Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
 
Escola de Música
logo_projecte_gaudium_quadrat.jpg
Horaris
El projecte
Àlbum de fotos
agenda_web_verd.png

Informació activitats

February 2019 March 2019 April 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
fotos_albums.png
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici

 Jornada Portes Obertes per al curs 2019-2020

portes_obertes_2019.png


Més informació i entrevistes personals: Cliqueu aquest enllaç

 

Els pares que ens han escollit parlen de nosaltres!. A l'Escola Verge de la Salut apostem per una metodologia experiencial, motivadora i significativa. Vine a conèixer l'escola durant les properes jornades de Portes Obertes. 

Els alumnes d'ESO i Batxillerat ens ho expliquen ...


Venda Solidària de productes de l'HSJD a la IV Cursa Nocturna per la Salut
Recaptació de la Venda Solidària

Després de fer la venda solidària de productes de HSJD hem recaptar un total de 975€. Aquesta quantitat s'afegirà a la quantitat final que lliurarem en finalitzar la IV Cursa Nocturna per la Salut. Moltes gràcies a tots els que heu col·laborat.

vendasolidariaivcursa.jpg Hem publicat un petit àlbum de fotos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

 
IV Cursa nocturna per la Salut: Obrim les inscripcions
cartel_cursa_gener_2019_petit.png
dorsal_1500.pngHem obert la inscripció per a participar com a corredor o com a voluntari en la IV Cursa Nocturna per la Salut.

Com fem la inscripció?

1. Cliquem l'enllaç per accedir al formulari d'inscripció; l'emplenem i abans d'enviar-lo l'imprimim en paper

2. El portem a la botiga Running InterSport de Sant Feliu de Llobregat a partir del 5 de febrer i fem el pagament de 12€

3. Si el corredor és menor de 18 anys cal imprimir i portar també a la botiga el formulari d'autorització complementari.

Programa del dia de la Cursa (enllaç)

programaactivitats.png

logowp.png
 Consulta el bloc de la IV Cursa Nocturna per la SalutXarxes socials de la IV cursa Nocturna per la Salut

01_yotube.jpg02_twitter.jpg
06-2_facebook.jpg03_instagram.jpg
 

logo_a_benefici_horizontal_color_cat.png


Enllaç a la informació sobre la IV Cursa en el web de l'Hospital Sant Joan de Déu

Sortides amb 2n de Primària
En el primer trimestre els alumnes de 2n de Primària han fet una visita a un molí d'oli per conèixer com es fa l'elaboració d'aquest producte alimentari imprescindible a la nostra dieta. En el segon trimestre han fet una visita a l'Espai Xocolata Simón Coll a Sant Sadurní d'Anoia.

Ara hem publicat els àlbums de fotos corresponents a les dues visites. Com sempre, podeu veure'ls clicant directament sobre la imatge corresponent o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

Moli d'oli
moli_oli_2n.jpg


Espai Xocolata Simón Coll
xocolata.jpg
Carnaval 2018-2019 amb Infantil i Primària
Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges de la desfilada i presentació de les disfresses dels diferents grups-classe amb motiu de la celebració del carnaval 18-19. Els alumnes i el professorat hi van participar amb molta alegria.

Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

carnaval1819.jpg
Intercanvi amb Normandia 2018-2019
logo_love_normandia.pngUn curs més es farà l'intercanvi cultural amb l'Institut Saint-lô, a la Normandia. Aquest curs ens correspon fer la visita al país veí. L'intercanvi es farà des del 29 de març fins el 5 d'abril i els alumnes i les famílies que hi participen gaudiran d'aquesta experiència. Hem preparat el blog de l'intercanvi per publicar imatges del dia a dia en les principals activitats programades. Aquest bloc conté també pàgines amb informació multimèdia sobre les principals ciutats i monuments visitats.

Ja tenim els vols d'anada i tornada !!

VOL 29/03     BARCELONA-PARIS ORLY             VY8024                 08:15h-10:05h
VOL 05/04     PARIS ORLY-BARCELONA             VY8021                 20:05h-21:45h

Aquesta informació i tot allò que esdevingui en el viatje es podrà seguir diariament en el bloc de l'intercanvi. Animeu-vos a visitar-lo.
Visita a la Fageda amb 3r de Primària
Hem anat d’excursió a la fàbrica de La Fageda on hem vivenciat els tres sectors econòmics que hem treballat a classe.

Ha estat molt interessant, ja que aquesta empresa treballa amb l’objectiu d’incloure a persones amb discapacitat en el món laboral i social.

2_la_fageda_3r_1819.jpg
Hem publicat un àlbum de fotos de la visita. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web
Visita al Món Sant Benet amb 4t de Primària
mon_sant_benet_4t_1819.jpg
El passat desembre els nens i nenes de 4t de primària van visitar Món Sant Benet on, a més de conviure, van gaudir del conjunt patrimonial i cultural del monestir de Sant Benet i de la Fundació Alícia. Les activitats es van centrar en l'Edat Mitjana i en un taller de cuina amb receptes de l'època.         

Hem publicat un àlbum de fotos de la visita. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
SERVEI COMUNITARI amb l'alumnat de 4t d'ESO
El servei comunitari és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. És una acció que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

A la nostra escola, amb l'alumnat de 4t d'ESO, hem organitzat aquest aprenentatge-servei en 5 projectes:

  • Projecte Recapte d’aliments, juntament amb Escola Xamfrà i Càritas.
  • Projecte Càritas.
  • Projecte Escola Tramuntana.
  • Projecte IV Cursa Nocturna per la Salut.
  • Projecte Residència d’Avis Mediterrània.

recollida_aliments.jpg Hem publicat un àlbum de fotos del projecte Recapte d'aliments. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.


FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

 

  Us hi esperem!
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses