Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Galeria Multimèdia arrow Recull d'activitats arrow Batxillerat
Imprimir a/e
imagen.pngRecull d'activitats curs 21-22

Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
Activitats 1r de Batxillerat: Festival juvenil de Teatre Grecollatí, Literatura catalana, Minerals, Fotofilosofia.
screenshot_2022-04-23_at_21-30-37_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L’alumnat del Batxillerat Humanístic vam assistir ahir al XXVIè Festival Juvenil de Teatre Grecollatí que se celebrava als peus de les muralles de l’antiga Tàrraco.

Primer vam veure Els bessons, de Plaute, i tot seguit la Medea d’Eurípides, un moment completament catàrtic i on vam poder reflexionar sobre el tema, per exemple, de la violència de gènere. A la tarda vam aprofitar per visitar els principals punts del jaciment arqueològic de Tàrraco, com el circ, l’amfiteatre o el fòrum de la colònia. Va ser un dia espectacular!

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxillerat #humanitats
Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2022-04-23_at_21-20-07_escola_verge_de_la_salut_vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Fa uns dies ens va venir a visitar un antic alumne de l'escola, el Gerard Argudo Fernández, que ara acaba el grau en Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona 👨🏻‍🎓. Va parlar a l'alumnat de Literatura catalana de 1r de Batxillerat sobre l'escriptura femenina i la crítica literària feminista ✍🏻 per tal d'encetar amb bon peu la lectura de dues obres de les escriptores Maria Aurèlia Capmany i Maria-Mercè Marçal, dues peces clau en la tradició literària feminista de la nostra terra. Gràcies, Gerard, per tornar a visitar-nos!

#vergesalut #virsa💚ambtu #literaturacatalana #literatura #donesescriptores #batxillerat #batxillerathumanístic

Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-11-17_at_20-14-29_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L’alumnat de CTMA 1r BAT porta uns dies estudiant les propietats dels minerals i aprenent a identificar-los🔬.

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxillerat #batxilleratvirsa #minerals #propietats #xarxacristal·lina #classificació #geologia #planetaTerra


Cliqueu sobre la imatge

fotofilosofia.png Des de la matèria de Filosofia de 1r Batxillerat, alguns alumnes del centre participen a la 15a Mostra de Fotofilosofia 📸, organitzada per la Societat Catalana de Filosofia.

Us fem un recull d'algunes de les fotos i us animem a visitar el blog:

https://filovergedelasalut.blogspot.com/
 
#virsa💚ambtu #vergesalut #batxillerat #batxilleratvirsa #filosofia

#vergesalut #virsa💚ambtu

Cliqueu sobre la imatge

 
Activitats 2n de Batxillerat: Fem química al laboratori, Treball de recerca.
Fem química al laboratori
screenshot_2022-02-02_at_21-20-35.png FEM QUÍMICA AL LABORATORI

L'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat va assistir a una activitat voluntària a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona.
 
Al Verge de la Salut volem complementar la formació del centre amb els recursos que té i que ens facilita la universitat.

#virsa💚ambtu #vergesalut #química #laboratori #universitatdebarcelona

Cliqueu sobre la imatge

 Presentació i defensa dels Treballs de Recerca
tr_21-22_presentacions_2022-01-20_234219.jpg Després de mesos de recerca d'informació 💻📚, d'investigació 🔍, d'anàlisi de dades👨‍💻, de muntatges, de redacció📝... Ha arribat l'hora de presentar i de defensar oralment els Treballs de Recerca de Batxillerat.

#vergesalut #virsa💚ambtu #treballsderecerca #TR #investigació #recerca #BAT #batxillerat #batxilleratvirsa

Cliqueu sobre la imatge
Treballs de Recerca de l'àmbit tecnològic
tr_2n_bat_nadal.png L'alumnat de 2n de Batxillerat ja està acabant els seus Treballs de Recerca.

En aquest vídeo, un alumne ha fet el muntatge d'una font d'alimentació per controlar la velocitat de gir del seu motor elèctric.

Bona feina i a seguir treballant amb els darrers detalls de la part teòrica i la preparació de les exposicions orals!

