Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Secretaria arrow Gestió Acadèmico-Administrativa GAA arrow Preinscripció 2021-2022 arrow Preinscripció i matriculació al Batxillerat curs 21-22
Preinscripció i matrícula Batxillerat 2021-2022 Imprimir a/e
Informació Preinscripció  Batxillerat concertat per al curs 21-22: preinscrits, assignats i llista d'espera
Batxillerat 2021/2022

El pas següent és comprovar si sou a la llista d'admesos del centre assignat i revisar si us correspon alguna llista d'espera. A partir del 9 de juliol tots els centres publiquen la seva llista d'alumnes admesos per al proper curs. Cal que la consulteu per comprovar que hi sou.


Publicació de la llista d'admesos al centre assignatRevisa la llista d'espera: 9 de juliol de 2021 al web del centre

Si el centre no ha pogut atendre totes les sol·licituds, publicarà una llista d'espera per a totes aquelles sol·licituds que els han escollit en primera opció i que no han obtingut plaça. La llista d'espera s'ordena tenint en compte la puntuació definitiva i el número de desempat.

Les vacants que es produeixin en els centres es poden oferir als alumnes en llista d'espera seguint l'ordre establert fins el 27 de setembre. Qui rebi l'oferta es pot matricular o renunciar a la plaça, i donar l'opció al següent de la llista. La gestió de les llistes d'espera és responsabilitat de cada centre.

 
Formalitzar la matrícula de Batxillerat en el centre educatiu per al curs 21-22

Molt important: si la matrícula no es fa en el període establert, es considera que es renuncia a la plaça adjudicada, llevat que sigui per causes justificades.

Quan s'ha de fer la matrícula?

  • El període de matriculació de batxillerat per als alumnes preinscrits amb plaça assignada és del del 12 al 16 de juliol de 2021, ambdós inclosos.

 

  • El període de matriculació per als alumnes de Batxillerat pendents d'avaluació al setembre és del 7 al 10 de setembre, ambdós inclosos.

 

Si no pots fer la matriculació en aquestes dates, cal que presentis un justificant el més aviat possible al mateix centre, perquè si no es considera que renuncies a la plaça i la perds.

 

Com es fa la matrícula?

  • El tràmit per fer la matrícula es pot fer on-line enviant la documentació necessària per correu electrònic a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Si alguna familia necessita fer el tràmit de manera presencial ha de demanar cita prèvia via telefònica al 936661869 i presentar-se en el nostre centre.

 

Què necessito per fer la matrícula?Full de dades familiars (descarregar document)