Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Mans Unides arrow Mans unides 2016-2017
Mans Unides 2016-2017 Imprimir a/e
Visita del Delegat Diocesà de MANS UNIDES

En el marc del treball sobre el lema “Estimem la Terra: construïm el món”, el passat dia 29 de març els alumnes de primer de Batxillerat de l’Escola Verge de la Salut – FNJ de Sant Feliu de Llobregat van rebre la visita d’en Josep Maria Oró, delegat diocesà de Mans Unides, que va ser convidat pel departament de Pastoral del centre.

El Sr. Oró va compartir la seva experiència de 40 anys de voluntariat a la ONG Mans Unides, i va presentar de primera mà, mitjançant material audiovisual, alguns dels projectes que Mans Unides desenvolupa a Colòmbia i ens els quals ell ha participat.  Els alumnes van poder conèixer realitats quotidianes molt diferents a la seva, i descobrir com la solidaritat i el compromís poden ajudar a millorar la qualitat de vida de moltes persones i fan possible la construcció d’un món millor

j_m_or_mans_unides.jpg

j_m_or_mans_unides_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lliurament del recapte 2016-2017 a MANS UNIDES

 

mans_unides_2017.jpg

El passat dijous dia 4 de maig, dues representants dels alumnes es van dirigir a la Delegació Diocesana de Mans Unides on van ser rebudes pel delegat diocesà, el Sr. Josep Maria Oró, i per la tresorera, la Sra. Teresa Gisbert.


Les alumnes van fer entrega dels diners recollits entre els alumnes de secundària i les seves famílies, 440 €, destinats al projecte de construcció d’una escola a la petita població de Bodmal, a l’Índia.


Els membres de mans unides van agrair l’esforç realitzat i ens animen a continuar participant en les campanyes de Mans Unides, mostrant la nostra solidaritat i la voluntat de construir un món millor.