Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recents


Informació activitats

June 2017 July 2017 August 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Caminada nocturna a peu Sant Feliu - Montserrat: Fotos i Vídeos
Després de la caminada nocturna a peu Sant Feliu - Montserrat que va tenir lloc la nit del divendres 20 al dissabte 21, hem publicat un àlbum amb fotos i tres vídeos d'aquest esdeveniment. Com sempre poden veure'l clicant directament sobre la imatge o bé sobre la icona Galeria de Fotos de la Secció Mèdia a la part dreta de la pàgina d'inici del nostre lloc web. També poden accedir-hi des de la barra de menú horitzontal a l'apartat Galeria Multimèdia o des de la part esquerra de la nostra pàgina d'inici a la secció Últims àlbums.

montserrat_2017.jpg

montserrat_2017_pastoral.jpg

També hem publicat algunes fotos al nostre facebook, a Instagram i unes piulades al twitter.
Simulacre de prova de sirenes per risc químic
prova_de_sirenes_risc_qumic_2017.pngDimecres, 25 d'octubre de 2017, al matí, el nostre centre participarà en el simulacre de prova de sirenes per risc químic.

La Direcció General de Protecció Civil realitza cada any dues proves de sirenes d’avís a la població per risc químic. Aquestes sirenes estan instal·lades als municipis on, en cas que es produís un accident químic en un establiment industrial, la població podria ser afectada.L’objectiu és familiaritzar la població amb els sons d’avís


Cliqueu sobre aquest enllaç per conèixer els detalls d'aquest simulacre (enllaç)
Nota de premsa de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya
Davant les acusacions d'adoctrinament a les aules expressades per alguns representants polítics, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha fet arribar la nota de premsa adjunta a tots els mitjans. Des de l'escola Verge de la Salut ens plau compartir-la amb tots vostés.

L'Escola Cristiana davant les acusacions d'adoctrinament a les aules.

nota_de_premsa_ecc_sobre_adroctinament.jpgEn els nostres idearis, d’una clara i manifesta arrel evangèlica”, ha remarcat Puig, “hi és ben present la voluntat d’estimular la convivència, d’impulsar l'acceptació de l’altre, el treball en equip, les relacions fraternes, el respecte de les opinions i de tota creença, idea o costum”. El secretari general de la FECC també assegura que “els nostres caràcters propis volen donar especial importància, en una societat multicultural i multireligiosa, al respecte a la diversitat i singularitat de les persones, a la participació en l'exercici democràtic, el creixement de l'amistat, l'estima de la pròpia cultura com a font d'enriquiment personal i grupal, mai com a causa d’exclusió”.

Cliqueu aquest enllaç per accedir al contingut complet de la nota de premsa.
DOMUND 2017: Sigues valent, la missió t'espera
El lema del Domund d'enguany: "Sigues valent, la missió t'espera" convida a ser valents i comprometre's a fons amb la tasca missionera de l'Església. El proper diumenge 22 d'octubre l'Església celebra la Jornada Mundial de les Missions.

colabora_domund_2017_cartell.jpgEl Domund és una jornada per posar en valor el lliurament dels missioners i una oportunitat per ajudar-los a desenvolupar el seu treball. L'Arxidiòcesi de Barcelona té al voltant de 200 missioners, d'aquests, el 46 % es troba a Amèrica, el segueix Àfrica amb un 24 %, Europa amb un 17 % i Àsia amb 13 %.

Enllaç al vídeo promocional del DOMUND 2017


Informació rellevant inici de curs 2017-2018

Accés a l’escola

Enguany, totes les entrades i les sortides de l’escola seran:

  • Pels nens i nenes d’Educació Infantil i 1r i 2n d’Educació Primària, pel carrer de Dalt.

  • Pels alumnes que utilitzen el servei d’acollida i per tota la resta d’alumnes del col·legi, pel carrer Constitució. Quan trobin la porta gran tancada, hauran d’accedir per secretaria.

  • Els alumnes d'ESO sortiran a les 17:00 hores per la porta de la plaça Catalunya. Finalitzada la sortida de l'alumnat es tancarà l'accés al centre per aquesta porta.

 

Menú menjador Octubre 2017

Ja hem publicat el menú per al mes d'octubre. Per poder consultar aquest menú han d'estar registrats a la part privada del nostre web i accedir-hi a través de la secció Servei de Migdia, a la part dreta de la nostra pàgina d'inici.

 

Nou horari de la Biblioteca escolar P. Bustillo

Us comuniquem que la biblioteca canviarà el seu horari d’obertura, a les tardes, a partir d’aquest curs. Estarà oberta al públic des de les 16:00h fins les 18:00h, enlloc de tancar a les 19:00h com anys anteriors.

 

Lema del curs 2017-2018
Enguany el nostre Lema fa una aposta per Donar color a la Vida. Amb aquest vídeo els volem presentar les principals claus que ens han de permetre gaudir d'aquest nou curs escolar i, si pot ser, "pintar" de colors la nostra vida personal.
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses