Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Reunió informativa sobre el PAC: Auxiliar de conversa (anglès) 2015'

General
Per als events propis del centre.
Data: Wednesday, April 08, 2015 At 17:15
Duració: 1 Hora

El curs 2012-2013 vam iniciar el projecte PAC, programa d’auxiliars de conversa que consisteix en disposar, durant tot el curs, d’un noi/a, major d'edat, per a qui l’anglès és llengua materna, amb l’objectiu de reforçar l’anglès dels nostres alumnes.

 

Una de les premisses d'aquest projecte és que aquest noi/a sigui acollit per famílies de l’escola des d'octubre fins a juny. La manutenció va a càrrec de la família acollidora i també es demana que aquest noi/a tingui una habitació per a ell sol (es pot acollir a l’auxiliar durant tot el curs escolar o durant la meitat del curs) A canvi, és una bona oportunitat per a què els vostres fills practiquin l'anglès. Les famílies d’acollida, que obriu casa vostra als Auxiliars al llarg del curs, sou un pilar fonamental sense el qual el Programa Auxiliars de Conversa no seria possible.

 

Si hi estan interessats enviïn un e-mail abans del 13 d’abril a primaria@vergesalut.com a l’atenció de Magda Buscà (directora acadèmica d’Infantil i Primària) o de Noelia Martín (directora acadèmica de Secundària) posant com assumpte “auxiliar de conversa” i els farem arribar un document amb més informació.

 

El dimecres, 8 d’abril, a les 17.15 h a l’auditori de l’escola, es farà una reunió informativa on es donaran més detalls del projecte i les famílies acollidores d’aquest curs estaran presents per resoldre dubtes de situacions quotidianes que es poden donar

 Cerca al Calendari