Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow DOMUND arrow DOMUND 2018
DOMUND 2018 Imprimir a/e

El 21 d'octubre es celebra el Diumenge Mundial de les Missions (DOMUND) amb  el lema "Canvia el món".


El Domund és una Jornada universal que es celebra cada any a tot el món, el penúltim diumenge d'octubre, per donar suport als missioners en la seva tasca evangelitzadora, en el països de missió.


Lema

"Canvia el món". En el nostre món podem veure fàcilment canvis superficials, que deixen les coses com estaven, i altres de pitjors, perquè deriven d'accions injustes i que atempten contra la dignitat de l'ésser Davant d'això, els missioners ens mostren que és possible un canvi "a millor", profund i real. Ells poden ser per a tots, i especialment per als joves, un referent de compromís i esperança; les seves vides constitueixen la prova palpable que un cor en el qual ha entrat Déu, amb tota la seva novetat i creativitat, pot canviar el món humà.

 

El vídeo presenta diverses històries reals de persones que han vist transformades les seves vides gràcies a la trobada amb el missioner Patricio Larrosa. Els protagonistes del vídeo Domund 2018 són la mostra viva que l'anunci de l'Evangeli que fan els missioners és capaç de transformar vides, i donar futur i esperança a un poble

 
 

 
 

DOMUND

cartell_2018.png