Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Celebració de Sant Jordi amb l'alumnat d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Wednesday, April 23, 2014 At 08:00
Duració: 5 Hores 30 Minuts

Ens apropem a la diada de Sant Jordi i el claustre de professors de secundària ha cregut oportú, un any més, celebrar unes activitats especials el dimecres 23 d’abril

 

  • Alumnes de 1r ESO:  explicaran contes als alumnes d’infantil del nostre centre (P3, P4 i P5) i rebran la visita de l’escriptor Carlos Peramo, autor de l’obra “Maria Tortazos”. L’horari lectiu serà l’habitual de 8.00 a 13.30 hores.

 

  • Alumnes de 2n ESO: Treballaran parelles literàries i més tard representaran l’obra Mar i Cel. L’horari lectiu serà l’habitual de 8.00 a 13.30 hores.

 

  • Alumnes de 3r ESO: Jugaran amb la llengua (Embarbussaments del programa Verbàlia, de Màrius Serra, frases desfetes, personatges literaris ...). L’horari lectiu serà l’habitual de 8.00 a 13.30 hores.

 

  • Alumnes de 4t ESO: Es desplaçaran a Barcelona on realitzaran la ruta literària de l’obra La Plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda.
  • Sortida: 8.45 hores
  • Tornada: 13.30 hores
  • Desplaçaments d’anada i tornada en tren. Cada alumne/a portarà el seu bitllet. L’import de l’activitat es facturarà en el rebut del proper mes

A més a més, durant el matí, es lliuraran els premis: als guanyadors de les diferents activitats realitzades al llarg de la jornada i a les obres seleccionades per representar el centre en el Concurs literari Sant Jordi organitzat per l’Ajuntament de la nostra població.

 

Desitjant que la jornada es desenvolupi amb normalitat, ens acomiadem i els saludem atentament

 Cerca al Calendari