Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Recapte d'aliments arrow Recapte d'aliments Maig 2017
II Recapte d'aliments (Voluntariat) Imprimir a/e
6 de maig: Recapte d'aliments promocionat per alumnes voluntaris de 3r d'ESO

cartell_publicitari.jpgDes del projecte de Servei Comunitari (Aprenentatge Servei), alguns alumnes voluntaris de 3r ESO han organitzat un recapte d’aliments. Seguint els passos que l’any passat alumnes de Batxillerat van fer amb gran èxit, aquests alumnes de 3r ESO l’han organitzat i el volen promoure, conjuntament amb alumnes de Comerç de l’Escola taller Sant Miquel – Fundació Nou Xamfrà, perquè tots els aliments recaptats siguin donats íntegrament per a Càritas de Sant Feliu de Llobregat.

 

El Recapte d’aliments es portarà a terme el proper dissabte 6 de maig des de les 10 h fins les 19:30 h aproximadament en alguns supermercats de la ciutat:


Mercadona

Bon Preu

Dia carrer Girona

Dia carrer Francesc Mestres

Dia carrer Ramón y Cajal

Condis carrer Ramón y Cajal

Condis carrer Creus

Condis carrer Rupert Lladó

Condis Rambla Marquesa de Castellbell

Aldi
En els supermercats podrem trobar alumnes de Secundària i Batxillerat que de manera desinteressada volen dedicar part del seu temps lliure a un projecte solidari.


Amb aquest projecte els alumnes estan desenvolupant la competència social i ciutadana, de manera que esdevenen ciutadans crítics i actius en el seu entorn.


Esperem la col·laboració de tots en aquest Recapte d’aliments!

Agraïment i xifres del II Recapte d'aliments per a Càritas Sant Feliu

Entre tots hem aconseguit recaptar 3.183 kg d’aliments per a Càritas de Sant Feliu

En el Recapte d’aliments que el passat 6 de maig van organitzar els alumnes de 3r ESO que realitzen el projecte de Servei Comunitari, juntament amb alumnes de l’Escola Sant Miquel-Fundació Nou Xamfrà, es va aconseguir recaptar l’admirable xifra de 3.183 kg d’aliments. Aquest gest de solidaritat permetrà alimentar a moltes famílies amb dificultats econòmiques de la nostra ciutat. Tots els aliments es van entregar a Càritas de Sant Feliu, un cop els alumnes de Comerç de l’Escola Sant Miquel han finalitzat el recompte i la classificació de tots els aliments.

Volem aprofitar aquest espai per compartir amb tots vosaltres aquest èxit, però també per donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquest recapte d’aliments. A tots els alumnes i professors del Col·legi Verge de la Salut i l’Escola Sant Miquel-Fundació Nou Xamfrà que voluntàriament van col·laborar i dedicar el seu temps a aquest esdeveniment, a Càritas de Sant Feliu de Llobregat, a tots els supermercats que han donat suport al projecte, a Mónica Pérez per un any més ajudar-nos amb el transport dels aliments i a tots els ciutadans que van col·laborar fent alguna donació.

A tots vosaltres, moltes gràcies per fer d’aquest projecte d’escola un projecte de tots.