Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Mans Unides arrow Mans Unides 2018-2019
Campanya Mans Unides 2019 ESO i Batxillerat Imprimir a/e

"Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones"

Mans Unides fa 60 anys. Des de 1959 hem estat treballant per a acabar amb la fam en el món. Fidel a aquesta missió, Mans Unides vol contribuir, en el trienni 2019-2021, a la realització dels Drets Humans, especialment entre les persones més pobres i vulnerables del planeta.

cartell_campanya_mu_2019_pequeno.png
Entre els objectius educatius del nostre centre s’inclou el fet de desvetllar entre els alumnes l’interès per conèixer i valorar les situacions d’injustícia i desigualtat que sovint trobem, tant en el nostre entorn proper com a nivell internacional. Volem així que desenvolupin una actitud crítica envers aquests problemes i un sentiment de solidaritat amb aquells que els pateixen.
En aquest sentit, els vostres fills i filles reben aquests dies informació sobre la campanya que l’O.N.G Mans Unides realitza en favor dels més necessitats des de fa 60 anys.

Com ja hem fet en altres ocasions, volem convidar-vos a col·laborar amb els projectes que Mans Unides desenvolupa arreu del món, i és per això que lliurarem als alumnes un tríptic amb informació sobre el projecte amb el qual ens hem compromès i un sobre on podreu fer la vostra aportació.

No és tan important la quantitat que es pugui aportar com el fet de participar i aprofitar aquesta ocasió com una oportunitat de creixement en valors i sentir que tots formem part de la solució.


Els sobres es recolliran des de l’1 d’abril al 12 d’abril quan baixin al pati.

Agraint la vostra col·laboració rebeu una cordial salutació.