Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

VIRSANAT
grup naturalista
Cliqueu sobre la imatge
nou.png
VIRSAFRAN
Cours de français

agenda_web_verd.png

Informació activitats

January 2020 February 2020 March 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Departament de Pastoral
 pastoral.png
Lema del curs
 
fotos_albums.png
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
TANCAMENT CENTRES EDUCATIUS PER CORONAVIRUS
 tancament_centres.png
totanirabe.png

Un dels nostres contacontes, i pare de l’escola, ens ha fet arribar un conte molt especial per a tot l’alumnat de l’escola. Tot anirà bé!

Ajornament de les proves d'accés a la universitat (PAU)
Les proves d’accés a la universitat (PAU) d’aquest 2020 s’ajornaran a tot l’Estat per la crisi del coronavirus. L'ajornament s'ha determinat aquest dimarts després d'una reunió telemàtica entre els ministeris d’Educació i Universitats, les Comunitats Autònomes i la Conferència de Rectors, segons un comunicat del govern espanyol, que destaca la voluntat d’evitar les “conseqüències negatives” de la suspensió de les classes presencials per la covid-19. El calendari de matrícula universitària també s’adaptarà a les noves dates de la Selectivitat, encara per determinar. A Catalunya, les PAU estaven previstes els dies 9, 10 i 11 de juny. És una de les autonomies que tenia previst fer-ho més tard. 
 
Així doncs, la Selectivitat es mantindrà però amb noves dates que encara no s’han fixat. Fonts de la conselleria d’Educació han apuntat que ara es treballa en diferents escenaris en funció de com s’allarguin les mesures de confinament.

Els ministeris d’Educació i Universitats destaquen que cal assegurar que «cap estudiant perdrà el curs degut a les circumstàncies actuals» i també «garantir que l’accés a la universitat es produirà en termes d’equitat i justícia per a tots».
Ajornament de la preinscripció per al curs 2020-2021
El Departament d'Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar dels diferents cicles d'ensenyament obligatori en el marc de les mesures de xoc per fer front a la crisi del coronavirus. En concret, Educació ha decidit suspendre la data prevista per a la preinscipció de l'etapa escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat, segons han informat fonts de la institució.
Preinscripcions per al curs 2020-2021

ATENCIÓ!: El procés de preinscripció restarà ajornat fins que es pugui fer amb normalitat.


poster-obligatoris.png

Educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria

Presentació de sol·licituds: del 23 de març a l'1 d'abril de 2020, ambdós inclosos

Es poden matricular al primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que compleixen 3 anys el 2020 (i els més grans que han fet una retenció a la llar d'infants o que tenen un informe d'avaluació psicopedagògica de l'equip d'assessorament psicopedagògic que ho aconsella).

S'han de matricular al primer curs de l'educació primària els nens que compleixen 6 anys el 2020 (i els d'edat diferent que procedeixen del darrer curs d'educació infantil).

S'han de matricular al primer curs d'educació secundària obligatòria (ESO) els nens que compleixen 12 anys el 2020 (i els d'edat diferent a qui correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa). 

Batxillerat

Presentació de sol·licituds: de l'11 al 15 de maig de 2020, ambdós inclosos

Els ensenyaments de batxillerat es cursen, generalment, entre els 16 i els 18 anys, però s'hi pot accedir a qualsevol edat, sempre que s'hagi obtingut el graduat en educació secundària obligatòria. 

 
AJORNAMENT de la V Cursa Nocturna per la Salut

vcursawebbo.png

En compliment de les mesures a Catalunya contra el coronavirus COVID-19, ens veiem obligats a ajornar la V Cursa Nocturna per la Salut del dia 20 de març de 2020.

Molt probablement la V Cursa Nocturna es traslladarà al mes d'octubre.

Aviat ens comunicarem amb les persones que han validat la inscripció per ampliar la informació sobre aquest ajornament.


gracies_enviament.jpg

logo_a_benefici_horizontal_color_cat.pngLa V Cursa al web de l'hospital Sant Joan de Déu (enllaç)


Tota la informació sobre la V Cursa Nocturna per la Salut al blog de la Cursa: Blog de la V Cursa Nocturna per la Salut

I també a les xarxes socials de la Cursa

02_twitter.jpg03_instagram.jpg06-2_facebook.jpg01_yotube.jpg
 
Campanya Mans Unides 2020
Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu

La campanya de Mans Unides d’aquest any denuncia les conseqüències del deteriorament mediambiental

La crisis climàtica te rostre humà: 821 milions de persones colpejades per la fam i més de 1.000 milions de pobres. Aquesta campanya insistirà en les conseqüències del deteriorament mediambiental per a milions de persones.

campanya_mans_unides_2020.jpg

Educar en valors i ensenyar a ser solidaris és tasca de tots


Aquest curs hem recollit 166,58€ de la Campanya de Mans Unides. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i aportacions.
Els ambients a la Educació Infantil

Els ambients ens ajuden a crear estratègies que permeten a tots els infants ser competents a la nostra societat, amb una educació activa, oberta, flexible i inclusiva.

Per això... Ambientem l'Educació Infantil! desenvolupant les capacitats individuals, respectant els interessos i ritmes evolutius de cada infant, a través de l'art, la motricitat fina, l'experimentació amb si mateix, els sentits, l'escenificació i simbolització, l'orientació espacial i creació. Els alumnes comparteixen aquestes experiències entre petits i grans superant reptes i creixent en autonomia.

Com ja sabeu aquest any iniciàvem els ambients a tot el cicle d’Educació Infantil i per això volem compartir-ho amb vosaltres mostrant-vos un petit recull d’algunes de les activitats que realitzem. Per cnèixer millor aquesta feina us recomanem que mireu el primer vídeo: Així iniciem els ambients; tot seguit, feu una ullada als diferents àlbums de fotos seguint l'ordre indicat i, finalment, podeu visionar l'últim vídeo: Així els finalitzem.


Enllaç als vídeos i a l'àlbum de fotos

ambients_infantil.jpg

 

 
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos

Escola Concertada

logo_modul_web_ec.png
 WEB Escola Concertada
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat


Matriculació curs 20-21

Llibres de text 19-20
2llibres_text_web_lateral.jpg
Consultar Llistat
ESO i Batxillerat
Infantil i Primària
Aplicatius informàtics
J.Nadal (Infantil i Primària)
Iddink (ESO i Batxillerat)
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses