Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Galeria Multimèdia arrow Recull d'activitats arrow ESO
Imprimir a/e

imagen2.png
Recull d'activitats curs 20-21

Els mostrem un recull de les activitats del dia a dia que tenen lloc a la nostra escola en les diferents etapes. Poden seguir-les al nostre instagram: https://www.instagram.com/vergesalut/

 Recull d'activitats a 4t d'ESO: Exposició sobre Immigració (Servei comunitari)
screenshot_2021-04-16_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.png Al llarg d’aquesta setmana els nois i noies de l’escola han pogut assistir a una exposició sobre la immigració organitzada per un grup d’alumnat de Servei Comunitari de 4t ESO i gràcies a l’entitat Migra Studium.

A través de nombroses imatges colpidores hem pogut veure com moltes persones han hagut de viure a flor de pell la necessitat de travessar fronteres exposant-se a tota mena de riscos per aconseguir una vida millor.

#vergesalut #virsa💚ambtu #serveicomunitari #4tESO #migrastudium

 Cliqueu sobre la imatge
 
Recull d'activitats a 3r d'ESO: Construint molècules, Treball de síntesi (el modernisme), aprenem al laboratori i cultura clàssica
screenshot_2021-04-13_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png A Física i Química 👨🏼‍🔬👩🏻‍🔬🧑🏽‍🔬 hem estat capaços de construir molècules per nosaltres mateixos.

Ha estat meravellós adonar-nos que tot el que hem après aquest curs ens permet descobrir un altre món: el nivell molecular.

Hem aplicat el coneixement sobre la configuració electrònica, la regla de l'octet, l'enllaç covalent, la repulsió dels electrons no enllaçants per poder deduir fins i tot la geometria de les partícules que formen l'univers.
 
I és que... la Física i Química mola molt! 🧪🔬🧬🧫

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #físicaiquímica #3r #ciències #science


Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-04-10_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngTreballant el Modernisme, al Treball de síntesi de 3r ESO hem construït un hiperboloide!

✅Sabíeu que a Sant Feliu podem apreciar clarament molts elements modernistes en alguns edificis? Integració d'elements decoratius, utilització de la ceràmica i del color com a elements decoratius, motius naturals, utilització de ferro forjat... 🌿🌱🍃

➡️Amb aquest treball de síntesi hem pogut sentir i reviure un moment important de la història!

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #treballdesintesi


Cliqueu sobre la imatge


screenshot_2021-03-17_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngA 3r d'ESO ens encanta la ciència i aprenem practicant al laboratori🔬

Des de l’àmbit científic, hem sintetitzat un dels medicaments més utilitzats del món, l'àcid acetilsalicílic, conegut amb el nom d'aspirina. L'estem deixant eixugar per calcular el rendiment del procés🦠🧪

#virsaambtu #esovirsa #ciènciesvirsa #qualitat #lacienciamola #science
Cliqueu sobre la imatge

screenshot_2021-03-08_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png A Cultura Clàssica 🏛 ens acostem als mites grecs des d’una perspectiva moderna, perquè sabem que els mites, al llarg de la història de l’ésser humà, ens han ofert la possibilitat de repensar el món i repensar-nos, gràcies a la seva atemporalitat.
 

El mite d’Odisseu (Ulisses segons els romans) i les sirenes, poetitzat bellament ara fa ja prop de 2.800 anys per Homer, és un dels més coneguts i ens ha permès parlar sobre el camí que és la vida i sobre els obstacles que tots ens hi trobem.

Konstandinos P. Kavafis, a la Grècia moderna, i després Carles Riba i Lluís Llach, a casa nostra, també n’eren conscients i per això Ítaca, la pàtria d’Odisseu, va ser per a ells el pretext per a les seves creacions poètiques i musicals: “Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí sigui llarg”.⛵️🧜🏼‍♀️

Quines són les vostres pors, les vostres sirenes?

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #culturaclàssica #clàssiquesmolen #ítaca

Cliqueu sobre la imatge 
 
Recull d'activitats 2n d'ESO: Treball de síntesi i Educació emocional
screenshot_2021-04-10_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.png Una mostra dels projectes de remodelació d'un espai públic que ha proposat l'alumnat de 2n ESO en el seu treball de síntesi! 🏞🌳🏠🌺

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #treballdesintesi

Cliqueu sobre la imatge

 
 


screenshot_2021-04-07_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngA 2n ESO, ahir vam anar a visitar alguns espais públics de Sant Feliu perquè el seu TS consisteix en remodelar un espai públic per a millorar-ne el seu ús. I avui... pluja de propostes!

#virsa💚ambtu #vergesalut #eso #treballdesíntesiCliqueu sobre la imatgescreenshot_2021-02-09_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngL'alumnat de 2n d'ESO aprèn i implementa eines d'educació emocional de manera vivencial a la matèria Convivència i Mediació. Ens hem centrat en les diferents percepcions i punts de vista que tenen les persones al voltant d'un mateix fet.

✅Aquest és un exemple de les accions que promouen la cultura de la pau al nostre centre.

Cliqueu sobre la imatge

Recull d'activitats 1r d'ESO: Treball de síntesi, ous de pasqua i gaudim de la música
screenshot_2021-04-08_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Durant aquesta setmana a 1r ESO treballem per ser conscients de la problemàtica ambiental del nostre entorn i el desenvolupament sostenible.

♻️Som motors de canvi en la gestió del medi!

#virsa💚ambtu #vergesalut #eso #treballdesíntesi


Cliqueu sobre la imatge


screenshot_2021-03-26_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngAvui els nois i les noies de 1r ESO hem guarnit ous de pasqua.

Molt bona Pasqua a tothom!

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #ouspasqua #tutoriaCliqueu sobre la imatge
screenshot_2021-02-02_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram1.pngA 1r d’ESO gaudim de la música aprenent a tocar l’ukelele🪕

🎵A l’escola, fomentem la música🎵

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #1ESO #música #ukelele


Cliqueu sobre la imatge
 
L’apprentissage du français par le jeu
screenshot_2021-03-22_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png L’apprentissage du français par le jeu (L’aprenentatge del Francès a través del joc).

Al centre, el francès és la segona llengua estrangera. L'aprenem des de 1r cicle de l’ESO i hi ha la possibilitat de continuar fins a 2n de Batxillerat.

A més:

➡️Intercanvi lingüístic amb un centre educatiu de França.

➡️Presentació a exàmens oficials (DELF).

✅Gaudim de l’aprenentatge dels idiomes!

#vergesalut #virsa💚ambtu #idiomes #qualitat #ESO #BAT

Cliqueu sobre la imatge

 
 Promovem l'esport: minitennis
screenshot_2021-03-25_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.png Al centre promovem l'esport 🤸🏽‍♀️ i, especialment des d’Educació Física, fomentem els hàbits saludables. Aquesta setmana l’alumnat de 1r i 2n ESO ha fet minitennis🎾

#vergesalut #virsa💚ambtu #ESO #esport #educaciófísica #hàbitssaludables #salut

Cliqueu sobre la imatge
 
Superem les nostres pors
screenshot_2021-03-15_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Superem les nostres pors!

A Secundària hem tingut un espai i un temps de reflexió per identificar les pròpies pors i inseguretats.

Per fer-ho, hem creat el riu de les pors.

Prendre consciència de quines són les nostres pors i identificar quins són els pilars en els que ens recolzem per superar-les (família, amics, il·lusió, fe, autoestima...) ens ajudarà a recórrer el camí més segurs i amb pas ferm cap als nostres somnis.➡️Quines pors poden obstaculitzar o impedir que els seus somnis es compleixin?

➡️Quins són els pilars que t’ajuden a superar-les?

#vergesalut #virsa💚ambtu #miralatevallum #pastoral #secundàriavirsa #educacióenvalors

Cliqueu sobre la imatge
 
Tutoria ESO: Què passa amb el nostre entorn?
♻️QUÈ PASSA AL NOSTRE ENTORN?

screenshot_2021-01-23_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.pngEstem patint una emergència ambiental? Som responsables de saber-ho? Sabíeu que només el 40% dels residus que es generen a Sant Feliu de Llobregat es reciclen? Sabem què són els BPA i els PBS? 500 kg de plàstics s’aboquen al Mediterrani des dels rius Llobregat i Besòs al llarg d’un any...”

♻️ Aquestes preguntes i reflexions sobre el tema són les que avui l’alumnat de secundària s’ha plantejat a tutoria. Amb la intenció de fer-los partícips dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que la ONU s’ha proposat pel 2030, des de l’escola volem conscienciar de l’emergència mediambiental que estem patint.

➡️Fem-nos propòsits d’acció i participem amb el canvi!

#vergesalut #virsa💚ambtu #escolaverda #tutoria #ESO #dràsticsambelsplàstics #reduir #reutilitzar

Cliqueu sobre la imatge
 
Quin pati volem?. Transformació d'aquest espai
QUIN PATI VOLEM?🤔💭
screenshot_2021-01-26_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram.png Des del centre, volem que el nostre alumnat participi activament en la transformació d’aquest espai. Per això, des del curs passat i amb l’acompanya-ment d’arquitectes d’Equal Saree, l’alumnat de l’ESO ha participat en un procés col·lectiu i de reflexió sobre igualtat de gènere, cooperació i valors inclusius.

#vergesalut #virsa💚ambtu #eso #projectepatis #participacio #arquitectura #coeducacio #elpatiquevolem #EqualSaree

Cliqueu sobre la imatge
 
Equip de mediació: Delegats i delegades mediadors en acció
screenshot_2021-02-21_escola_verge_de_la_salut__vergesalut__fotos_y_vdeos_de_instagram2.png L'equip de delegats i delegades mediadors fa observació de les estones de pati de 1r i 2n ESO.

L'objectiu és detectar possibles casos d'assetjament a l'escola i vetllar per la correcta socialització de l’alumnat.

Cliqueu sobre la imatge

 
 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
principisvirsa_2025.png