Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Estaments arrow Alumnat arrow Activitats especials arrow Intercanvi amb Normandia arrow Intercanvi Curs 17-18
Intercanvi cultural Saint-Lô 17-18 Imprimir a/e

INTERCANVI CULTURAL SAINT-LÔ/SANT FELIU DE LLOBREGAT 2017-2018

Aquest curs ens correspon rebre els alumnes francesos que particpen en l'intercanvi cultural amb la nostra escola. L'intercanvi es farà entre els dies 16 i 22 de febrer i els alumnes i les famílies de 2n i 3r d'ESO que hi participen gaudiran d'aquesta experiència.

El programa d'activitats amb les darreres actualitzacions es va fer arribar a les famílies i està publicat a la secció Intercanvi amb Normandia a la pàgina d'inici del nostre web. El proper curs, seran els nostres alumnes els que faran el desplaçament fins a França i seran rebuts per les famílies dels seus corresponents. Els recordem que seguim disposats a llençar algun projecte que faci possible reduir el cost del viatge de cara a l’any que ve.

Anirem publicant un àlbum de fotos sobre les visites programades i qualsevol activitat relacionada amb l'intercanvi.

Planning intercanvi curs 2017-2018 (enllaç)

 Intercanvi cultural amb l'Institut Saint-Lô (Normandia)
foto_web_arribada.jpg

Divendres, 16 de febrer, al voltant de les 14:00 h, van arribar els alumnes i els professors de l'Institut Saint-Lô que participen en l'intercanvi cultural amb la nostra escola.

Hem publicat un àlbum de fotos de l'arribada i de l'acollida dels nostres alumnes i de les seves famílies. Anem afegint fotos de les diferents activitats que realitzen. Com sempre poden veure'l clicant sobre la icona Galeria de Fotos de la Secció Mèdia a la part dreta de la pàgina d'inici del nostre lloc web. També poden accedir-hi des de la barra de menú horitzontal a l'apartat Galeria Multimèdia o des de la part esquerra de la nostra pàgina d'inici a la secció Últims àlbums