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxillerat #treballsderecerca #TR


Cliqueu sobre la imatge
captura_de_pantalla_2021-10-29_194908.png L'alumnat de TR segueix fent una gran feina! 👏👏

En el primer vídeo, l'alumne està treballant amb un tanc que es controla mitjançant el mòdul Bluetooth d'Arduino. Les ordres que ha de seguir el robot es donen des d'una aplicació mòbil creada per ell mateix.🔝

En el segon vídeo, es pot observar la connexió d'un motor trifàsic i un verter, de manera que es pot variar la freqüència del corrent i modificar la velocitat de gir. S'ha connectat un dispositiu analògic (pedal de videojoc) per poder simular l'acceleració del motor com si fos un cotxe🚗.

I, en el tercer vídeo, l'alumne ha fet el disseny 3D d'un avió ✈️.

#vergesalut #virsa💚ambtu #tecnología #TR #recerca #batxillerat #batxilleratVIRSA

Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-10-15_at_02-01-51_escola_verge_de_la_salut_en_instagram_tr_3.png La primera maqueta és la presentació d'un motor elèctric bipolar accionat amb una bateria de 4,5V. Funciona per la tensió que s'aplica a les escombretes, que generen un corrent per les bobines a través de les delgues.

En el segon vídeo us presentem com un alumne ha creat el disseny de dos components d'un cotxe de fórmula 1🏎️: un aleró davanter i un de posterior.

Amb el programa simula com flueix l'aire i estudia com varia la velocitat i la pressió.

#vergesalut #virsa💚ambtu #batxillerat #tecnologia #treballsderecerca

Cliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-09-16_at_18-11-41_escola_verge_de_la_salut_en_instagram.png L'alumnat de Batxillerat ha tornat amb molta força i ganes! 💪🏼💪🏼

A partir del Treball de Recerca, el nostre alumnat investiga i aprèn.

L'alumne d'aquest TR està treballant experiments relacionats amb el magnetisme i l'electromagnetisme.

Amb el muntatge d'un transformador va corraborar que aquesta màquina elèctrica únicament pot funcionar amb corrent altern i que si li proporcionem corrent continu no funciona (bombeta encesa o apagada💡)


#vergesalut #virsa💚ambtu #batxilleratvirsa #treballderecerca

Cliqueu sobre la imatge
 
imagen.png

Recull d'activitats curs 20-21


Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
Treball de recerca batxillerat: Túnel de vent i Mòdul bluetooth d'arduino
tunel_de_viento_3_tr_2020-2021.png Un alumne de Treball de Recerca de 1r de Batxillerat ha realitzat el muntatge d'un túnel de vent 💨🌬

Amb això aconseguirà estudiar la dinàmica de diferents objectes i vehicles en miniatura.

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxillerat #treballderecerca #tecnologia #batxillerattecnològic


Cliqueu sobre la imatge



screenshot_2021-06-27_at_21-08-45_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Els alumnes de TR de Batxillerat continuen treballant!

L'autor d'aquest treball fa pràctiques amb el mòdul Bluetooth d'arduino. A partir d'aquest mòdul i el mòbil controla els leds. Les aplicacions les ha creat ell👏🏼👏🏼

L'objectiu final del TR serà crear una aplicació que controli via bluetooth el moviment d'un cotxe🚘

#vergesalut #virsa💚ambtu #treballderecerca


Cliqueu sobre la imatge
 
1r de Batxillerat tecnològic: Bobina que va dissenyar Nikola Tesla
screenshot_2021-06-07_at_02-47-05_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A 1r de Batxillerat tecnològic un alumne ha aconseguit construir una versió en miniatura del disseny original de la Bobina que va dissenyar Nikola Tesla al 1891. Aquesta bobina permet transmetre electricitat a una certa distància mitjançant el fenomen de la inducció magnètica. El resultat és l’encesa d’una bombeta de baix consum sense fil💡

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxillerat #batxillerattecnològic #tecnologia #qualitat

Cliqueu sobre la imatge
 
Geografia 2n curs de Batxillerat social: Exposició sobre els objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU
screenshot_2021-05-12_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.png A Geografia de 2n BAT hem preparat una exposició a partir del treball dels objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU.

Per aconseguir aquestes metes hi hem de col·laborar tots: governs, sector privat, societat i persones com tots nosaltres!

