Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Cicle Cinema i Drets Humans per a 2n, 3r i 4t de Primària'

Primària
Activitat de primària
Data: Friday, December 18, 2015 At 09:00
Duració: Tot el dia

Dins el cicle “cinema i drets humans”, el Cinebaix ens ofereix la possibilitat de veure el documental camí a l’ escola”, pels alumnes de CM i CS i la pel·lícula “Ernest i Celestina” pels nens i nenes de 1r i 2n d’Ed.

 

Camí a l’escola és un documental que narra la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidians -Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel- que s’han d'enfrontar diàriament a nombroses adversitats i perills per arribar a l'escola. Aquests infants viuen en quatre zones molt allunyades entre si, però comparteixen les mateixes ganes d'aprendre i són conscients que només l'educació els obrirà les portes a un futur millor. És una pel·lícula plena d’optimisme i esperança en un futur, on per a Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel tot és possible amb coratge, predeterminació i esforç.

 

Ernest i Celestina és una pel·lícula on l’amistat té un paper molt important. L’Ernest és un ós pobre, que viu en una situació marginal, li hauria agradat ser poeta, però es dedica a fer el músic i pallasso als carrers. Un bon dia troba a Celestina i es fan amics.

 

Les sessions es duran a terme els següents dies:

Divendres, 18 de desembre: alumnes de 2n, 3r i 4t d’Ed. Primària

Dijous, 17 de desembre: alumnes de 1r, 5è i 6è d’Ed. PrimàriaCerca al Calendari