Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
 
Escola de Música
logo_projecte_gaudium_quadrat.jpg
Horaris
El projecte
Àlbum de fotos
agenda_web_verd.png

Activitats més recents

No hi ha activitats programades properament...

Informació activitats

November 2017 December 2017 January 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
fotos_albums.png
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Missa de difunts en record d'en Joan Carles Mur
El proper dimecres 19 de desembre a les 18.30h, a la Catedral de Sant Feliu de Llobregat, podrem tornar a retre un sentit homenatge i record a en Joan Carles.

Farem una eucaristia per poder fer partícep a tota la Comunitat Educativa i totes aquelles persones que així ho vulguin de retre un darrer record.

Dia del Pare Carles curs 2018-2019
Hem publicat un àlbum de fotos de la celebració del Dia del Pare Carles 2018 a la nostra escola. Aquest àlbum recull les activitats realitzades al llarg del matí del dia 3 de desembre.

Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

pare_carles_2018.jpg


Dilluns, 3 de desembre
, recordem l’aniversari de la mort del Pare Carles Fissiaux, fundador - com vostès ja saben - de la Congregació Sant Pere Ad Víncula.

pare_carles_dibuix.png
Enguany tanquem l’any del 150è aniversari de la mort del P. Carles i donem gràcies p
er la beatificació dels 16 màrtirs, nou dels quals van ser membres de la nostra congregació.

Al matí, amb to
ts els alumnes i personal del col·legi, ens apleguem en la celebració de la paraula; la trobada al pati farà present la figura del Pare Carles, agraint-li la feina que va fer amb els joves i demanant que el seu tarannà continuï entre nosaltres. Els alumnes més grans s’encarregaran d’acompanyar els més petits.

Celebració de Santa Cecilia a la nostra escola
El 22 de novembre se celebra el Dia de la Música en honor de Santa Cecília, la seva patrona. A la nostra escola, des de ja fa uns anys, es celebra un concert, al pati de l'escola, amb els alumnes d'Educació Primària.

Els presentem una llista de reproducció del nostre canal de vídeos de Youtube on es recull l'actuació dels diferents grups. Poden accedir-hi clicant directament sobre el reproductor inserit.26 al 29 de novembre: Campanya de recollida d'aliments i joguines
Des del 26 al 29 de novembre farem a l'escola la ja tradicional campanya solidària de recollida d'aliments i de joguines.

caritas.png
LA CAMPANYA D’ALIMENTS pretén que les famílies santfeliuenques amb pocs recursos econòmics puguin gaudir de les festes de Nadal d’una manera especial. Per això un any més tornem a demanar-vos la vostra participació. Volem recollir aliments de primera necessitat (arròs, sucre, oli, llet, llegums, llaunes de conserves) i típics de Nadal (galetes, xocolata, neules, torrons...). Els aliments recollits es faran arribar a Càritas Parroquial de la nostra ciutat.


joguines.pngLA CAMPANYA DE JOGUINES vol aconseguir que tots els nens i nenes puguin viure la il·lusió de la màgia del Nadal. Volem recollir joguines noves, sense utilitzar. Les joguines recollides es faran arribar a la Creu Roja de la nostra ciutat.


Els alumnes portaran els aliments i les joguines a la seva aula
Lliurament de la recaptació a la campanya DOMUND 2018
Una representació d'alumnes d'Infantil i Primària ha fet el lliurament de la recaptació de la Campanya del DOMUND 2018. Enguany hem recollit 935,24 €. Mn. Josep M. Domingo Ferrerons, rector de la parròquia de Sant Llorenç ens va visitar i ens va agrair la nostra aportació. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Cliqueu sobre la imatge i podreu veure més imatges.

domund_2018.jpg
 Actes de Beatificació dels màrtirs: 9, 10 i 11 de novembre
Ja hem celebrat els tres actes relacionats amb la Beatificació dels màrtirs. Els dies 9 (divendres), 10 (dissabte) i 11 (diumenge) les persones inscrites vàrem assistir-hi. Aviat podrem veure un reportatge fotogràfic sobre tots ells.

Ara us deixem un streaming de l'acte de Beatificació a la Basílica de la Sagrada Familia.


Tota la informació al lloc web oficial
 
www.16martires.com

un_si_al_amor_web.png
Informació sobre els màrtirs
4martirs1.png

4martirs2.png

4martirs3.png

 Vídeo de la tutoria Beatificació
Pàgina web Beatificació
FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

 

  Us hi esperem!
   
   
   
 
 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses