Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Activitat Els oficis per a 3r i 4t de Primària'

Primària
Activitat de primària
Data: Friday, February 20, 2015 At 08:00
Duració: Tot el dia

L’activitat, anomenada “Els Oficis”, tracta d’una jornada especial a l’escola on els nens coneixeran diferents oficis que estan estretament lligats a les diferents intel·ligències que mostrem les persones. Les intel·ligències múltiples són els diferents canals d’aprenentatge que fa servir cada persona per adquirir nous continguts. És a dir, hi ha persones que són molt visuals i, en canvi, hi ha d’altres que necessiten més moviment per assolir els objectius establerts. Aquesta jornada permetrà oferir activitats que s’ajustin a les intel·ligències múltiples.

 

I per dur a terme aquesta activitat necessitem la vostra col·laboració. Muntarem sis tallers que estaran gestionats per mestres, però també volem que els pares i mares vingueu a l’escola i ens ajudeu en l’aprenentatge dels vostres fills.

 

Els oficis i activitats que hem plantejat són els següents:

 

  • Modistes --> cosir un botó
  • Científics --> experiments
  • Presentadors de televisió --> joc del tabú
  • Programadors informàtics --> scratch
  • Dissenyadors --> creació amb objectes quotidians
  • Dansaires --> moviment i dansa

 

Si algú de vosaltres vol passar un dia a l’escola i compartir amb tots nosaltres els vostres coneixements esteu convidats a participar el dia 20 de febrer de 9 a 13 i de 15 a 17h.

 

Tots els que estigueu interessats, agrairíem que us poséssiu en contacte amb el tutor per tal d’anar organitzant els tallers. Quan s’apropi la data farem una petita reunió per explicar el funcionament de l’activitat. Sense la vostra ajuda, aquesta activitat no és possible.

 

Per últim, si algú té alguna altra proposta d’ofici i d’activitat relacionada (potser algun de vosaltres és arquitecte i podem fer construccions amb blocs lògics, per exemple) si us plau, ens la podeu fer arribar i mirarem la seva viabilitat.Cerca al Calendari