Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici
agenda_web_verd.png

Activitats més recents


Acte de Comiat de 4t d'ESO
June 13, 2019 (20:00)


Informació activitats

April 2019 May 2019 June 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
fotos_albums.png
twitter-xxl.png
Pàgina d'inici
Preinscripció escolar 2019-2020
Preinscripció Batxillerat per al curs 2019-2020 (Batxillerat CONCERTAT)
Presentació de sol·licituds: del 14 al 21 de maig de 2019, ambdós inclosos

Per fer la sol·licitud de la Preinscripció cal clicar el següent enllaç:
Tràmit preinscripció Batxillerat (enllaç)


preinscripci_batxillerat.png


Codi oficial del centre: 08026245
BATXILLERAT concertat

Més informació i entrevistes personals: Cliqueu aquest enllaç
Informació extreta del web del Departament d'Ensenyament: Cliqueu aquest enllaç
Preinscripció Infantil-Primària-ESO per al curs 2019-2020
preinscripci1920web.png
Consulteu la secció corresponent: Cliqueu aquest enllaç
Més informació i entrevistes personals: Cliqueu aquest enllaç
Acte de Comiat de la promoció 2017-2019 de 2n de Batxillerat
Divendres, 17 de maig, a les 20 hores va tenir lloc l'Acte de Comiat de la promoció 2017-2019 de l'alumnat de 2n de Batxillerat. Aquest any, l'acte es va celebrar al teatre del Centre Parroquial i el pica-pica al menjador de la nostra escola.

Ara, hem publicat un multi-àlbum de fotos amb 5 apartats: 2n A, 2n B, 2n C, Parlaments, mencions i agraïments i, finalment, el "fotocol".
Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

acte_comiat_2n_bat_17-19.png

GAUDIUM: la nostra escola de música. Vídeo promocional.
Us volem presentar un cop més la nostra escola de música: GAUDIUM. Ara, hem fet un vídeo promocional amb la participació d'alumnes que ja en formen part. Mireu-lo i conselteu també la secció corresponent en el nostre web per conéixer les característiques d'aquesta iniciativa per millorar la formació musical dels nostres alumnes.

 
Festa AMPA Final curs 2018-2019 (Divendres, 14 de juny, des de les 17 fins les 23 h)
final_de_curs_-_ampa.jpeg
 Viatge a Mallorca amb 2n d'ESO: Des del 6 a 10 de maig
Des del 6 al 10 de maig farem el Viatge a Mallorca amb l'alumnat de 2n d'ESO. El bloc del viatge mallorca18-19.blogspot.com permet fer el seguiment del dia a dia d'aquesta activitat amb llarga tradició a la nostra escola. Us animem a mirar les diferents entrades i les pàgines amb contingut multimèdia.

Bloc del viatge a Mallorca (cliqueu l'enllaç)

img-20190506-wa0035.jpg

Lliurament de la recaptació a la Campanya de Mans Unides 2019
img-20190510-wa0009.jpg
Hem fet una visita a la Casa de l'Església per fer entrega dels diners recaptats en la Campanya de Mans Unides 2019 . Ara, h
em publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Fira de la xocolata amb 2n de Primària
fira_xocolata_2n.jpg

Els alumnes de 2n de Primària han fet una Fira de la Xocolata . Han desenvolupat tot el procés: recerca i selecció de la informació, elaboració de les peces, campanya divulgativa i oferiment a les famílies.

Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Visita a la granja Can Pi amb Pàrvuls 3 anys
can_pi_amb_p3_bona.jpg Els nens i nenes de Pàrvuls 3 anys han fet el 8 d'abril, una visita a la Granja Can Pi, a la serra de Castellbisbal. Han pogut veure d'aprop molts animals i, fins i tot, tocar-los i acaronar-los.

Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Visita a Can Rigol amb Pàrvuls 4 anys
can_rigol_p4.jpg Els nens i nenes de Pàrvuls 4 anys han fet una visita a Can Rigol emmarcada en el Projecte de l'hort: Cultivem, Agafem eines i Toquem la terra.

Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Sortides amb 2n de Primària
En el primer trimestre els alumnes de 2n de Primària han fet una visita a un molí d'oli per conèixer com es fa l'elaboració d'aquest producte alimentari imprescindible a la nostra dieta. En el segon trimestre han fet una visita a l'Espai Xocolata Simón Coll a Sant Sadurní d'Anoia.

Ara hem publicat els àlbums de fotos corresponents a les dues visites. Com sempre, podeu veure'ls clicant directament sobre la imatge corresponent o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

Moli d'oli                                           Espai Xocolata Simón Coll

  moli_oli_2n.jpg xocolata.jpg
Visita a la Fageda amb 3r de Primària
Hem anat d’excursió a la fàbrica de La Fageda on hem vivenciat els tres sectors econòmics que hem treballat a classe.

Ha estat molt interessant, ja que aquesta empresa treballa amb l’objectiu d’incloure a persones amb discapacitat en el món laboral i social.

2_la_fageda_3r_1819.jpg
Hem publicat un àlbum de fotos de la visita. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web
Visita al Món Sant Benet amb 4t de Primària
mon_sant_benet_4t_1819.jpg
El passat desembre els nens i nenes de 4t de primària van visitar Món Sant Benet on, a més de conviure, van gaudir del conjunt patrimonial i cultural del monestir de Sant Benet i de la Fundació Alícia. Les activitats es van centrar en l'Edat Mitjana i en un taller de cuina amb receptes de l'època.         

Hem publicat un àlbum de fotos de la visita. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
FEAC´: Família-Escola Acció Compartida

feac_2018-2019_web.jpg

És un dels projectes amb més història de l’escola, el curs passat va tenir una bona acceptació i enguany torna amb il·lusió i amb temes propers al nostre/vostre dia a dia.
manual_feac.jpg

Mentrestant poden consultar la secció FEAC en el nostre web.

 

  Us hi esperem!
   
   
   
 
 
 

Escola Concertada

logo_modul_web_ec.png
 WEB Escola Concertada
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses