Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Mans Unides arrow Mans Unides 2017-2018
Mans Unides 2017-2018 Imprimir a/e
Campanya Mans Unides 2018: "Comparteix el que importa" mans_unides.pngEntre els objectius educatius del nostre centre s’inclou el fet de desvetllar entre els alumnes l’interès per conèixer i valorar les situacions d’injustícia i desigualtat que sovint trobem, tant en el nostre entorn proper com a nivell internacional.

Volem així que desenvolupin una actitud crítica envers aquests problemes i un sentiment de solidaritat amb aquells que els pateixen.

En aquest sentit, els vostres fills i filles reben aquests dies informació sobre la campanya que, com cada any des de fa més de cinquanta, l’ONG Mans Unides realitza en favor dels més necessitats.

Com ja hem fet en altres ocasions, volem convidar-vos a col·laborar amb els projectes que Mans Unides desenvolupa arreu del món, i és per això que lliurarem a cada alumne un tríptic amb informació sobre el projecte amb el qual ens hem compromès i un sobre on podreu fer la vostra aportació. No és tan important la quantitat que es pugui aportar com el fet de participar i aprofitar aquesta ocasió com una oportunitat de creixement en valors.


Els sobres es recolliran a les classes durant la setmana del 12 al 16 de març. Agraint la vostra col·laboració rebeu una cordial salutació.

Podeu conèixer més informació sobre aquesta campanya a https://mansunides.org/ca/campanya-mans-unides-2018.