Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
 Calendari escolar
calendari.png
 Curs 2020-2021
 
Batxillerat
Diploma Dual
 diploma1.jpg
 Què és el Diploma Dual?
 Díptic Batxillerat Dual

VIRSANAT
grup naturalista
Cliqueu sobre la imatge

BIOINFORMA'T

blog Bio i Geo 4t ESO

Cliqueu sobre la imatge
bioinformat.png
 
 VIRSAENG 
 
VIRSAFRAN
Cours de français
 
agenda_web_verd.png

Activitats més recents

No hi ha activitats programades properament...

Informació activitats

August 2020 September 2020 October 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Departament de Pastoral
 pastoral.png
Lema del curs
 
fotos_albums.png
Pàgina d'inici
AVIS: Incidència línea telefònica

Per una incidència tècnica la comunicació via telefònica a través de la línia 936661869 es troba inhabilitada. Els demanem que si volen comunicar-se amb l'escola mtjançant la via telefònica facin ús del número alternatiu 936661072. Gràcies per la seva atenció i disculpin les molèsties.
 
Informacions AMPA: inici de curs
Després de molts mesos sense poder trobar-nos, iniciem un nou curs amb l’esperança que tots estigueu bé de salut. Ens adrecem a vosaltres per informar de canvis en diverses qüestions que ens afecten durant aquest curs que tot just comencem, i d’altres que van restar pendents a causa del confinament.


  • Durant l’anterior curs escolar es van convocar Eleccions de la Junta Directiva de l’AMPA per finalització natural del mandat. Com recordem, el període de presentació de candidatures era del 10 al 17 de març, i el 13 de març es van cancel·lar les classes. És per això que s’obre un nou termini:

DIA 21 setembre 2020:  Inici de presentació de candidatures

DIA 27 Setembre 2020:  Fi del termini de presentació de candidatures. Els terminis del calendari electoral finalitzen a les 20 hores del dia corresponent.

Les candidatures presentades durant el 10 al 17 de març seran plenament vàlides, i no serà necessari tornar a fer la presentació.

A causa de les mesures restrictives que ha marcat el Departament d’Educació, la presentació de candidatures serà per mitjans electrònics, al correu: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Les eleccions tenen com a finalitat l’elecció del president/a i la resta de membres de la junta directiva de l’associació.

Les candidatures han de ser tancades, amb un mínim de 3 persones i un màxim de setze. Hi ha de constar: nom, adreça, número de document nacional d’identitat i telèfon de contacte dels candidats. La candidatura ha d’anar encapçalada pel candidat a president/a.


  • Un altre projecte, finançat per l’associació, que es va iniciar el curs passat des de l’AMPA, amb col·laboració amb l’escola, va ser la substitució de la zona de jocs situada al pati de P4 i P5. Us informem que el projecte va tirar endavant i els més petits ja poden gaudir de les noves instal·lacions. Estem treballant conjuntament amb l’escola i amb la participació de l’alumnat, en el projecte/disseny i la seva realització, del pati gran, amb l’ajuda d’una empresa externa especialitzada en la matèria.

  • Per aquest nou curs 2020-2021 estem treballant per fer oferta d'Activitats Extraescolars, tal com s’ha fet sempre per part de l’AMPA. La situació actual és complicada a l’hora de coordinar un servei de qualitat amb totes les mesures de seguretat. Us mantindrem informats en aquest aspecte tan bon punt tinguem l’oferta

  • Una de les nostres tradicions més arrelades era l’organització de diverses festes i activitats, lúdiques i esportives, tant d’organització pròpia com en col·laboració amb l’escola. A causa de les restriccions i pel perill de contagi  per la COVID 19 quedaran suspeses totes aquestes activitats fins a nous canvis legislatius.

  • Per últim, i en solidaritat amb les famílies que sabem s’han vist afectades aquests mesos, la junta directiva en funcions hem decidit de disminuir la quota de l’AMPA. En conclusió, volem ser coherents entre la quota que es cobra a les famílies i l’oferta de serveis que es poden realitzar. És per això que mentre la situació no canviï, la quota que s’estableix és d’1 euro mensual per família.


Esperem, com sempre, la vostra col·laboració i participació
 
Novetats al Servei de migdia (menjador)
 
hostesa3.pnghostesa2.pngBenvinguts al menjador 2020-2021

Hola famílies!
Des d’Hostesa ens plau comunicar-vos que a partir del proper curs 2020-2021 gestionarem el servei de menjador de la vostra escola.


Amb una experiència de més de trenta anys i un ferm compromís amb la salut i l’educació, desenvoluparem un projecte d’alimentació saludable, equilibrada i segura, que es portarà a terme a les instal·lacions de cuina del vostre centre A més comptarem amb un equip de monitors que posarà tot el seu afany per convertir el menjador i pati en espais lúdics-educatius, on promoure valors essencials com el respecte, la higiene i els hàbits de vida saludables

Gràcies a la formació als equips i als mecanismes que hem desenvolupat per adequar el servei a la nova normalitat, hem rebut la certificació de MENJADOR SEGUR CONTRA LA COVID’19 d’Aenor per a la vostra tranquil·litat.

Moltes gràcies i fins aviat!

Accedint a l’enllaç següent trobareu un petit vídeo i la documentació dels procediments que hem desenvolupat per a aquest nou curs en relació amb la nova normalitat https://hostesa.com/ca/informacion-covid-2/
Lloc web de l'empresa Hostesa: www.hostesa.com

Llibres de text 2020-2021: Aplicatius i llistats
Aplicatius
iddinkbannerpequeo.jpg

jnadal.png
ESO i Batxillera (llistat)                                     Infantil i Primària (llistat)
Convocatòria beques de caràcter general per a alumnes de Batxillerat
Beques convocades pel Ministeri d'Educació i Formació Professional per a estudiants que el curs acadèmic 2020-2021 cursen ensenyaments postobligatoris.

  • S'ha de presentar la sol·licitud telemàticament
  • El termini finalitza el 1 d'octubre 2020
      • Les quanties que es poden atorgar són les següents:
a) Quanties fixes
- Quantia fixa lligada a la renda
- Quantia fixa lligada a la residència de l’estudiant durant el curs escolar 
- Beca bàsica
- Quantia fixa lligada a l'excel·lència
b) Quantia variable
- Segons el resultat de la ponderació de la nota mitjana de l’expedient de l’estudiant i de la seva renda familiar
Tramitació de la sol·licitud de la beca (enllaç)
 
Presentacions de les reunions informatives virtuals d'inici de curs  (setembre 2020)
Després de les reunions informatives virtuals que hem fet amb els pares i mares dels alumnes publiquem un arxiu en format pdf amb la informació més rellevant facilitada a les famílies per iniciar el curs 2020-2021.

Grups Infantil i Primària (Reunions setembre 2020)

P3

 P4 P5 1r
2n 3r
4t
 
 
 
Alexia Famílies
logo_alexia_famlia_web_oficial.png


Ajuda online Famílies
Hi ha disponible una nova actualització de l'APP a Google Play i a App Store
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos

Escola Concertada

logo_modul_web_ec.png
 WEB Escola Concertada
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat


Matriculació curs 20-21

 
 
Llibres de text 20-21
2llibres_text_web_lateral.jpg
Consultar Llistat
ESO i Batxillerat
Infantil i Primària
Aplicatius informàtics
J.Nadal (Infantil i Primària)
Iddink (ESO i Batxillerat)
     

Documents famílies

documents_verd.png
Accés al llistat
 
 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses