Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici arrow Agenda
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista diària
Vista diària
Categoríes
Categoríes
Buscar
Buscar

Entrada: 'FESTA DE SANT JORDI'

Activitats Especials
Jornades lectives amb activitat especial.
Data: Wednesday, April 23, 2008 At 17:00
Duració: Tot el dia

Infantil:
• Els alumnes de 1r d’ESO llegiran contes al nens i nenes d’Infantil i els en regalaran un a cadascú.

• Per la tarda els alumnes assistiran a una sessió de titelles sobre la llegenda de Sant Jordi que un grup de mestres posaran en escena en el nostre emblemàtic teatre.

Primària:
• Els alumnes de primària, aniran al saló d’actes on es lliuraran els premis als guanyadors del concurs literari i de dibuix, en un ambient tipus jocs florals. En aquest acte ens acompanyarà un escriptor, Carlos Peramo i un pintor, Joaquim Sedó. Ambdós fills de Sant Feliu i exalumnes de l’escola. En Carlos Peramo ens ha obsequiat uns dels seus llibres i Joaquim Sedó ens ha il•lustrat una de les obres guanyadores del concurs.

• Els alumnes de 6è, al pati gran, a les 17 h vendran roses amb motiu del seu viatge de final d’etapa.

ESO i Batxillerat:
L’horari lectiu serà l’habitual:
.- Alumnat de l’ESO - de 8 del matí a dos quarts de dues (13.30 hores).
.- Els alumnes de batxillerat faran l’horari lectiu habitual de 8 hores del matí a dos quarts de tres de la tarda (14.30).

Els més matiners en començar les activitats seran els alumnes de 1r d’ESO. Explicaran contes als alumnes d’infantil del nostre centre (P3, P4 i P5).

Els alumnes de 2n de l’ESO elaboraran pastissos i aprofitaran l’hora de l’esbarjo per vendre’ls a l’alumnat de Secundària. Els diners recollits serviran per finançar part del viatge de final de curs a Mallorca. El preu de l’esmorzar serà de 1,5 € (inclou un tros de pastís i un suc). Així doncs us convidem a participar en aquesta campanya econòmica pro-viatge a Mallorca.

Característiques de les activitats:
 Els alumnes de 1r cicle de l’ESO faran un mural sobre l’obra del Cid Campeador i més tard participaran en un concurs de dites i/o proverbis.

 Els alumnes de 2n cicle de l’ESO prepararan un guió teatral amb el que faran una petita representació a l’aula.

 Els alumnes de 1r de Batxillerat participaran en una gimcana per la nostra població ambientada en la vida i obra literària de la Mercè Rodoreda.

 Els alumnes de 2n de Batxillerat marxaran a Barcelona on tindran l’oportunitat de conèixer in situ els carrers i barris on es desenvolupen les obres “La Plaça del Diamant”, Mercè Rodoreda i “Nada”, Carmen Laforet.

Un grup reduït d’alumnes de cada classe de secundària, dedicaran aquesta jornada a pintar el mur del pati que dóna al carrer Dr. Fleming.

A més a més, durant el matí, es lliuraran els premis a les obres (prosa i poesia) que han estat escollides per representar el centre en el Concurs Literari Sant Jordi organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i als guanyadors de les diferents activitats realitzades al llarg de la Jornada.

17 h: FESTA AL PATI organitzada per l’AMPA amb intercanvi de llibres.