Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Intercanvi cultural Saint-Lô / Sant Feliu de Llobregat'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Friday, April 04, 2014 At 08:00
Duració: 13 Dies

Des del 4 al 16 d'abril es desenvoluparà l'intercanvi cultural amb entre l'Institut Saint-Lô-Agneaux i la nostra escola. Enguany, són els alumnes francesos els que fan el desplaçament. Així, en el curs actual, les famílies de la nostra escola que hi participen hauran d'atendre als corresponents.

 

Us  recordem  que el programa és exclusiu per als alumnes francesos i que la llengua vehicular predominant a la llar d’acollida hauria de ser el castellà (i puntualment el francès). Igualment recordeu que necessiten esmorzar i dinar cada dia (solament esmorzar el dia de Port Aventura); en aquesta línia, val la pena que coneguin la nostra gastronomia tenint en compte les possibles al·lèrgies que poguessin presentar en algun cas (cal que els ho comuniquin).

 

Ens tornarem a veure dissabte 5 d’abril cap a les 13 h per acollir els francesos al pati del col·legi, que romandrà obert per facilitar l’aparcament dels vostres vehicles. Fins aleshores, i desitjant que l’estada sigui gratificant per a totes les parts implicades, ens acomiadem cordialment.

 

Poden consultar el programa d'activitats preparades a la nova secció, en el bloc lateral dret del nostre web, dedicada a l'intercanvi amb Normandia.Cerca al Calendari