Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
 
Escola de Música
logo_projecte_gaudium_quadrat.jpg
Horaris
El projecte
Àlbum de fotos
agenda_web_verd.png

Informació activitats

February 2018 March 2018 April 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
fotos_albums.png
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Lliurament de la recaptació a la campanya DOMUND 2018
Una representació d'alumnes d'Infantil i Primària ha fet el lliurament de la recaptació de la Campanya del DOMUND 2018. Enguany hem recollit 935,24 €. Mn. Josep M. Domingo Ferrerons, rector de la parròquia de Sant Llorenç ens va visitar i ens va agrair la nostra aportació. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Cliqueu sobre la imatge i podreu veure més imatges.

domund_2018.jpg
Dia de la Ciència a l'ESO
Ens apropem a la Diada de Sant Albert – Patró de la Ciència i tornarem un any més a celebrar aquesta diada amb els nostres alumnes de secundària el matí del dimecres 14 de novembre.

Enguany el desenvolupament de la jornada es farà de la manera següent:

graella_eso.png

Circular informativa a les famílies

Enllaç al web de la setmana de la Ciència 2018 (9 al 18 de novembre)

Enllaç a la informació sobre la setmana de la Ciència a l'XTEC (gencat)
 Eleccions al Consell Escolar en el nostre centre
portada-269x300.pngEls membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys. El curs 2018-2019 s'ha de fer la renovació dels membres del Consell escolar.

El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc.

En el cas dels centres privats concertats, el consell escolar debat, avalua, analitza i pren decisions sobre els temes proposats pel titular del centre.

En compliment de la normativa vigent, el titular del centre ha fixat les votacions per a fer la renovació dels membres dels estaments Pares, Professorat i Alumnes per a dijous, 29 de novembre de 2018.

graella_votacions.png

Calendari del procés de renovació dels representants

Circular informativa elecció representants pares i mares

Circular informativa elecció representants alumnes

Circular informativa elecció representants professorat

Normativa del procés de renovació

Enllaç al web del Departament d'Ensenyament


 Actes de Beatificació dels màrtirs: 9, 10 i 11 de novembre
Ja hem celebrat els tres actes relacionats amb la Beatificació dels màrtirs. Els dies 9 (divendres), 10 (dissabte) i 11 (diumenge) les persones inscrites vàrem assistir-hi. Us volem recordar els llocs i els horaris d'aquests actes. Aviat podrem veure un reportatge fotogràfic sobre tots ells.

D'altra banda, estem preparant un acte més, a la Catedral de Sant Feliu de Llobregat, del qual us informarem amb més detall en uns dies.
beatificacio_vigilia.jpg
Abans de l’Eucaristia de Beatificació es celebrarà una Solemne Vigília el 9 de novembre a les 19h, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

És un temple preciós consagrat a la Mare de Déu, qui ha guiat els cors dels Servents de Déu, com a Estrella, per les aigües del Mar de la vida.

beatificacio_beatificaci.jpgConsagrada en els nostres dies (any 2010) per Benet XVI, ens relaciona visiblement amb l’Església universal.


Així com la Basílica és una manifestació artística de l’alta expressió catequètica envers el poble, la Beatificació d’unes persones fins ara anònimes manifesta la bellesa de l’entrega a Déu, testimoni i catequesi per al poble.

 
beatificacio_missa.jpg
Els processos de Beatificació i Canonització comencen a la diòcesi en la qual el Servent de Déu ha mort, és a dir, ha nascut a la vida eterna.


La Capella dedicada als màrtirs al Claustre de la Catedral de Barcelona fa referència a tots ells.

Tota la informació al lloc web oficial
 
www.16martires.com

un_si_al_amor_web.png
Tutoria sobre els màrtirs
4martirs1.png

4martirs2.png

4martirs3.png

tutoria_martires_18.jpgDivendres, 19 d'octubre, els alumnes d'ESO i Batxillerat  han dedicat la sessió de tutoria a conèixer les històries personals dels 12 màrtirs de la Congregació San Pedro Ad Vincula que seran beatificats el proper 10 de novembre. Han realitzat diferents murals a partir d'un joc de pistes.

Publiquem un àlbum amb imatges de la tutoria.  Com sempre, poden accedir-hi clicant directament sobre la imatge, a Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos  o també a Últims àlbums, a la part esquerra de la pàgina d'inici.


logo-color-causa-cat.png
 Vídeo de la tutoria Beatificació
Pàgina web Beatificació
FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

 

  Us hi esperem!
Reconeixement a la Cursa Nocturna per la Salut a la 17à nit de l'esport a Sant Feliu

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en el marc de la 17à nit de l’esport, ha fet una menció especial a la Cursa Nocturna per la Salut organitzada per l’ escola i l’AMPA Verge de la Salut - Fundació Privada Narcís Jubany. És un reconeixement a la promoció de l’esport solidari.


Com ja sabeu, el fons recaptat amb les inscripcions es destina a la recerca del càncer infantil que porta a terme l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquest curs celebrarem la quarta edició el dia 22 de març.


Volem expressar el nostre agraïment als impulsors i organitzadors de la cursa i a tots els que la fan possible. Gràcies a tots!!!!

 

nit_esport.jpg


 
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses