mes Missioner Extraordinari (MME) subratlla que tots els catòlics formen part de la missió de l’Església, Els cristians així construeixen la família de l’Església, com si d’una cadena es tractés. Basant-se en això, OMP Espanya ha impulsat el concepte “Cadena de Bondats” per a il·lustrar el MME. Aquesta cadena comença en el dia a dia de cadascun, i acaba en la vida dels missioners. Aquesta cadena enllaça a tots els catòlics en el temps (des dels primers cristians) i en l’espai (fins els confins del món).


Vídeo del DOMUND 2019



Vídeo Cadena de Bondats (Mes Missioner Extraordinari)



 

 
 

DOMUND 2019

 
materials_domund_2019.jpg
 
 
 captura_cartell_2_domund_2019.png