Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recents

No hi ha activitats programades properament...

Informació activitats

February 2018 March 2018 April 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Reunions d'inici de curs
 infantil_i_primria.png
eso_i_bat2.png
 GAUDIUM: Projecte d'educació musical
El projecte GAUDIM complementa la formació musical rebuda en horari lectiu, donant la possibilitat que els alumnes de 5è i 6è d’Ed. Primària i els de 1r i 2n d’ESO, aprenguin a tocar un instrument i facin cant coral.

projecte_gaudium.png
FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

En les reunions de pares se’ls informarà amb més detall. Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

 

Us hi esperem!
Vídeo de la Graduació de Pàrvuls 5 anys del curs 2017-2018

Festa de comiat per a la promoció de 4t d'ESO del curs 2017-2018
graduaci_4t_eso.jpg

La promoció de 4t d'ESO del curs 2017-2018 ha fet la festa de comiat i, ara, els presentem un àlbum de fotos de l'esdeveniment. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.
Campanya #violènciaforaquejaéshora amb 4t d

Les alumnes i els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat demanen acabar amb la violència de gènere.

 

#violènciaforaquejaéshora és una campanya contra la violència de gènere que hem preparat i treballat durant diverses tutories del curs 2017/18 amb els i les alumnes de 4t d’ESO. Elles i ells han reflexionat sobre aquesta problemàtica i han pensat de quina manera es pot conscienciar els joves sobre la importància de posar-hi solució. Han escollit el lema de la campanya, “Violència fora, que ja és hora!” i han preparat, per grups, uns vídeos per a fer-ne difusió entre l’alumnat de secundària de l’escola. Aquí us els presentem, esperem que us agradin!. Podeu veure la llista de distribució, preparada amb els quatre clips, en el reproductor inserit

Actuació de la nostra coral a la Trobada de corals ESO del Baix Llobregat


Divendres, 25 de maig, la nostra coral va participar en la XXIV Trobada de corals d'ESO del Baix Llobregat a El Foment de Molins de Rei. El concert de la Trobada és un espai on fer música junts amb altres centres, tot visualitzant el treball dut a terme. Podeu mirar el vídeo clicant directament sobre el reproductor incrustat a sobre.

El Departament d'Ensenyament convoca les Trobades, amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts professors i professores als centres educatius.

El treball coral és primordial en molts centres, ja que a través de la música es treballen molts aspectes de la formació global de la persona, tant en la vessant del desenvolupa-ment personal com de les habilitats socials i relacions interpersonals amb la pertinença i cohesió del grup, així com en l'adquisició de les competències bàsiques.
   
   
   
   
   
 
 
 
Alexia Famílies
logo_alexia_famlia_web_oficial.png

 
Inici de la funcionalitat el dia 8 de novembre de 2017
Ajuda online Famílies
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses