Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Recapte d'aliments Tardor'

Festes
Dies de festa. No hi ha classes.
Data: Saturday, October 31, 2015 At 09:30
Duració: 4 Hores 30 Minuts

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades.

 

Per aquest motiu des de l’escola hem volgut posar en marxa una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn més proper – Sant Feliu de Llobregat – rebin ajuda alimentària no únicament al voltant de les festes de Nadal.

 

Aquest projecte l’engeguem amb molta il·lusió en col·laboració amb l’Escola Sant Miquel-Fundació Nou Xamfrà de Sant Feliu de Llobregat i gràcies a la col·laboració desinteressada d’uns voluntaris – alumnes del Verge de la Salut i de l’escola Sant Miquel que dedicaran el seu temps durant la tarda de divendres 30 i matí de dissabte 31 d’octubre

 

 

 

Data: Divendres 30 (17 a 21h) i dissabte 31 d’octubre (9.30 a 14h)

 

Punts de recollida:diferents supermercats de Sant Feliu de Llobregat (LIDL, CONDIS, DIA, BONPREU, BON AREA).

 

Per aconseguir l’èxit de la campanya, us demanem que en feu difusió. Tant si ets empresa o particular pots difondre a través de xarxes, webs, blocs o qualsevol altre canal els materials d’aquesta campanya.

 Cerca al Calendari