Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
 

Calendari escolar
calendari.png
 Curs 2020-2021
 Agenda escolar
agenda.png

Activitats més recents

No hi ha activitats programades properament...

Informació activitats

December 2018 January 2019 February 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

VIRSANAT
grup naturalista
Cliqueu sobre la imatge

BIOINFORMA'T

blog Bio i Geo 4t ESO

Cliqueu sobre la imatge
bioinformat.png
 
 VIRSAENG 
 
VIRSAFRAN
Cours de français
 
Departament de Pastoral
 pastoral.png
Lema del curs
 
Últims àlbums
icocamara.png
Pàgina d'inici
Recull d'activitats a la nostra escola
Vols veure'ns en acció?

Descobreix un recull de les diferents activitats pedagògiques, tutorials, culturals, solidàries i lúdiques que fem a l'escola per a facilitar la formació integral del nostre alumnat.
imagen4.png
imagen3.png
imagen2.png
imagen.png
imagen5.png
També al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/
La informació sobre les activitats es renova periòdicament. Aquesta és una mostra de les últimes publicacions. Entrant a cadascuna de les etapes trobareu agrupades les publicacions més recents de cada nivell.
Recull d'activitats a P4: Robòtica amb les beebots i tauletes
screenshot_2021-04-14_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A P4 treballem la robòtica i programació amb les beebots 🐝 i tauletes 📱.

Seguim repassant vocabulari del projecte i reforcem la lateralitat.

Ens encanta!

#vergesalut #virsa💚ambtu #p4 #infantil #robòtica #programació #beebots🐝Cliqueu sobre la imatge
 
 Recull d'activitats 3r d'ESO: Construint molècules a Física i Química
screenshot_2021-04-13_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A Física i Química 👨🏼‍🔬👩🏻‍🔬🧑🏽‍🔬 hem estat capaços de construir molècules per nosaltres mateixos.

Ha estat meravellós adonar-nos que tot el que hem après aquest curs ens permet descobrir un altre món: el nivell molecular.

Hem aplicat el coneixement sobre la configuració electrònica, la regla de l'octet, l'enllaç covalent, la repulsió dels electrons no enllaçants per poder deduir fins i tot la geometria de les partícules que formen l'univers.
 
I és que... la Física i Química mola molt! 🧪🔬🧬🧫

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #físicaiquímica #3r #ciències #science


Cliqueu sobre la imatge
 
Recull d'activitats 5è de Primària: Contes bojos a l'àrea de castellà
screenshot_2021-04-11_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png Aquesta setmana l’alumnat de 5è ha jugat amb l’escriptura creant contes bojos a l’àrea de castellà.
 
Hem compartit i escrit històries entre quatre sense saber que en sortiria... i els resultats han estat d’allò més divertits i estrafolaris!
 
➡️Treballem la llengua de manera lúdica i significativa!
#vergesalut #virsa💚ambtu #contesbojos


Cliqueu sobre la imatge

 
Preinscripció fora de termini

Preinscripció fora de termini

El termini de presentació de sol·licituds es va acabar el dia 24 de març. El 6 d'abril es podran tornar a presentar sol·licituds a partir del les 9 hores. En aquest cas, l'aplicació farà constar que s'han presentat fora de termini. Cal tenir en compte que les sol·licituds que es presenten dins de termini tenen prioritat en l'assignació de places respecte de les sol·licituds que es presenten fora de termini.

Si no l'has pogut presentar en les dates indicades a la normativa, pots fer el tràmit a partir del dia 6 d'abril i fins al dia 26. En aquest cas seran sol·licituds fora de termini i s'assignaran posteriorment a les presentades en termini.
 

Presentar la sol·licitud a educació infantil / educació primària / ESO

Informació facilitada per l'escola

Clicant sobre l'enllaç poden conèixer l'oferta inicial de places per a la preinscripció a Educació infantil, educació primària i ESO per al curs 2021 - 2022

Publicació de l'oferta inicial de places a 11/03/2021 (enllaç)

CODI OFICIAL DE CENTRE: 08026245

Per canviar de pantalla cal utilitzar exclusivament els botons "següent" i "anterior" de l'aplicació i no els del navegador.


Per internet

Per poder utilitzar la sol·licitud electrònica, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil. Si l'alumne o alumna té número identificador del registre d'alumnes de Catalunya (RALC) es recuperen les dades i no cal presentar documentació acreditativa d'identitat.

Si no ha estat escolaritzat a Catalunya anteriorment, cal adjuntar a la sol·licitud la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat del pare, mare o tutor/a, i de l'alumne si en té, si no s'han pogut validar o si s'han identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

 

Educació Infantil 3 a 6 anys

Educació Primària

Sol·licitud electrònica


Si no és possible identificar-se electrònicament, aleshores cal utilitzar la sol·licitud en suport informàtic i adjuntar la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat de qui presenta la sol·licitud (el pare, la mare o el/la tutor/a). També cal presentar el document d'identitat de l'alumne/a si en té, si no s'ha pogut validar o s'ha identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.


Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència.

 

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament i no cal presentar cap còpia al centre. La sol·licitud, electrònica o en suport informàtic, es registra al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya.

 

Un cop enviada la sol·licitud, i durant el termini de presentació de sol·licituds, es podran modificar les dades relatives als criteris de prioritat al·legats, així com dels ensenyaments i centres sol·licitats, si és necessari. En aquest cas les dades vàlides seran les de la darrera modificació.

Quan s'han enviat les dades, es visualitza en pantalla el resguard de presentació de la sol·licitud, amb l'opció de desar-lo. També es rep un missatge electrònic des d'on es pot obtenir el resguard.

El resguard especifica els criteris al·legats i indica per a quins cal adjuntar o no documentació acreditativa. En el cas que hi hagi criteris pendents de comprovar, s'ha d'esperar un altre correu electrònic amb el resultat de la comprovació i, si cal, adjuntar documentació.

 
 Informació Preinscripció per al curs 2021-2022

A la pàgina web https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici trobareu tota la informació, és convenient llegir-la uns dies abans.   


Les preinscripcions només es poden presentar telemàticament, la secretaria del centre no pot rebre cap document en format paper.  

En cas de necessitar ajuda, no dubteu en contactar per telèfon trucant a la secretaria del centre Tel. 93 666 18 69. Si convé, també us atendrem presencialment i, en aquest cas, caldrà demanar cita prèvia al mateix telèfon

 

CODI OFICIAL DE CENTRE: 08026245

descargar_pdf.png

Podeu descarregar-vos la Guia elaborada pel nostre centre sobre el procediment per fer la Preinscripció per al curs 2021-2022

(enllaç)

La preinscripció escolar al Batxillerat (16 - 18 anys)

De l'11 al 17 de maig de 2021: presentació de sol·licituds

 
Nou web de la Preinscripció 21-22 (Departament d'Educació)

imatge-impacte1900x372.jpg


guia_preinscripci_2021-03-02_024647.png El nou web preinscripcio.gencat.cat neix de la voluntat d’acompanyar millor les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments obligatoris Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19 i permetrà donar suport en la tramitació telemàtica de la preinscripció.

  Cliqeu sobre la imatge per accedir a la Guia


Estat actual del calendari del procés de preinscripció a educació infantil, educació primària i ESO

 
Informació sobre la nostra escola
entrevistes_individualitzades.png Si teniu interès en fer una entrevista personal amb la direcció del centre i voleu rebre més informació sobre les etapes impartides, podeu sol·licitar una trobada individualitzada clicant aquest enllaç:

Formulari sol·licitud entrevista individualitzada (enllaç)

 
 
 
Alexia Famílies
logo_alexia_famlia_web_oficial.png


Ajuda Alexia Famílies
Ajuda Alexia APP
Hi ha disponible una nova actualització de l'APP a Google Play i a App Store
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Servei migdia
hostesa3.png
www.hostesa.com


Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Documents per als pares 
 
 
Llibres de text 20-21
2llibres_text_web_lateral.jpg
Consultar Llistat
ESO i Batxillerat
Infantil i Primària
Aplicatius informàtics
J.Nadal (Infantil i Primària)
Iddink (ESO i Batxillerat)
     

Documents famílies

documents_verd.png
Accés al llistat
 
 
Escola verda

Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses