Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Vista Plana

Thursday, February 27, 2020
 December 2019December 2019January 2020February 2020February 2020 
Tuesday, January 14, 2020
Xerrada: La Física dels sistemes biològics per a 4t d'ESO (Física i Química) i 1r de BAT (modalitat científica) (11:30 - 12:30)

Dimarts 14 de gener, de 11:30 a 12:30 hores, els alumnes de 4t d'ESO (Física i Química) i de 1r BAT (modalitat Científica) assistiran a la xerrada "La física dels sistemes biològics".

 

Els biològics són els sistemes més complexos i sorprenents que coneixem. La xerrada acosta els estudiants als sistemes biològics des de la perspectiva de la física.

 

  • Ponent: Daniel López Codina/Antoni Giró. (Dpt. Física - UPC).
  • Aquesta xerrada ofertada per la UPC tindrà lloc en el propi Centre.Friday, January 17, 2020
Impacte ambiental / Emergència Climàtica Projecte de Recerca 4t d'ESO (09:00 - 10:00)

Els alumnes de 4t d'ESO que cursen la matèria de Biologia i Geologia estan realitzant el Projecte de Recerca "Impacte Ambiental-Emergència Climàtica".

 

El proper divendres 17 de gener a les 9 hores, aquests alumnes acompanyats de la professora de la matèria es desplaçaran fins a l'Ajuntament a recollir les caixes-contenidors que permetrà a tot l'alumnat de secundària continuar amb el reciclatge de paper a les aules.
Monday, January 20, 2020
Tallers de matemàtiques per a 1r d'ESO a Sabadell (08:00 - 13:30)
Pel dilluns 20 de gener el seminari de matemàtiques hem programat una sortida per a l’alumnat de 1r d’ESO.

Els alumnes es desplaçaran fins a l’Espai Cultural Fundació Sabadell on participaran en dos tallers matemàtics: Joc de lògica matemàtica i L’Estratègia ho és tot.

A continuació els presentem les característiques de la sortida:

  • Data: Dilluns 20 de gener.
  • Sortida: 8.00 hores.
  • Tornada: 13.30 hores. A la tornada els alumnes faran classe amb normalitat.
  • Lloc: Espai Cultural Fundació Sabadell (c/D’En Font, 25 – Sabadell).
  • Transport: Desplaçaments d’anada i tornada en autocar.
  • Import: 12,89 € (Es facturarà en el rebut del proper mes).

La participació dels alumnes en aquesta activitat és del tot imprescindible i els agrairíem la seva col·laboració i implicació.

En cas d’absència cal comunicar-la al professor/a de matemàtiques i al tutor/a abans de dimecres 15 de gener. Recordin que si l’absència no es pot justificar, es facturarà la totalitat de la sortida.Thursday, January 30, 2020
DENIP 2020: Dia Escolar de la No violència i la Pau (11:00 - 11:45)

El proper dijous 30 de gener es celebra el DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU. Al llarg de la setmana treballarem aquests valors i el dijous realitzarem una activitat conjunta tota l'escola seguint el lema MIRA LA TEVA LLUM.


El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, declarat per primera vegada el 1964, t com a objectiu l'educació en i per la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets humans, la no-violència i la pau.

L'escola vol contribuir en la formació per la pau, per la cooperació i la solidaritat entre els pobles i volem participar en la construcció d'un món millor, un món més just i més humà, on tots els homes i dones puguin viure d'una manera digna i en pau.

Per aquest motiu, a més de fer present aquest valor de la no-violència i la pau, d’una manera especial al llarg de la setmana, el dijous 30 de gener, tota l'escola participarà en una activitat conjunta i seguint el lema Mira la teva llum, realitzarem en el pati una dinàmica que consistirà en fer una dansa i formar unes lletres entre tots els alumnes de l’escola i professors.

Per fer aquesta activitat agrairíem que tothom portés uns pantalons negres (pot servir el del xandall) i la part de dalt de la vestimenta ha de ser:
   
   
Verda (pot servir el xandall):
 Blanca:
P3
P5
3r Prim
4t Prim
1r ESO
2n ESO
1r Bat B
2n Bat A
2n Bat C

P4
1r Prim
2n Prim
5è Prim
6 èPrim
3r ESO
4t  ESO
1r Bat A
1r Bat C
2n Bat B

Moltes gràcies per la vostra col·laboració en aquest projecte d'escola. Ben segur, que entre tots, farem un món millor.Activitats Especials   Activitats extraescolars   Batxillerat   ESO  
ESO i Batxillerat   Festes   General   Infantil  
Infantil i Primària   Primària   Primària i ESO    

Cerca al Calendari