Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Visita al saló de l'Ensenyament per a 2n de Batxillerat'

Batxillerat
Activitat del Batxillerat
Data: Friday, March 20, 2015 At 10:00
Duració: 4 Hores 30 Minuts

El proper divendres 20 de març, tots els alumnes de 2n de Batxillerat acompanyats dels seus tutors es desplaçaran al  Saló de l'Ensenyament que se celebrarà entre els dies 18 i 22 de març al Recinte Firal de Montjuïc de Fira de Barcelona. Un gran espai d'exposició dedicat a informar, d'una forma actualitzada, sobre les possibilitats de formació i orientació ocupacional.

 

El Saló de l’Ensenyament constitueix el principal eix d’atenció per als joves estudiants procedents de tot Catalunya i d’altres comunitats autònomes que estan interessats a conèixer les diferents propostes d’estudis i orientació professional en un moment decisiu per a la seva formació. L’objectiu d’aquest saló és respondre les demandes dels estudiants, famílies i professionals pel que fa a l’oferta formativa.

 

Durant el tercer trimestre d'aquest curs 2014-2015 intensificarem l'acció tutorial encarada a informar i a orientar l'alumnat de 2n de Batxillerat. Pensem que el Saló de l'Ensenyament és una eina molt important i per tant és molt recomanable fer aquesta visita.

 

Els presentem les característiques de la sortida:

 

Horari lectiu: De 8.00 a 14.30 hores.

Sortida: A les 10.00 hores.

Tornada: A dos quarts de tres (14.30 h) aproximadament.

Lloc:  Saló de l’Ensenyament.

Transport: Desplaçaments d’anada i tornada en tren.

Import:  Cada alumne/a abonarà el preu del seu bitllet de tren, com també el de l’entrada al Saló de l’Ensenyament (5,5 €/alumne).

Professors acompanyants: Tutors 2n BAT.

               

La participació dels alumnes en aquesta activitat és obligatòria. En cas d’absència justificada cal comunicar-la al tutor/a abans del dimecres 18 de març.Cerca al Calendari