Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recents

Donem color als patis
May 26, 2018 (10:00)

Pàrvuls 4 anys: Balls
June 13, 2018 (18:00)


Pàrvuls 5 anys: Graduació
June 18, 2018 (18:00)Graduació per a 6è de Primària
June 21, 2018 (18:30)

Informació activitats

January 2018 February 2018 March 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
 Preinscripció curs 2018-2019

Dates de la preinscripció del curs 2018-2019

2_batxillerat_preinscripci.jpg

El termini de presentació de sol·licituds previst per al Batxillerat serà del:

                            

14 al 24 de maig

          

Batxillerat privat concertat
Enllaços a la informació facilitada pel col·legi Verge de la Salut

Educació Infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria i Batxillerat


Enllaços a la informació facilitada pel Departament d'Ensenyament

2_portes_obertes_17-18_entrevista.png

 
CANVI DE DATA per a Donem color als patis 
 
Estada de colònies dels alumnes de 4t de Primària a Besalú
bloc_colnies_4t.jpgEls alumnes de 4t de Primària estan fent una estada a la casa de colònies "El clar del bosc" a Besalú. La informació i les imatges del dia a dia les poden trobar al bloc del cicle mitjà, que hem endegat des de principis d'aquest curs. L'accés al bloc es pot fer a través d'aquest enllaç o a través de la secció blocs del nostre lloc web.

Recordin que el punt d'arribada dels "aventurers", divendres 11 de maig, ha canviat. El nou punt d'arribada és al carrer Joana Raspall (en el següent enllaç trobaran la situació). Aquesta informació i molta més la poden consultar en les diferents entrades del bloc.
Viatge a Mallorca 2n ESO des del 7 al 11 de maig
bloc_mallorca_agenda_web.jpgLa setmana del 7 al 11 de maig els alumnes de 2n d'ESO faran el viatge a Mallorca. Podeu fer el seguiment del dia a dia del viatge a través de les diferents entrades del bloc que publicarem cap a la nit de cadascun dels dies. L'adreça del bloc és: https://mallorca17-18.blogspot.com.es .

Al bloc trobaran moltes fotografies, vídeos i diferents informacions sobre les activitats preparades. A banda de les entrades, hi ha unes pàgines amb informació multimèdia sobre els llocs que visitaran. Poden fer el seguiment del bloc a través del coreu electrònic o dels feeds corresponents.

Enllaç al planning del viatge
Enllaç al material per al viatge

Recaptació Campanya Mans Unides 2018

mans_unides_2018.jpg

El dia 9 de maig, en Jaume Cortés i l’Aina López de 1r d’ESO B, en representació de l’alumnat  de secundària, han estat rebuts a la Delegació de Mans Unides de Sant Feliu de Llobregat per la seva presidenta, la Sra. Teresa Gisbert, la secretària, la Sra. Anna Maria Duran i el tresorer, Sr. Josep Maria Oró. 

Els nostres alumnes han lliurat la quantitat de 353,63 € recollits a la Campanya de Mans Unides 2018 que s’ha dut a terme al llarg dels mesos de març i abril.

En nom de l’Escola i de Mans Unides, agraïm a tots els alumnes i les famílies que han participat la seva generositat i implicació en el projecte que permetrà la construcció d’una escola de secundària a Malange (Angola).

Lliurament del taló solidari de la III Cursa Nocturna per la Salut al HSJD
tal_hsjd.jpgAra fa uns quants dies una representació dels dfifernts estaments de la nostra comunitat educativa ha fet el lliurament del taló solidari de la recaptació que es va assolir amb la III Cursa Nocturna per la Salut a l'Hospital Sant Joan de Dèu. Enguany hem recaptat 9.125€.

Het publicat un àlbum de fotos de l'acte de lliurament. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Projecte intersdisciplinar de Cicle Inicial: El patrimoni de Sant Feliu
patrimoni_pi_ci.jpg El projecte interdisciplinar per al cicle inicial ha estat centrat en el Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat.

Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Projecte interdisciplinar de Cicle Mitjà: La mona.
projecte_interdisciplar_cm.jpg El projecte interdisciplinar d'enguany del cicle mitjà ha estat l'elaboració de 24 mones de pasqua. Activitats enriquidores, significatives i un agradable berenar que també vam compartir amb les famílies.

Poden trobar més informació sobre el projecte en el bloc del cilcle mitjà: http://blocs.xtec.cat/cmvergesalut/

Hem publicat un àlbum amb fotos i un vídeo d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Col·laboradors a l'aula amb 4t de Primària: els làctics
collaboradors_aula_4ta.jpg Col·laboradors a l'aula és un projecte d'aprenentatge en el qual els pares i mares del cicle mitjà ens regalen el seu temps i el seu saber. Aquesta vegada ha estat una tarda per conèixer el món dels làctics a 4tA.

Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal.

També poden accedir-hi clicant sobre la secció
Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Visita a l'Aquarium de Barcelona amb Pàrvuls 4 anys
aquarium.jpg Els nens i nenes de Pàrvuls 4 anys han fet una visita a l'Aquarium de Barcelona on han pogut descobrir alguns dels aspectes de la vida marina

Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Jornada Jocs Alternatius amb 4t de Primària

jocs_alternatius_4t.jpg Els nens i nenes de 4t de Primària van participar, conjuntament amb amb altres escoles de Sant Feliu, en una Jornada de Jocs Alternatius que va ser tot un èxit.

Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.

Tallers de Sant Jordi 2018 amb Cicle Inicial
tallers_sant_jordi_ci.jpg

En el conjunt d'activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi els alumnes de cicle inicial han realitzat uns tallers amb la col·laboració dels pares i mares.

Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.


 
   
   
 
 
 
Alexia Famílies
logo_alexia_famlia_web_oficial.png

 
Inici de la funcionalitat el dia 8 de novembre de 2017
Ajuda online Famílies
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses