Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Representació del Pessebre Vivent'

General
Per als events propis del centre.
Data: Monday, December 21, 2015 At 15:15
Duració: 1 Hora

Com ja saben els més veterans de l’escola, els alumnes ofereixen a les famílies la representació del Pessebre Vivent, on - entre el relat del naixement de Jesús, els poemes i les cançons - familiars, alumnes i mestres gaudim d’uns moments molt emotius.

 

Als nens que representin algun personatge en el Pessebre, el propi col·legi els donarà la roba  amb anterioritat, i se’ls vestirà a l’escola. Els pastors, vindran vestits de casa amb les seves pròpies robes.

 

Els alumnes de P4 i P5 d’Ed. Infantil i els nens i nenes d’Ed. Primària que ho desitgin podran venir vestits de pastorets, sense que això suposi cap despesa  per a la família. Poden fer servir bufandes com si fossin faixes, gorres, faldilles de colors, pantalons de pana amb mitjons per fora, mocadors al cap… i una mica d’imaginació.

 

Enguany, com ha novetat, els demanem que els alumnes de P3 vinguin vestits d’angelets. Poden usar una túnica blanca i una garlanda platejada al cap, no han de portar ales.

 

Recordin d’abrigar-los bé sota la roba d’angelets o de pastor ja que si es posen els abrics a sobre la disfressa no lluirà.

 

Els nens/es que es queden a dinar al col·legi, al matí vindran de casa amb la roba bàsica posada (pantalons, faldilla , sabates) i portaran els complements (túnica, garlanda platejada, faixa, bufanda, gorra, etc.) en una bossa. Si tenen qualsevol dubte poden consultar a la Tutora. Les mestres i monitores de menjador ajudaran a vestir-se als més petits.

 

Finalitzada la representació del Pessebre, els nens i nenes aniran a les seves respectives classes, acompanyats dels seus tutors/es.  La sortida serà a l’hora de sempre, pel lloc de sempre.

 

·        Els alumnes que tenen algun paper en el pessebre i que van a dinar a casa, hauran de venir a l’escola a les 14:30h per l’entrada del carrer Constitució.

·         Hora: La representació començarà a les 15:15

·         Lloc: Pati gran de l’escola. S’accedirà per l’entrada de Plaça Catalunya.

 

Si el Pessebre Vivent s’anul·lés per pluja, es realitzarà un acte simbòlic al teatre que per motius d’espai i organització només serà pels alumnes.Cerca al Calendari