Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia de la Ciència 15-16 ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Friday, November 13, 2015 At 08:00
Duració: 6 Hores

Ens apropem a la Diada de Sant Albert – Patró de la Ciència – i tornarem un any més a celebrar aquesta diada amb els nostres alumnes de secundària el matí del proper divendres 13 de novembre. El desenvolupament de la jornada serà el següent:

 

  • Els alumnes de 1r d’ESO romandran al Centre, on realitzaran tallers de ciència i tecnologia, elaboraran un mural sobre personatges científics i construiran un periscopi.

 

  • Els alumnes de 2n d’ESO també romandran al Centre i realitzaran tallers de ciència i tecnologia, construiran un motor elèctric i un coet d’aigua.

 

  • Els alumnes de 3r d’ESO visitaran el museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya  a Terrassa. Participaran en els tallers: Energia/ Física la Mentora Alsina o El canvi Químic

 

Horari de la jornada: 8.00 a 13.30 hores

Desplaçament: Autocar

 

  • Els alumnes de 4t d’ESO visitaran el campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Vilanova, on participaran en els tallers: Disseny de productes i el seu prototipatge amb impressora 3D / automatització de processos industrials / circuits impresos / accessibilitat en l’arquitectura i l’urbanisme / cerca d’informació científico-tècnica.

 

Horari de la jornada: 8.00 a 13.30 hores

Desplaçament: Autocar

 

L’import de les activitats es facturarà en el rebut del proper mes.Cerca al Calendari