Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Pàgina d'inici
 Informació sobre els llistats dels llibres de text per al curs 2019-2020
icon-llibres-text.png
ESO i Batxillerat

Consultar llistat llibres de text 2019-2020 per a ESO i Batxillerat (enllaç)

Adquirir llibres de text 2019-2020 per a ESO i Batxillerat amb l'aplicatiu IDDINK (enllaç)


Infantil i Primària

Consultar llistat llibres de text 2019-2020 per a Infantil i Primària (enllaç)

Adquirir llibres de text 2019-2020 per a Infantil i Primària amb l'aplicatiu JNADAL (enllaç)

Revista Sant Jordi 2018-2019
revistasantjordi1819.jpg Enguany la revista Sant Jordi 2018-2019 ha estat allotjada al núvol. Més concretament a Calaméo.

A través de l'enllaç que us facilitem podeu accedir als continguts amb el recull d'obres creatives (contes, poemes i il·lustracions) i les activitats de la Diada.

Clicant sobre la imatge o posant a un navegador l'enllaç indicat a sota entrareu a la revista de Sant Jordi on els alumnes del Col·legi Verge de la Salut comparteixen els seus dons artístics i literaris.

https://es.calameo.com/read/005960055f4180a0f2599

Informació sobre la PAU (Prova d'Accés a la Universitat) juny 2019

Exàmens i criteris PAU juny 2019

Convocatòria extraordinària PAU setembre 2019

Preinscripció escolar 2019-2020
preinscripci1920web.png
Més informació i entrevistes personals: Cliqueu aquest enllaç

Codi oficial del centre: 08026245
Informació extreta del web del Departament d'Ensenyament: Cliqueu aquest enllaç
Final d'Etapa: Ens hem fet grans amb Pàrvuls 5 anys 18-19
p5enshemfetgrans1819.jpg
Els nens i nenes de Pàrvuls 5 anys han arribal al final de l'etapa de l'Educació Infantil. Per celebrar-ho varen compartir una estona amb els seus familiars al teatre de la nostra escola.

Ara, hem publicat un àlbum amb fotos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web
Final de curs 2018-2019 amb Pàrvuls 4 anys
finalp41819.jpg
Els nens i nenes de Pàrvuls 4 anys han arribat al final del curs 2018-2019. Com a cloenda han preparat un espectacle ple de color i de música i l'han presentat als seus familiars.

Ara, hem publicat un àlbum amb fotos i vídeos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web
Colònies Pàrvuls 5 anys curs 2018-2019
colonies_p51819.png
Els nens i nenes de Pàrvuls 5 anys han fet l'estada a la casa de colònies . Ara, hem publicat un àlbum amb fotos dels tres dies d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Colònies 2n de Primària curs 2018-2019
colonies2n18-19.png
Els nens i nenes de 2n de Primària han fet l'estada a la casa de colònies. Ara, hem publicat un àlbum amb fotos i vídeos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Colònies 4t de Primària curs 2018-2019
colonies4t.png
Els nens i nenes de 4t de Primària han fet l'estada a la casa de colònies. Ara, hem publicat un àlbum amb fotos i vídeos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Acte de Comiat de la promoció 2017-2019 de 2n de Batxillerat
Divendres, 17 de maig, a les 20 hores va tenir lloc l'Acte de Comiat de la promoció 2017-2019 de l'alumnat de 2n de Batxillerat. Aquest any, l'acte es va celebrar al teatre del Centre Parroquial i el pica-pica al menjador de la nostra escola.

Ara, hem publicat un multi-àlbum de fotos amb 5 apartats: 2n A, 2n B, 2n C, Parlaments, mencions i agraïments i, finalment, el "fotocol".
Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.

acte_comiat_2n_bat_17-19.png

Taller d'Invertebrats amb 2n de Primària
invertebrats2n1819.png
Els alumnes de 2n de Primària han fet un taller per conèixer el món dels invertebrats. Ara, h
em publicat un àlbum amb fotos i vídeos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
We are Artists amb 2n de Primària
weareartists1819.png
Els alumnes de 2n de Primària han fet la representació final de la matèria We are Artists que han desenvoluptat i treballat al llarg del curs. Ara, h
em publicat un àlbum amb fotos i vídeos d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Matemàtiques a l'Eixample amb 3r de Primària
mateseixample1819.jpg El passat 31 de maig del 2019, els alumnes de 3r de primària vam anar a fer una activitat de matemàtiques pels carrers de l’Eixample de Barcelona . Vam poder repassar continguts treballats anteriorment a classe i els vam posar en pràctica.

Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Visita a la Colònia Güell amb 3r i 4t de Primària
coloniaguellcm1819.jpg
Els alumnes de 3r i 4t de Primària han fet una visita a la Colònia Güell. Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.
Visita al CRAM amb Pàrvuls 4 anys
cramp41819.jpg Els nens i nenes de Pàrvuls 4 anys han fet una visita al CRAM (Fundació per a la recuperació i conservació d'animals marins)

Hem publicat un àlbum de fotos amb les imatges d'aquesta activitat. Com sempre, podeu veure'l clicant directament sobre la imatge o des de Galeria Multimèdia --> Àlbums de fotos del menú horitzontal. També, des de la secció Últims àlbums a la part esquerra de la pàgina d'inici del nostre web.