Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recents

DOMUND 2018
October 21, 2018 (Tot el dia)

Jornada esportiva solidària
November 09, 2018 (17:10)

Informació activitats

September 2018 October 2018 November 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Tutoria sobre els màrtirs
Divendres, 19 d'octubre, els alumnes d'ESO i Batxillerat  han dedicat la sessió de tutoria a conèixer les històries personals dels 12 màrtirs de la Congregació San Pedro Ad Vincula que seran beatificats el proper 10 de novembre. Han realitzat diferents murals a partir d'un joc de pistes.

Publiquem un àlbum amb imatges de la tutoria.  Com sempre, poden accedir-hi clicant directament sobre la imatge, a Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos  o també a Últims àlbums, a la part esquerra de la pàgina d'inici.

tutoria_martires_18.jpg
Ajornament dels VirsaGAMES

La previsió meteorològica ens obliga a anul·lar l'activitat VirsaGAMES prevista per demà divendres 19 d'octubre. La postposem pel divendres 9 de novembre.

Disculpeu les molèsties

Alumnes d'Economia de 4t d'ESO

Jose Ordóñez - Professor d'Economia 4t d'ESO

Parc d'activitats al pati gran patrocinat per l'AMPA de l'escola
Aquest curs tenim al pati gran de l’escola un parc d’activitats que ens agrada moltíssim. Els alumnes de primària ja l’hem pogut estrenar i estem molt contents. Gràcies AMPA de l’escola!!!!
img_20180908_160328730.jpg img_20180908_160339885.jpg
img_20180908_160425634.jpg
SINODEJANT: Sant Feliu amb el Sínode
file-10.jpeg

Benvolgudes famílies, us volem informar que, durant aquest mes d’octubre, l’Església de Roma està celebrant el Sínode sobre els Joves (una reunió de tots els Bisbes de l’Església catòlica del món a Roma). Per estar informats de tot el què va succeint el Bisbat de Sant Feliu ha creat la pàgina: santfeliujove (enllaç). Us animem a entrar-hi i veure les novetats.


Igualment s’està preparant una activitat com a gest de comunió amb els Bisbes reunits a Roma. Aquesta trobada es realitzarà el proper divendres 19 d’octubre sota el títol Sinodejant. L’activitat començarà a la parròquia de Sant Vicenç dels Horts i, caminant pel riu, arribarà a una Parròquia de Sant Boi per poder experimentar el pelegrinatge acompanyat d’una pregària i un sopar (cadascú es porta el seu). Un enllacem el formulari d’inscripció (enllaç).

Us animem a participar.

DOMUND 2018:  Canvia el món

El 21 d'octubre es celebra el Diumenge Mundial de les Missions (DOMUND) amb  el lema "Canvia el món". El Domund és una Jornada universal que es celebra cada any a tot el món, el penúltim diumenge d'octubre, per donar suport als missioners en la seva tasca evangelitzadora, en el països de missió.


En el nostre món podem veure fàcilment canvis superficials, que deixen les coses com estaven, i altres de pitjors, perquè deriven d'accions injustes i que atempten contra la dignitat de l'ésser humà. Davant d'això, els missioners ens mostren que és possible un canvi "a millor", profund i real. Ells poden ser per a tots, i especialment per als joves, un referent de compromís i esperança; les seves vides constitueixen la prova palpable que un cor en el qual ha entrat Déu, amb tota la seva novetat i creativitat, pot canviar el món


Cliqueu sobre la imatge per veure el vídeo promocional de la campanya

domund_2018_bo.jpg

 

Les famílies d'Infantil i Primària han rebut una circular informativa sobre la Campanya DOMUND 2018.


  • Durant aquests dies, es donarà a conèixer als alumnes la tasca dels missioners.

  • També es convida als nens i nenes a fer una petita aportació, dels seus propis estalvis, per col·laborar en les necessitats de les missions.

  • Aquesta iniciativa pretén que els nostres alumnes prenguin consciència de l’esforç i a la vegada alegria que implica compartir amb qui ho necessita, els diners que haurien dedicat a comprar llaminadures, una joguina o compartir els seus estalvis.

  • Cada grup classe (des de P4 fins a 6è) construirà una petita guardiola per recollir els donatius que es faran arribar als responsables de la campanya del DOMUND.

Com el curs passat, per tal que els infants no manipulin diners, es lliurarà un sobre per introduir els donatius.

Reconeixement a la Cursa Nocturna per la Salut a la 17à nit de l'esport a Sant Feliu

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en el marc de la 17à nit de l’esport, ha fet una menció especial a la Cursa Nocturna per la Salut organitzada per l’ escola i l’AMPA Verge de la Salut - Fundació Privada Narcís Jubany. És un reconeixement a la promoció de l’esport solidari.


Com ja sabeu, el fons recaptat amb les inscripcions es destina a la recerca del càncer infantil que porta a terme l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquest curs celebrarem la quarta edició el dia 22 de març.


Volem expressar el nostre agraïment als impulsors i organitzadors de la cursa i a tots els que la fan possible. Gràcies a tots!!!!

nit_esport.jpg

 

Marxa nocturna Montserrat 2018
Publiquem un àlbum amb les millors imatges de la tradicional caminada nocturna Sant Feliu - Montserrat organitzada per la nostra escola. Com sempre, poden accedir-hi clicant directament sobre la imatge, a Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos  o també a Últims àlbums, a la part esquerra de la pàgina d'inici.

montserrat_2018.jpg
Actes Beatificació màrtirs de la Congregació San Pedro Ad Vincula
16martirstextweb.png
  

logo-color-causa-cat.png
 Vídeo de la tutoria Beatificació
Pàgina web Beatificació
FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

  Us hi esperem!
 
 
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
Escola de Música
logo_projecte_gaudium_quadrat.jpg
Horaris
El projecte
Àlbum de fotos
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses