Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Virsa Sports arrow Jornada esportiva solidària VIRSA GAMES
Jornada esportiva solidària "Virsa Games" Imprimir a/e
El proper divendres 19 d’octubre esteu convidats a participar en la jornada esportiva solidària “Virsa Games” que organitzem els alumnes de 4t d’ESO que cursen la matèria optativa d’economia.

Durant aquest esdeveniment es realitzaran activitats de lleure en les quals hi podrà participar tothom que ho desitgi, des de l’alumnat d'Infantil i Primària fins els d'ESO i Batxillerat. La jornada es durà a terme al pati gran de l’escola Verge de la Salut i l’alumnat de secundària haurà d’entrar-hi per la porta de plaça Catalunya. L’alumnat de primària hi entrarà per carrer Constitució

Quina és la finalitat de VIRSA GAMES?
L’alumnat de 4t d’ESO d’aquesta assignatura durà a terme un projecte de creació d’un diari d’economia social i, per poder dur a terme aquest projecte, necessiten diners per fer la seva primera inversió inicial. Part dels diners recaptats aniran destinats a la creació d’aquest projecte. La creació d’aquest diari té l’objectiu d’informar a tota l’escola de les notícies d’economia social i sostenible actuals.

L’altra part dels diners es destinaran a la beneficència, concretament a l’ONG “Sense Sostre”. Aquesta organització s’encarrega de proveir de recursos bàsics com menjar, mantes, roba, etc. als ciutadans de Barcelona, els quals presenten condicions de vida precàries

Què es farà?
L’entrada a l’esdeveniment tindrà un cost de 2€. El pagament es farà a la porta de Plaça Catalunya (alumnat ESO i BAT) i a la porta del carrer Constitució (alumnat de Primària). L’esdeveniment s'iniciarà amb l’alumnat de primària de 17:10h a 18:30h i a continuació se seguirà amb el torn de l’alumnat d’ESO i Batxillerat de 18.30h a 20:30h aproximadament.

  • Les activitats que es duran a terme amb els nens i nenes d’Infantil i Primària seran tallers de manualitats, gimcanes i un taller de ball. Tots els nens i nenes podran participar en totes les activitats.

  • Amb l’alumnat de l’ESO i Batxillerat es farà un torneig d’esports: futbol, voleibol, bàsquet i zumba. L’alumnat només es podrà apuntar a una única activitat.

Us hi esperem a tots i a totes.