Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow L'escola arrow Etapes educatives arrow Infantil arrow Ambients
Els ambients a Educació Infantil Imprimir a/e
Els ambients a Educació Infantil

 

Els ambients ens ajuden a crear estratègies que permeten a tots els infants ser competents a la nostra societat, amb una educació activa, oberta, flexible i inclusiva.

Per això... Ambientem l'Educació Infantil! desenvolupant les capacitats individuals, respectant els interessos i ritmes evolutius de cada infant, a través de l'art, la motricitat fina, l'experimentació amb si mateix, els sentits, l'escenificació i simbolització, l'orientació espacial i creació. Els alumnes comparteixen aquestes experiències entre petits i grans superant reptes i creixent en autonomia.

Com ja sabeu aquest any iniciàvem els ambients a tot el cicle d’Educació Infantil i per això volem compartir-ho amb vosaltres mostrant-vos un petit recull d’algunes de les activitats que realitzem. Per cnèixer millor aquesta feina us recomanem que mireu el primer vídeo: Així iniciem els ambients; tot seguit, feu una ullada als diferents àlbums de fotos seguint l'ordre indicat i, finalment, podeu visionar l'últim vídeo: Així els finalitzem.

 

Vídeo 1: Així iniciem els ambients


Els àlbums de fotos: 2. miralls, 3. els 5 sentits, 4. teatre, 5. art, 6. construïm, 7. els dits es mouen i 8. biblioteca. (cliqueu sobre la imatge a sota) 

ambients_2019-2020.png

Vídeo 9: Així els finalitzem