Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recents

No hi ha activitats programades properament...

Informació activitats

July 2018 August 2018 September 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
 Llibres de text INFANTIL i PRIMÀRIA 2018-2019: Venda on line
4_venda_on_line_infantil_i_primria_per_a_web.png
Enllaç a l'aplicatiu per fer la comanda on-line
consulta_llistats_llibres_iip_18-19.jpg
Projecte reutilització de llibres de text a Secundària amb IDDINK
Aquest curs la direcció del centre, per iniciativa de l’AMPA, oferirà el Projecte de Reutilització de llibres de text amb l'empresa IDDINK. Estarà adreçat a tots els alumnes de secundària. Els avantatges que ofereix són l'increment de la responsabilitat i conscienciació en la preservació del medi ambient, i secundàriament:
iddink_web.png

Llistat de llibres de text per a ESO Curs 2018-2019
Llistats 1r i 2n ESO (per a imprimir)
Llistatst 3r i 4t d'ESO (per a imprimir)

Llistat dels llibres de text per a Batxillerat Curs 2018-2019
Llistats 1r Batxillerat (per a imprimir)
Llistats 2n Batxillerat (per a imprimir)

Com vendre els teus llibres usats a IDDINK? (enllaç)

Com comprar els llibres de text a IDDINK? (enllaç)

Colònies de Pàrvuls 5 anys
 colnies_p5_17-18.jpg

Hem publicat un multiàlbum amb vídeos i fotos de l'estada de colònies dels nens i nenes de Pàrvuls 5 anys del curs 2017-2018, Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici. També poden accedir-hi visitant el bloc d'infantil.
Vídeo de la Graduació de Pàrvuls 5 anys del curs 2017-2018

Festa de comiat per a la promoció de 4t d'ESO del curs 2017-2018
graduaci_4t_eso.jpg

La promoció de 4t d'ESO del curs 2017-2018 ha fet la festa de comiat i, ara, els presentem un àlbum de fotos de l'esdeveniment. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.
CLOENDA FEAC curs 2017-2018
Un curs més hem fet la CLOENDA del FEAC. Ara, a descansar i a carregar les piles per al proper curs. Moltes gràcies a tots els participants per la seva tasca al llarg del curs. Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.

cloenda_feac_2018.jpg
Campanya #violènciaforaquejaéshora amb 4t d'ESO

Les alumnes i els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat demanen acabar amb la violència de gènere.

 

#violènciaforaquejaéshora és una campanya contra la violència de gènere que hem preparat i treballat durant diverses tutories del curs 2017/18 amb els i les alumnes de 4t d’ESO. Elles i ells han reflexionat sobre aquesta problemàtica i han pensat de quina manera es pot conscienciar els joves sobre la importància de posar-hi solució. Han escollit el lema de la campanya, “Violència fora, que ja és hora!” i han preparat, per grups, uns vídeos per a fer-ne difusió entre l’alumnat de secundària de l’escola. Aquí us els presentem, esperem que us agradin!. Podeu veure la llista de distribució, preparada amb els quatre clips, en el reproductor inserit

Convocatòria PAU juny 2017-2018 per a l'alumnat de 2n de Batxillerat

Els dies 12, 13 i 14 de juny, l'alumnat de 2n de Batxillerat que ha superat el curs a la convocatòria ordinària ha fet les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) a la convocatòria de juny.

Enllaç a l'enunciat de les proves i als criteris de correcció

Preguntes més freqüents sobre les PAU

Primària dibuixa el lema Dona Color a la Vida


Tot l’alumnat de primària ha fet  un dibuix interpretant lliurament la lletra de la cançó del lema d’aquest any. S’ha escollit una petita representació de cada classe.

Continuem donant color a la vida!!!

Actuació de la nostra coral a la Trobada de corals ESO del Baix Llobregat


Divendres, 25 de maig, la nostra coral va participar en la XXIV Trobada de corals d'ESO del Baix Llobregat a El Foment de Molins de Rei. El concert de la Trobada és un espai on fer música junts amb altres centres, tot visualitzant el treball dut a terme. Podeu mirar el vídeo clicant directament sobre el reproductor incrustat a sobre.

El Departament d'Ensenyament convoca les Trobades, amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts professors i professores als centres educatius.

El treball coral és primordial en molts centres, ja que a través de la música es treballen molts aspectes de la formació global de la persona, tant en la vessant del desenvolupa-ment personal com de les habilitats socials i relacions interpersonals amb la pertinença i cohesió del grup, així com en l'adquisició de les competències bàsiques.
 Visita a la granja amb Pàrvuls 3 anys
p3_granja.jpg Els nens i nenes de Pàrvuls 3 anys han fet una visita a la granja . Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.
Jocs populars amb 3r de Primària
jocs_populars.jpg Els alumnes de 3r de Primària han participat en una activitat per conèixer alguns jocs populars. Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Educació viària amb 4t de Primària
viria_4t_17-18.jpg
El nens i nenes de 4t d'Educació Primària , com cada any, han anat en bici i han participat d'altres activitats al Parc de trànsit situat al parc dels bombers de Sant Feliu. Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Col·laboradors a l'aula amb 4t de Primària
colaborar_aula.jpg La mama d'una nena de 4t A ha vingut a compartir el seu ofici i a mostrar als alumnes com s'organitzen els productes d'un supermercat.Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Dels jocs paralímpics al pati de l'escola amb 5è de Primària
paralimpics.jpg Elsd alumnes de 5è de Primària han participat en una activitat per conèixer l'esport paralímpic. Hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici
Trobada Handbol amb 5è de Primària
handbol_5.jpgHem publicat un àlbum amb fotos i vídeos d'aquesta activitat. Com sempre el poden veure clicant sobre la imatge o a la Galeria Multimèdia del menú horitzontal. També poden accedir-hi clicant sobre la secció Últims àlbums, a la part esquerra de la nostra pàgina d'inici.
Recull de diferents activitats realitzades pels alumnes de les diferents etapes
 cosmocaixa_1r_primria_17-18.jpg
COSMOCAIXA amb 1r de Primària
patrimoni_pi_ci.jpg Projecte interdisciplinar Cicle Inicial
jocs_alternatius_4t.jpg
Jocs alternatius amb 4t de Primària
aquarium.jpg
AQUARIUM amb Pàrvuls 4 anys
colonias_4t_17-18.jpg
captura_1_entrada_1.jpg
bloc_mallorca_agenda_web.jpg
 acte_comiat_2n_de_bat_17-18.jpg
   
 
 
 
Alexia Famílies
logo_alexia_famlia_web_oficial.png

 
Inici de la funcionalitat el dia 8 de novembre de 2017
Ajuda online Famílies
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 

Preinscripció curs 18-19

Educació Infantil, primària i secundària obligatòria i Batxillerat

VINE A CONÈIXER L'ESCOLA
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses