Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Acte d'agraïment a la Congregació San Pedro Ad Víncula'

General
Per als events propis del centre.
Data: Friday, June 27, 2014 At 19:30
Duració: 3 Hores

La tasca pastoral, educativa i social de la Congregació de Sant Pere ad Vincula, més coneguda com “ELS PADRES”, ha deixat empremta en la nostra Ciutat i en molts de nosaltres. Per aquest motiu, un grup d’exalumnes i pares, recolzats per l’AMPA, mestres, antics mestres, les Direccions Acadèmiques de l’escola, el Bisbat i l’Ajuntament de Sant Feliu, està preparant un ACTE D’AGRAÏMENT als membres actuals dels Padres, com a representants de tots els que han passat per aquí al llarg d’aquests 100 anys, per haver ajudat a formar milers d’infants i de joves i per haver col·laborat desinteressadament en moltes activitats de la ciutat, obrint-nos les portes sempre que se'ls ha demanat.


Ens agradaria comptar amb la vostra presència i que doneu a conèixer al màxim de gent possible aquest acte d’agraïment (als vostres companys de promoció, pares i avis que han passat per l’escola, amics del col·legi i dels Padres...).


Volem que sigui un acte ben emotiu, que tothom hi pugui participar i quan s’acabi poder gaudir d’una estona per compartir records i batalletes tot fent un pica-pica.


Els tiquets es poden adquirir, fins al 13 de juny, a la secretaria de l’escola, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 18:30h.


Cerca al Calendari