Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Secretaria arrow Gestió Acadèmico-Administrativa GAA arrow Preinscripció Batxillerat arrow Inici preinscripció Batxilerat 22-23
Inici preinscipció Batxillerat web 22-23 Imprimir a/e
Preinscripció per al Batxillerat curs 2022-2023
Batxillerat: Presenta la sol·licitud

Calendari

19 d'abril de 2022: oferta inicial de places escolars

Publicació del nombre de places per centre i curs.

Oferta inicial places Batxillerat per al curs 22-23
Publicació de l'oferta inicial de places:19 d'abril de 2022
Codi de centre: 08026245

Consula l'oferta inicial de places (enllaç)

batxillerat.jpg Batxillerat (inici)

Informa't abans (enllaç)

Preinscriu-te (enllaç)

Fes la sol·licitud de preinscripció (enllaç)

En cas de necessitar ajuda, no ho dubteu, contacteu per telèfon trucant a la secretaria del centre al telèfon 93 666 18 69. Si convé, també us podem atendre de manera presencial; caldrà demanar cita prèvia al mateix telèfon.

El formulari de sol·licitud té 5 pantalles: Protecció de dades, Dades personals, Dades acadèmiques, Criteris de barem i Documentació i confirmació.

Tant si has optat pel formulari electrònic com pel de suport informàtic, en la primera pantalla es recullen les qüestions relatives a la protecció de dades, necessàries per a la gestió de la sol·licitud. D'entrada s'hi indica l'organisme responsable del tractament de les teves dades, així com la finalitat, els drets i la possibilitat de verificació i consulta de dades.

  • A continuació tens la possibilitat d'oposar-te al fet que el Departament d'Educació comprovi les dades personals declarades en la sol·licitud. Has de tenir present que si marques la casella, hauràs d'adjuntar a la sol·licitud tota la documentació identificativa o dels criteris de puntuació. Recorda que tota la documentació s'ha d'escanejar o fotografiar i annexar-la a la 4a pantalla que s'anuncia més endavant.
  • Si no t'oposes a la comprovació de dades, has de clicar les caselles següents, relatives al padró i/o a la discapacitat, ja que has d'informar que tens el consentiment de les persones afectades per comprovar-ne les dades.


A continuació, trobaràs la pantalla de dades personals. En el cas que hagis optat pel formulari electrònic i hagis indicat l'identificador del Registre d'alumnes de Catalunya (RALC), s'hauran recuperat totes les dades personals i només caldrà que hi afegeixis l'adreça electrònica i el telèfon de contacte. Si no t'has identificat digitalment o bé si t'has identificat digitalment, però el teu fill o filla no té codi d'identificador del Registre d'alumnes de Catalunya (RALC), omple totes les dades personals que se't demanin, també l'adreça electrònica i el telèfon de contacte.


Un cop indicades les dades personals, podràs continuar informant les dades de la resta de pantalles, fins a la de Documentació i confirmació.


El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament i no cal presentar cap còpia al centre. La sol·licitud, electrònica o en suport informàtic, es registra al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya.

Nota: Per canviar de pantalla cal utilitzar exclusivament els botons "següent" i "anterior" de l'aplicació i no els del navegador