Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Reunió pares i mares dels alumnes de 1r d'ESO en el curs 2014-2015'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Wednesday, September 03, 2014 At 18:30
Duració: 1 Hora

El canvi de Primària a Secundària és complex i requereix d’una àmplia informació de les línies mestres que configuren l’etapa i de les solucions adoptades en el nostre centre, en el marc de l’autonomia que la normativa vigent atorga als centres educatius. Convé, doncs, explicar abastament les finalitats i l’organització de l’ESO i els criteris que han alimentat el nostre projecte per a aquesta etapa. Volem recordar que el nostre centre imparteix totes les etapes educatives de nivell no universitari, llevat dels cicles formatius i, tots ells, en règim de concert econòmic.

 

Aprofitant l’experiència adquirida amb les promocions anteriors, hem considerat oportú fer aquesta circular i convocar-los a la reunió que tenim preparada per al mes de setembre:

 

Dimecres 3 de setembre a les 18.30 hores a l’auditori del col·legi

 

Creiem necessària i els agrairíem la seva presència en aquesta reunió, ja que l’etapa que inicien els seus fills és l’última de l’ensenyament obligatori i té unes característiques diferents de les de l’educació primària que, poc a poc, convé conèixer. Aquesta convocatòria només és per als pares i mares i no inclou els alumnes. A ells els rebrem adientment a la reunió de benvinguda d’inici de cursCerca al Calendari