Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
 
Escola de Música
logo_projecte_gaudium_quadrat.jpg
Horaris
El projecte
Àlbum de fotos
agenda_web_verd.png

Activitats més recents

No hi ha activitats programades properament...

Informació activitats

December 2018 January 2019 February 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
fotos_albums.png
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
 Representació del Pessebre al Nadal 18-19
Un any més l'alumnat i el professorat d'Infantil i Primària han fet una nova representació del Pessebre. Ara podeu gaudir de l'àlbum de fotos que hem publicat d'aquesta tradicional activitat a la nostra escola.

pessebre_vivent_1819.jpg
Hem publicat un àlbum de fotos de la visita. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Visita al Món Sant Benet amb 4t de Primària
mon_sant_benet_4t_1819.jpg

El passat desembre els nens i nenes de 4t de primària van visitar Món Sant Benet on, a més de conviure, van gaudir del conjunt patrimonial i cultural del monestir de Sant Benet i de la Fundació Alícia. Les activitats es van centrar en l'Edat Mitjana i en un taller de cuina amb receptes de l'època.         

Hem publicat un àlbum de fotos de la visita. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Dia del Pare Carles curs 2018-2019
Hem publicat una llista de distribució amb vídeos de la celebració del Dia del Pare Carles per al curs 2018-2019. Podeu veure-la a través del reproductor inserit.Hem publicat un àlbum de fotos de la celebració del Dia del Pare Carles 2018 a la nostra escola. Aquest àlbum recull les activitats realitzades al llarg del matí del dia 3 de desembre.

Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

pare_carles_2018.jpg


Dilluns, 3 de desembre
, recordem l’aniversari de la mort del Pare Carles Fissiaux, fundador - com vostès ja saben - de la Congregació Sant Pere Ad Víncula.

pare_carles_dibuix.png
Enguany tanquem l’any del 150è aniversari de la mort del P. Carles i donem gràcies p
er la beatificació dels 16 màrtirs, nou dels quals van ser membres de la nostra congregació.

Al matí, amb to
ts els alumnes i personal del col·legi, ens apleguem en la celebració de la paraula; la trobada al pati farà present la figura del Pare Carles, agraint-li la feina que va fer amb els joves i demanant que el seu tarannà continuï entre nosaltres. Els alumnes més grans s’encarregaran d’acompanyar els més petits.
Celebració de Santa Cecilia a la nostra escola
El 22 de novembre se celebra el Dia de la Música en honor de Santa Cecília, la seva patrona. A la nostra escola, des de ja fa uns anys, es celebra un concert, al pati de l'escola, amb els alumnes d'Educació Primària.

Els presentem una llista de reproducció del nostre canal de vídeos de Youtube on es recull l'actuació dels diferents grups. Poden accedir-hi clicant directament sobre el reproductor inserit.FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

 

  Us hi esperem!
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses