Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Projectes i serveis arrow Escola verda i Agenda 21 escolar arrow Concurs de reciclatge arrow II Concurs de reciclatge
Bases II concurs de reciclatge Imprimir a/e

Les bases del concurs són les següents:

 

● Les categories són 4: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior.

 

● Hi haurà un guanyador per categoria, que rebrà un petit obsequi i tindrà el seu reconeixement a la propera edició de l’anuari de l’escola. Tots els projectes presentats al concurs seran exposats, de manera rotatòria, al vestíbul de l’antiga Secretaria (plaça Catalunya), una vegada es conegui el nom dels guanyadors.

 

● Cada alumne/-a només podrà presentar un projecte o manualitat relacionat amb els instruments musicals.

 

● A l’hora de triar el projecte guanyador es tindrà en compte l’originalitat i l’ús de materials reciclats o reutilitzats, és a dir, a major quantitat de materials emprats de rebuig, més possibilitats per optar al premi.

 

● Per afavorir l’objectivitat del veredicte, no es posarà noms o cognoms de l’alumne/a al projecte. Aquest haurà de portar escrit només un títol inventat i s’haurà d’entregar al tutor/a juntament amb la  butlleta, degudament emplenada, que trobareu a la part inferior del full.

 

● El jurat estarà format per un professor de cada cicle i per membres de la comissió ambiental.

 

● El període de lliurament del projecte serà a partir del 19 de març fins al 30 de març. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer el dia 9 de maig a les 17.15h a la Sala Blava.



Des de la comissió ambiental us engresquem a participar d’aquesta activitat; no és només una oportunitat per reduir els residus sinó també és una bona excusa per realitzar una activitat divertida i enriquidora juntament amb els vostres fills.

 

Per a qualsevol aclariment o suggeriment, no dubteu en contactar amb la Comissió Ambiental, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la



  
 
 
 
 
Escola verda

Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses