Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Participació a la TROCAMBA dels delegats verds de la nostra escola'

Primària i ESO
Activitats de Primària i ESO
Data: Wednesday, April 09, 2014 At 09:00
Duració: 8 Hores

El dimecres, 9 d’abril, els delegats verds del col·legi participaran a la TROCAMBA, una trobada de delegats verds de totes les escoles de Sant Feliu on s’intercanvien experiències per fer una escola cada vegada més sostenible amb el medi ambient.

 

Com ja sabeu, el paper dels Delegats Verds al nostre centre educatiu cada vegada va agafant més força però és important no quedar-nos enrere. Per aquest motiu us convidem a participar a la TROCAMBA, la III Trobada de Comités Ambientals d’Alumnes de Sant Feliu de Llobregat. En aquesta trobada, que es portarà a terme en el Palau Falguera, no només farem intercanvi d’experiències sinó que també farem tallers relacionats amb l’energia i el medi ambient.

 

Des de la Direcció del Centre i al Comissió Ambiental us animem a formar part d’aquesta activitat, que es realitzarà el dimecres 9 d’abril, de 9h a 17h aproximadament. Creiem que és una bona oportunitat per conèixer les actuacions d’altres escoles del mateix municipi i que també es reconegui la nostra feina i dedicació.

 

Per tal de poder organitzar correctament la trobada, preguem empleneu la pestanya superior i la retorneu al coordinador del Projecte Escola Verda (Jordi Medina) abans del divendres 4 d’abril.

 

Sortida: A les 8.00 h.

Tornada: A les 17.00 h.

Lloc:  Palau Falguera

Cal portar: Esmorzar i dinar

 Cerca al Calendari