Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Curs 2014-2015 arrow Els llibres del mes (abril 2015)
Els llibres del mes (abril 2015) Imprimir a/e

Els llibres del mes

En aquesta secció presentem quatre llibres relacionats amb cadascuna de les etapes educatives del centre. Hi trobaran una petita ressenya sobre el llibres proposats i també una breu biografia sobre els autors.

Aquest mes suggerim els quatre següents:


INFANTIL
Avuis és Sant Jordi, Bruc!

PRIMÀRIA
Vint-i-un elefants al pont de Brookling

ESO
L'arbre d'estornells

BATXILLERAT
Historia del corazón



 

Ressenya del llibre
L'Emily es prepara per gaudir del dia de Sant Jordi amb el Bruc, el seu gosset. Sempre li ha agradat molt veure els carrers plens de flors i voldria que algú li regalés una rosa. A l'altra banda de la ciutat, en Hans li posa el collar a la Cati, la seva inseparable gosseta, per sortir a passejar entre parades plenes de llibres. De sobte, enmig de la festa, els quatre personatges es coneixen per casaualitat, un moment que recordaran per sempre.

Ressenya del llibre

Després de catorze anys d'obres, el 1883 el pont de Brooklyn va estar acabat, fent les delícies de les ciutats germanes que conectava: Brooklyn i Nova York. La majoria de la gent ho considerava un triomf de la tecnologia moderna, però molts dubtaven de les seva resistència. Phineas T. Barnum, el cèlebre director de circ i creador de l’Espectacle més gran del món", va veure en aquest dubte un desafiament: demostraria que aquell monstre de fusta i acer era prou resistent, i presentaria un espectacle tan meravellós que ningú el podria oblidar

Ressenya del llibre

El món de la Fawn és depriment: el pare està malalt, la mare s'ha de matar a treballar, el germà bessó es deixa arrossegar per les males companyies, l'institut és un cau de gamberros i el nòvio la deixa perquè se'n va a viure a un altre lloc. Però quan tot sembla perdut apareix en Ben, el nou professor de música de l'institut. La Fawn aprèn a tirar endavant tota sola, però ha de pagar un preu molt alt.
Ressenya del llibre

Llibre de poemes on els temes com l'amor, la mort, els records infantils o les tasques quotidianes són tractats des de una perspectiva humana i entranyable.

Sobre l’autor 
Joan González Felís és periodista i redactor català ,que ha escrit diversos llibres un escriptor de literatura infantil. Algunes de les seves obres són: Juguem, Bruc?, o El mocador màgic: el càncer.


María José Moya Benet és una il·lustradora de llibres infantils. Algunes de les seves obres són: Juguem, Bruc?, o El mocador màgic: el càncer.

Sobre l’autor

April Jones Prince és una autora nord-americana de llibres infantils especialitzada en història.

És autora de diversos llibres, però cap d'ells ha estat publicat en català o castellà.

François Roca
(Lyon, 1971) és un il·lustrador francès. Va estudiar art a l'Escola Nacional d'Arts Aplicades Olivier de Serres a París i més tard, a la L'Escola Emile Cohl va estudiar il·lustració. Ha il·lustrat un gran nombre de llibres com ara: Susana, Sol negre o El Bomber Liliputià.

Sobre l’autor
Julia Clarke (1950) és una escriptora anglesa que abans de trobar la passió per escriure va tenir treballs feines diverses, com ara mainadera, bibliotecària, cambrera...

Ha publicat diversos llibres, però cap més excepte L'arbre dels estornells ha estat traduït al català o el castellà.

Sobre l’autor

Vicente Aleixandre (Sevilla, 1898 – Madrid, 1984) va ser un poeta espanyol de la famosa generació del 27. Va ser catedràtic de la Real Academia Española i va aconseguir nombrosos premis, com ara El Premio Nacional de Literatura al 1933, El Premio de la Crítica al 1963 i al 1969, i finalment, a l'any 1977 va guanyar el Premi Nobel de Literatura. Algunes de les seves obres són: La destrucción o el amor, Sombra del paraiso o Dialogos del conocimiento.