Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Esdeveniments arrow Campanya Nadal 2021
Imprimir a/e
 Campanya solidàrida Nadal 2021: Recollida d'aliments i de joguines
 
campanya_nadal_3.pngAtenció: Cal consultar la circular informativa per conèixer l'organització de la recollida dels aliments i de les joguines a cada etapa i nivell.Com cada any, per aquestes dates iniciem la campanya solidària de recollida d’aliments i de joguines per a les famílies santfeliuenques que ho passen malament a nivell econòmic. Enguany, aquesta campanya té més sentit que mai. Amb la crisi generada per la pandèmia, el banc d’aliments ha rebut més demanda d’ajuda que altres anys.

Sabem que no és un any fàcil, però si cadascú de nosaltres posem el nostre granet de sorra aconseguirem que el banc d’aliments arribi al màxim de gent possible i que els infants de la nostra ciutat gaudeixin de la màgia del Nadal.

L’organització de la campanya solidària també s’adapta al protocol de mesures de prevenció. Per això us demanem que us ajusteu a les pautes indicades a la circular enviada  les famílies per minimitzar la manipulació dels aliments i de les joguine
s.

Circular informativa a les famílies (enllaç)

Recollida d’aliments
Cada classe portarà un tipus d’aliment i ho farà en un dia concret. A les entrades pertinents, hi haurà les caixes on cada alumne dipositarà l’aliment que ha portat. Els aliments recollits es faran arribar a Càritas Parroquial de la nostra ciutat.

Recollida de joguines
Les joguines, com sempre, es faran arribar a la Creu Roja, qui s’encarregarà de gestionar que arribin a les famílies. Ens han comunicat que han de ser noves i que només s’acceptaran les que estiguin embolicades o bé pel propi embolcall de la joguina o bé amb paper. Qui vulgui col·laborar i portar alguna joguina ho haurà de fer el dia que li pertoqui a la seva classe.

campanya_nadal_1.pngcampanya_nadal_2.png