Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'L'aprenentatge-servei per a 2n d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Thursday, April 16, 2015 At 15:00
Duració: 2 Hores

Des del centre i amb la col·laboració de la Fundació Escola per l’èxit iniciem un projecte d’aprenentatge servei amb l’objectiu d’incrementar les aspiracions i l’accés a oportunitats dels nostres alumnes de 2n d’ESO.

 

L’aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte, en el qual els alumnes es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. D’aquesta manera, doncs, els volem mostrar que amb esforç i constància poden realitzar i emprendre qualsevol projecte que es proposin.

 

Aquest projecte consta de diferents fases i una d’aquestes és la que realitzaran el proper dijous 16 d’abril a la tarda. Es tracta d’una sessió amb professionals de diferents àmbits per tal que comparteixin les seves experiències personals i professionals amb els alumnes per tal de motivar-los i inspirar-los.

 

Creiem que és important el contacte amb el món professional durant la formació de l’alumnat. És una manera que ells mateixos s’adonin que el seu aprenentatge i el seu rendiment acadèmic té una repercussió directa sobre el seu futur personal i professional.

 

Així doncs, per aquest taller hem convidat professionals de l’àmbit artístic, educatiu, de l’esport, de l’emprenedoria, etc. També alumnes que actualment realitzen batxillerat al nostre centre.Cerca al Calendari