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxilleratVIRSA #geografia #batxilleratsocial #2nbatxillerat #ODS
 
 Ciències de la Terra i del Medi Ambient del Batxillerat Científic
screenshot_2021-05-07_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png A la matèria de Ciències de la Terra i del Medi Ambient del Batxillerat Científic, les alumnes de 1r BAT han après a identificar, descriure, seqüenciar roques sedimentàries estratificades i interpretar columnes estratigràfiques. 🪨🗻

#virsa💚ambtu #vergesalut #batxilleratVIRSA #CTMAbatxilleratcientífic #viscalageologia #estratigrafia

Cliqueu sobre la imatge
 
 Literatura catalana al Batxillerat humanístic.
A l’assignatura de Literatura catalana del Batxillerat Humanístic, en Gerard Argudo Fernández, antic alumne de l’escola i estudiant de quart any de la carrera d’Estudis Literaris de la UB, ens ha parlat sobre feminisme, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Jacques Derrida, Hélène Cixous, Foucault i la deconstrucció.

screenshot_2021-05-07_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Des de la literatura i les humanitats tractem temes de la màxima actualitat i que ens col·loquen davant dels reptes més difícils de la nostra societat: qui som i com ens identifiquem? Som el que nosaltres decidim ser o hi ha factors, múltiples, que ens construeixen com a individus?

#vergesalut #virsa💚ambtu ##batxillerat #humanístic #qualitat

Cliqueu sobre la imatge
 
 Història de l'art 2n de Batxillerat: Món artístic
screenshot_2021-04-30_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram11.png L'alumnat d'art de 2n de Batxillerat s'endinsa en el món artístic a través del muntatge d'aquestes obres🖼

#vergesalut #virsa💚ambtu #art #històriadelart #2batxillerat #humanitats #itinerarihumanístic #itinerarisocial #qualitat


Cliqueu sobre la imatge
 
 Batxillerat científic: Valoració àcid-base al laboratori
screenshot_2021-04-23_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram7.png L’alumnat del batxillerat científic 🧬 hem anat al laboratori per realitzar una valoració àcid-base i així posar en pràctica els nostres coneixements sobre química.

#virsa💚ambtu #vergesalut #quimicamola #batxillerat #ciències #qualitat


Cliqueu sobre la imatge

 
Batxillerat humanístic: traducció de textos de més de 2000 anys d'antiguitat.
screenshot_2021-04-15_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L’alumnat del Batxillerat humanístic 🏛 s’afronta a la traducció de textos de més de 2.000 anys d’antiguitat, com el famós discurs de Ciceró pronunciat al Senat el 62 a.C. contra Catilina, que havia intentat fer un cop d’estat.

A partir del text ens podem plantejar fins a quin punt els polítics poden abusar de la nostra paciència.

#virsa💚ambtu #vergesalut #humanitat #llatí #traducció #qualitat #Batxillerat #itinerarihumanístic
#batxilleratVIRSA


Cliqueu sobre la imatge
 
 Recull d'activitats 2n de Batxillerat: Història de l'Art
screenshot_2021-03-22_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram4.png A la classe d'Història de l'Art de 2n de Batxillerat hem comparat dos grans mestres de la pintura: Diego Velázquez i Pablo Picasso.

Aquí en teniu la mostra, Las Meninas originals i alguna de les més de 50 versions que Picasso va fer del famós quadre de Velázquez.
 
També hem aprofitat l'avinentesa per comentar el Guernica, el famós llenç que denuncia la barbàrie de la Guerra Civil.

#vergesalut #virsa💚ambtu #art #històriadelart #2batxillerat #humanitats

Cliqueu sobre la imatge
 
 Participem en la competició HP Codewars
screenshot_2021-03-06_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png screenshot_2021-03-06_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png
 
Avui (05/03/2021) dos equips de la nostra escola, un de 4t ESO i un de 2n de Batxillerat, estan participant en l'emocionant i reconeguda competició de programació HP Codewars Barcelona (edició virtual) 💻🕹💡
MOLTA SORT!

➡️A la nostra escola promovem l’excel·lència del nostre alumnat

#vergesalut #virsa💚ambtu #programació #hpcodewars #excel·lència #eso #bat #tecnologia

Cliqueu sobre la imatge
 
 

Recull d'activitats

Recull d'activitats a la nostra escola
Vols veure'ns en acció?

Descobreix un recull de les diferents activitats pedagògiques, tutorials, culturals, solidàries i lúdiques que fem a l'escola per a facilitar la formació integral del nostre alumnat.
  imagen4.png imagen2.pngimagen3.png
     Cliqueu            Cliqueu              Cliqueu
 imagen.pngimagen5.png
     Cliqueu              Cliqueu
També al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
La informació sobre les activitats es renova periòdicament. Aquesta és una mostra de les últimes publicacions. Entrant a cadascuna de les etapes trobareu agrupades les publicacions més recents de cada nivell.
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
principisvirsa_2025.png