Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Recapte d'aliments arrow III Recapte d'aliments
III Recapte d'aliments (Voluntariat) Imprimir a/e
3 de febrer 2018: Recapte d'aliments amb alumnes voluntaris de 4t d'ESO

recapte_2018_xisca_web.jpg

En el marc del projecte de Servei Comunitari que es porta a terme a 4t ESO, el proper dissabte 3 de febrer alumnes voluntaris d’aquest curs participaran en el III Recapte d’aliments organitzat per l’escola Verge de la Salut, juntament amb alumnes de Comerç de l’Escola taller Sant Miquel – Fundació Nou Xamfrà. Tot els aliments es donaran a Càritas de Sant Feliu de Llobregat.

Amb aquest projecte els alumnes estan desenvolupant la competència social i ciutadana, de manera que esdevenen ciutadans crítics i actius en el seu entorn. A més, creiem que és important aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària no únicament al voltant de les festes de Nadal, sinó també ara. Per això, us informem que podreu trobar tots els voluntaris dissabte dia 3 de febrer de 10 h a 14 h aproximadament en alguns supermercats de la Ciutat (Aldi, Bon Preu, Condis, Dia, Mercadona).


Mercadona

Bon Preu

Dia carrer Girona

Dia carrer Francesc Mestres

Dia carrer Ramón y Cajal

Condis carrer Ramón y Cajal

Condis carrer Creus

Condis carrer Rupert Lladó

Condis Rambla Marquesa de Castellbell

Aldi


En els supermercats podrem trobar alumnes de Secundària que de manera desinteressada volen dedicar part del seu temps lliure a un projecte solidari.

Amb aquest projecte els alumnes estan desenvolupant la competència social i ciutadana, de manera que esdevenen ciutadans crítics i actius en el seu entorn.

Esperem la col·laboració de tots en aquest Recapte d’aliments!