Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recentsII Torneig esportiu Pare Carles
November 30, 2017 (11:00)


Informació activitats

November 2017 December 2017 January 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Proposta d'activitats per al Dia del Pare Carles 2017-2018
El dia 4 de desembre a la tarda de 15h a 17h  farem la celebració del Dia del Pare Carles a l'ESO. Proposem 6/7 activitats de les quals n'has de triar dues en ordre preferent. Ara, com a alumne d'aquesta etapa educativa en el nostre centre, et demanem que, fins el dia 28 de novembre emplenis el formulari corresponent segons siguis de 1r curs de l'ESO o de 2n, 3r o 4t curs d'ESO. Aqui sota trobaràs dos enllaços, un per a 1r d'ESO i un altre per a 2n, 3r i 4t d'ESO. 

Un cop hagis clicat l'enllaç has d'omplir el formulari seguint les instruccions que trobaràs a cadascuna de les "preguntes". Totes són d'obligada resposta i a les primeres ens has d'indicar el teu Nom i Cognoms i el grup-classe al qual pertanys. Després de pensar quines són les teves dues preferències, fas la tria de la PRIMERA i de la SEGONA. Pots canviar les preferències abans d'enviar-lo però no, després. NO OBLIDIS ENVIAR-LO CLICANT EL botó   ENVIA  que trobaràs al final del formulari electrònic.

dia_pare_carles_2017-2018_activitats.jpg
Pots consultar en què consisteix cadascuna de les propostes obrint el següent doument:

Gràcies per la teva col·laboració. En cas de dubte consulta amb el teu tutor/a.
FEAC: S'obre la caixa d'eines ...
 feac_2017-2018.jpg.gif

Un oasi de temps especial i tractat amb afecte que ens ofereix: compartir, gaudir i sentir-nos acompanyats en temes d’educació, l’educació dels fills i filles, que són els nostres alumnes.

Recordeu que la propera setmana tenim les primeres trobades, veniu a tastar-les!

 

  • Dimarts 21 a les 17:15 h. (primària)
  • Dijous 23 a les 17:15 h. (infantil)

 

No oblideu de fer-nos arribar la butlleta emplenada.

Activitats amb l'alumnat del Cicle Inicial 
Els alumnes van realitzant diferents activitats al llarg del primer trimestre. Entre d'altres, els alumnes del primer cicle de Primària (1r i 2n) han realitzat aquestes que, ara, recollim en uns àlbums de fotos. Com sempre poden veure'ls clicant directament sobre la imatge o bé sobre la icona Galeria de Fotos de la Secció Mèdia a la part dreta de la pàgina d'inici del nostre lloc web. També poden accedir-hi des de la barra de menú horitzontal a l'apartat Galeria Multimèdia o des de la part esquerra de la nostra pàgina d'inici a la secció Últims àlbums.
percussi.jpg  
Jornada esportiva: NO AL RACISME

Aquesta jornada lúdico-esportiva la porta a terme el Cicle de Grau Mig d’Activitats Físico-Esportives, de l’Escola Vitae de Barcelona . És un projecte de matèria i per a fer-la un grup de 30 alumnes d'aquesta escola ha visitat la nostra i han desenvolupat les activitats preparades amb els nostres alumnes. El conjunt d’activitats segueix un lema “No al racisme” portant a la pràctica jocs tradicionals d’arreu del món.

Hem publicat un àlbum de fotos i vídeos i, com sempre, poden veure'l clicant directament sobre la imatge o bé sobre la icona Galeria de Fotos de la Secció Mèdia a la part dreta de la pàgina d'inici del nostre lloc web. També poden accedir-hi des de la barra demenú horitzontal a l'apartat Galeria Multimèdia o des de la part esquerra de la nostra pàgina d'inici a la secció Últims àlbums.

fotos_i_vdeos_vitae.png  

Dia de la Ciència per a ESO i  Batxillerat
Dimecres, 15 de novembre, hem celebrat la Diada de Sant Albert – Patró de la Ciència amb els nostres alumnes d'ESO i de Batxillerat

setmana_de_la_cincia_2017.png

web de la setmana de la Ciència (enllaç)

Ara, començarem a publicar els àlbums de fotos i/o vídeos de les diferents activitats que hem desenvolupat. Hi ha un àlbum contenidor amb les carpetes corresponents  a cadascuna de les activitats i a cada carpeta hi ha els àlbums de fotos.

dia_de_la_cincia_lbums.jpg
 X trobada esportiva de centres de secundària amb 2n d'ESO
Els alumnes de 2n d'ESO de la nostra escola han participat a la X trobada esportiva de centres de secundària .
x_trobada_esportiva_2n_eso.jpgHem publicat un àlbum de fotos i com sempre poden veure'l clicant directament sobre la imatge o bé sobre la icona Galeria de Fotos de la Secció Mèdia a la part dreta de la pàgina d'inici del nostre lloc web. També poden accedir-hi des de la barra de menú horitzontal a l'apartat Galeria Multimèdia o des de la part esquerra de la nostra pàgina d'inici a la secció Últims àlbums.

   
   
   
 
 
 
Alexia Famílies
logo_alexia_famlia_web_oficial.png

 
Estem preparant l'inici de la funcionalitat per al dia 8 de novembre de 2017
Ajuda online Famílies
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses