Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Inici

Activitats més recents


DOMUND 2018
October 21, 2018 (Tot el dia)

Informació activitats

September 2018 October 2018 November 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 
VIRSANAT grup naturalista
 
Ciències Naturals
Novetat !!

cliqueu sobre la imatge

 
 
fotos_albums.png
 
twitter-xxl.png
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Vista Plana

Wednesday, October 17, 2018
 September 2018September 2018October 2018November 2018November 2018 
Wednesday, October 03, 2018
Reunió informativa pares i mares dels alumnes de 3r i 4t d'ESO que participen a l'intercanvi amb França (17:30 - 18:30)

Els comuniquem que el proper dimecres 3 d’octubre, a les 17.30 h, hi ha una reunió informativa sobre el viatge d’intercanvi cultural a Normandia. El lloc de la reunió és l’auditori del Centre, situat a l’edifici que té entrada pel carrer Constitució.

 

En aquesta trobada els informarem de les característiques del viatge així com la documentació que cal emplenar per poder viatjar a l’estranger. També exposarem els imports del viatge en avió i en autocar per decidir quin serà el mitjà de transport.

 

Ens agradaria comptar amb la presència dels seus fills/es participants si fos possible.
Friday, October 05, 2018
Marxa nocturna Montserrat 2018 (19:30)

Divendres 5 d’octubre, a les 19:30 hores, ens trobarem a l’auditori de l’escola. L'arribada a la Basílica de Montserrat és prevista per dissabte 6 d’octubre entre les 10 h i 11h. Un cop a Montserrat podrem descansar, visitar la Basílica, i després farem un dinar tots plegats (pollastre rostit, patates al caliu, pa amb tomàquet, fruita, aigua i/o refresc). La tornada la farem en autocar i arribarem a l’escola aproximadament a les 14 hores.


La marxa és per als alumnes de 3r i 4t d'ESO i de Batxillerat. Van acompanyats per professors/es i membres de l'AMPA.

Saturday, October 06, 2018
Marxa nocturna Montserrat 2018

Divendres 5 d’octubre, a les 19:30 hores, ens trobarem a l’auditori de l’escola. L'arribada a la Basílica de Montserrat és prevista per dissabte 6 d’octubre entre les 10 h i 11h. Un cop a Montserrat podrem descansar, visitar la Basílica, i després farem un dinar tots plegats (pollastre rostit, patates al caliu, pa amb tomàquet, fruita, aigua i/o refresc). La tornada la farem en autocar i arribarem a l’escola aproximadament a les 14 hores.


La marxa és per als alumnes de 3r i 4t d'ESO i de Batxillerat. Van acompanyats per professors/es i membres de l'AMPA.

Friday, October 19, 2018
Jornada esportiva solidària "Virsa Games" (17:10 - 20:40)
El proper divendres 19 d’octubre esteu convidats a participar en la jornada esportiva solidària “Virsa Games” que organitzem els alumnes de 4t d’ESO que cursen la matèria optativa d’economia.

Durant aquest esdeveniment es realitzaran activitats de lleure en les quals hi podrà participar tothom que ho desitgi, des de l’alumnat d'Infantil i Primària fins els d'ESO i Batxillerat. La jornada es durà a terme al pati gran de l’escola Verge de la Salut i l’alumnat de secundària haurà d’entrar-hi per la porta de plaça Catalunya. L’alumnat de primària hi entrarà per carrer Constitució

Quina és la finalitat de VIRSA GAMES?
L’alumnat de 4t d’ESO d’aquesta assignatura durà a terme un projecte de creació d’un diari d’economia social i, per poder dur a terme aquest projecte, necessiten diners per fer la seva primera inversió inicial. Part dels diners recaptats aniran destinats a la creació d’aquest projecte. La creació d’aquest diari té l’objectiu d’informar a tota l’escola de les notícies d’economia social i sostenible actuals.

L’altra part dels diners es destinaran a la beneficència, concretament a l’ONG “Sense Sostre”. Aquesta organització s’encarrega de proveir de recursos bàsics com menjar, mantes, roba, etc. als ciutadans de Barcelona, els quals presenten condicions de vida precàries

Què es farà?
L’entrada a l’esdeveniment tindrà un cost de 2€. El pagament es farà a la porta de Plaça Catalunya (alumnat ESO i BAT) i a la porta del carrer Constitució (alumnat de Primària). L’esdeveniment s'iniciarà amb l’alumnat de primària de 17:10h a 18:30h i a continuació se seguirà amb el torn de l’alumnat d’ESO i Batxillerat de 18.30h a 20:30h aproximadament.

  • Les activitats que es duran a terme amb els nens i nenes d’Infantil i Primària seran tallers de manualitats, gimcanes i un taller de ball. Tots els nens i nenes podran participar en totes les activitats.

  • Amb l’alumnat de l’ESO i Batxillerat es farà un torneig d’esports: futbol, voleibol, bàsquet i zumba. L’alumnat només es podrà apuntar a una única activitat.

Us hi esperem a tots i a totes.Sunday, October 21, 2018
DOMUND 2018 (Tot el dia)

El 21 d'octubre es celebra el Diumenge Mundial de les Missions (DOMUND) amb  el lema "Canvia el món".

 

El Domund és una Jornada universal que es celebra cada any a tot el món, el penúltim diumenge d'octubre, per donar suport als missioners en la seva tasca evangelitzadora, en el països de missió.


Lema

"Canvia el món". En el nostre món podem veure fàcilment canvis superficials, que deixen les coses com estaven, i altres de pitjors, perquè deriven d'accions injustes i que atempten contra la dignitat de l'ésser humà.

Davant d'això, els missioners ens mostren que és possible un canvi "a millor", profund i real. Ells poden ser per a tots, i especialment per als joves, un referent de compromís i esperança; les seves vides constitueixen la prova palpable que un cor en el qual ha entrat Déu, amb tota la seva novetat i creativitat, pot canviar el món.


Les famílies d'Infantil i Primària han rebut una circular informativa sobre la Campanya DOMUND 2018.


  • Durant aquests dies, es donarà a conèixer als alumnes la tasca dels missioners.

  • També es convida als nens i nenes a fer una petita aportació, dels seus propis estalvis, per col·laborar en les necessitats de les missions.

  • Aquesta iniciativa pretén que els nostres alumnes prenguin consciència de l’esforç i a la vegada alegria que implica compartir amb qui ho necessita, els diners que haurien dedicat a comprar llaminadures, una joguina o compartir els seus estalvis.

  • Cada grup classe (des de P4 fins a 6è) construirà una petita guardiola per recollir els donatius que es faran arribar als responsables de la campanya del DOMUND.

  • Com el curs passat, per tal que els infants no manipulin diners, es lliurarà un sobre per introduir els donatius.

Activitats Especials   Activitats extraescolars   Batxillerat   ESO  
ESO i Batxillerat   Festes   General   Infantil  
Infantil i Primària   Primària   Primària i ESO    

Cerca al Calendari

 
Xarxes    Socials
 twitter_verd_2.png  facebook_2_verd.png
 instagram_verd_2.png  Seguiu-nos
demanar_entrevista_marro.png
Totes les etapes CONCERTADES
Un col·legi per a tothom!
Des dels 3 fins els 18 anys
Infantil Primària ESO Batxillerat

 
Escola de Música
logo_projecte_gaudium_quadrat.jpg
Horaris
El projecte
Àlbum de fotos
 
Escola verda


Enviar un correu electrònic
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Bloc de l'escola verda
Concursos Reciclatge
Recollida oli usat Olisses